به گزارش کمال مهر، پس از روی کار آمدن دولت سیزدهم و انتخاب استاندار جدید بارقه ای از امید با توجه به اقدامات کم نظیر وی در البرز ایجاد گردید.
مجید عبدالهی طی حدود ۹ ماهی که در البرز به عنوان عالترین مقام دولت منصوب گردیده، به معنای واقعی مدیر پشت نشین را نفی کرد و هاله ای که استانداران قبلی میان خویش و مردم ایجاد کرده بودند را با دیدارهای عمومی روزهای سه شنبه، میز خدمت روزهای چهارشنبه و همچنین روز جمعه در مصلی نماز جمعه از بین برد.
در طی دوران کوتاه استان شدن البرز و بعنوان خبرنگاری که دوره ی تمامی استانداران دولت های پیشین نظیر احمدی نژاد، روحانی و اینک رئیسی را در استان شاهد بوده، به جرات می توان گفت اقدامات عبدالهی در همین مدت زمان کوتاه مانند محرومیت زدایی در البرز مثال زدنی بوده و ساخت ۱۰۰ مدرسه و استفاده از قابلیت خیرین برای به ثمر رساندن این مهم، امری است که در طول عمر این استان بی سابقه بوده است.
پرداختن به اموراتی همچون سرانه های بهداشتی، درمانی، آموزش و پرورش که البرز در آنها از صعف شدید رنج می برد امری پسندیده است اما در کنار چنین مسایلی نباید از مسایل فرهنگی غافل بود.
در همین سو یکی از مسایل فرهنگی شهر که برگی از شناسنامه قدمت شهر کرج می باشد، مدت هاست در پی بی تدبیری عوامل به اصطلاح فرهنگی دولت تدبیر بابت بهسازی پل و مرمتِ پس از فرو ریختن، به شکلی و شمایلی درآمده که با آغاز بارندگی ها در فصول سرد سال، باید شاهد ریزش بیشتر و حتی نابودی این اثر تاریخی در پیشانی شهر کرج باشیم.
? لحظه فرو ریختن پل تاریخی کرج / ۱۴ آذر ماه سال ۱۳۹۹
تاکنون “بازدیدهای نمایشی” و مصاحبه های این چنینی با رمز “مرمت فوری در دستور کار قرار گرفت”، دردی از این اثر تاریخی دوا نکرده و هر بار صدایی شنیده می شود که هزینه دارد و اعتبار نداریم،
بازدید مدیر کل فعلی میراث فرهنگی البرز، وزیر میراث فرهنگی سابق و استاندار دولت روحانی
براستی خروجی بازدید یک نفر در سطح وزیر به همراه استاندار وقت و مدیر کل فعلی از یک پل تاریخی چه بود؟ وقتی هنوز این پل پس از مدت ها هنوز با چهره ای تکیده در انتظار تخریب بیشتر نشسته است چه چیزی جز عکس یادگاری و ژست افسوس دستاورد این بازدیدها بوده است !!
پل قدیمی کرج کجاست و قدمت آن چیست؟
ایت الله حسینی همدانی در خطبه های هفته گذشته ی نماز جمعه در توصیه ای به آیت الله رئیسی گفتند خیلی دلسوزانه و از روی محبت می گویم رییس جمهور توجه داشته باشند که در بدنه مدیریتی دولت هنوز عناصری که انقلابی نیستند و عمل نمی کنند وجود دارند؛ باید بازنگری جدی داشته باشید وگرنه همین عناصر تلاش های شبانه روزی، امید آفرینی که با انبوه خدماتی که داشتید با حضور میدانی در مناطق مختلف هدر می دهند.
در پایان امیدواریم، مانند خیلی از بی تدبیری های مدیریتی دولت قبل که الان به گردن دولت فعلی افتاده (بی آبی در همدان و ..) شاهد ثبت تخریب کامل این پل در کارنامه ی دولت سیزدهم نباشیم و با ورود استاندار یکی دیگر از کم کاری های دولت و مدیران وابسته به جریان تدبیر خنثی گردد.
بردیا گودرزی