تاریخ : چهارشنبه, ۲۶ دی , ۱۴۰۳ Wednesday, 15 January , 2025
3

مهلت ارائه اظهارنامه مالیاتی تا ۱۵ تیر تمدید شد

  • کد خبر : 229801
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۱ - ۲۱:۵۶

مدیر کل امور مالیاتی استان البرز با اشاره به افزایش ۱۰۰ برابری مشمولان موضوع تبصره ماده صد قانون مالیات گفت: اصنافی که سالانه زیر ۴ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان درآمد دارند مشمول استفاده از تسهیلات تبصره صد مالیات می‌شوند.

به گزارش ایسنا، محمدرضا محمدی روز شنبه ۲۸ خرداد در نشست با خبرنگاران به تسهیلات منظور شده برای اشخاص حقیقی از طرف سازمان امور مالیاتی اشاره کرد و گفت: طبق تبصره ماده صد قانون مالیات‌های مستقیم، ۳۰ برابر ماده ۸۴ قانون مالیات‌های مستقیم، مشمول استفاده از تبصره صد مالیات مقطوع است.
وی ادامه داد: با توجه به تورم به وجود آمده و درخواست بازاریان و کسبه، مشمولیت موضوع ماده فوق به ۱۰۰ برابر افزایش یافت یعنی صاحبان درآمد تا مبلغ ۴۸ میلیارد ریال می‌توانند از این فرصت مهم استفاده کنند.
محمدی افزود: با توجه به اینکه بستانکار فروش دستگاه‌های کارتخوان، در قسمت فروش یا درآمد درج شده بود، بنابر صلاحدید سازمان امور مالیاتی کشور ضرائب مالیاتی تا ۵۰ درصد کاهش یافته و موجب بهره‌مندی صاحبان مشاغل از این معافیت شد. با توجه به توضیحات اخیر این امر موجب کاهش مالیات در تعلق مالیات به نرخ ماده ۱۳۱ قانون مالیات‌های مستقیم شد که میزان مالیات مقطوع را دوباره کاهش می‌دهد.
وی با اشاره به افزایش مهلت تسلیم اظهارنامه مالیاتی سال ۱۴۰۰ گفت: نظر به اینکه ارسال فرم تبصره ماده ۱۰۰ و تسلیم اظهارنامه مالیاتی سال ۱۴۰۰ نسبت به سنوات گذشته تخصصی‌تر شده است، جهت هماهنگی بیشتر سازمان امور مالیاتی کشور با اتاق اصناف و اتحادیه‌ها و صاحبان مشاغل مهلت تسلیم اظهارنامه با پانزده روز افزایش تا پانزدهم تیر ماه سال ۱۴۰۱ تمدید شد.
وی با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه با اتاق اصناف برای رسیدگی به شکایات اصناف، گفت: هریک از اعضای اتحادیه ها و کسبه چنانچه به بستانکار حساب و بستانکار کارتخوان مندرج در فرم تبصره صد اعتراض دارند، باید با ارائه مدارک مثبته به اتحادیه مزبور مراجعه و نامه‌ای از آن اتحادیه خطاب به اتاق اصناف تهیه شود. بعد از تائید اتاق اصناف، گزارش به مدیر کل امور مالیاتی استان ارسال شود تا نسبت به اصلاح فرم تبصره ماده صد قانون مالیات‌های مستقیم اقدام شود.
وی مجموع فرم ها و اظهارنامه‌های دریافتی را ۶۳ هزار و ۷۷۱ مورد عنوان کرد که از این تعداد ۴۳ هزار و ۲۱۳ مورد معادل ۶۸ درصد، مربوط به فرم‌های تبصره ۱۰۰ است.
به گفته محمدی از این فرم‌ها بالغ بر ۱۷ هزار مورد معادل ۳۹ درصد، مشمول مالیات نشدند(مالیات صفر) و تعداد ۱۱ هزار و ۴۰۵ مورد معادل ۲۶ درصد، مشمول مالیات کمتر از یک میلیون تومان و تعداد دو هزار و۷۱۷ مورد معادل ۶.۳ درصد، مشمول مالیات بیش از ده میلیون تومان شدند. باقیمانده فرم‌ها به تعداد ۱۲ هزار و ۱۱۲ مورد نیز معادل ۲۸ درصد مشمول مالیاتی بین یک تا ده میلیون تومان شدند.

۰ ۰ رای ها
رأی دهی به مقاله
لینک کوتاه : https://kamalemehr.ir/?p=229801

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx
()
x