تاریخ : دوشنبه, ۵ آذر , ۱۴۰۳ Monday, 25 November , 2024
0

آقای ماکرون! لطفاً به ما ایرانی‌ها فحش بدهید!/ منتقدان ظریف در زمین دشمن بازی می‌کنند!

  • کد خبر : 219519
  • ۲۹ آذر ۱۳۹۷ - ۲:۲۰

دولت و وزارت خارجه تاکنون کوچکترین واکنشی نسبت به سرکوب وحشیانه مردم در فرانسه نداشته‌اند و حتی در واکنش به گستاخی موشکی فرانسه در هفته‌های اخیر نیز کاملاً منفعلانه و حقارت آمیز برخورد کردند.

«کمال مهر»- روزانه می‌توان از لابه‌لای گزارش‌ها و عناوین خبری رسانه‌های مکتوب و حتی غیر مکتوب، نکات قابل‌توجهی استخراج کرد؛ موضوعاتی که می‌تواند برای مخاطبین قابل‌استفاده و محوری برای تحلیل باشد، در گزارش روزانه “ویژه‌های مشرق” نکات و تأملات قابل‌استخراج از رسانه‌ها برای مخاطبین عرضه خواهد شد؛ با «ویژه‌های مشرق» همراه شوید.

*******

** آقای ماکرون! لطفاً به ما ایرانی‌ها فحش بدهید!

اکنون حدود ۵ هفته از اعتراضات گسترده در فرانسه سپری شده است. برخورد خشن و سرکوب وحشیانه مردم توسط پلیس فرانسه تاکنون ۸ کشته و حدود ۷۰۰۰ زخمی و بازداشتی در برداشته است.

دولت فرانسه بابت این سرکوب و رفتار وحشیانه باید پاسخگو باشد اما روز گذشته وزارت خارجه این کشور در بیانیه‌ای مداخله‌جویانه خواستار توضیح ایران درباره مرگ یک عضو گروهک‌های تروریستی شد!

در روزهای گذشته انگلیس و فرانسه در اقدامی ضدایرانی، جلسه شورای امنیت برای بررسی گزارش‌ها درباره آزمایش‌های موشکی ایران را تشکیل دادند. این دو کشور نتوانستند هیچ مدرکی مبنی بر اینکه قطعنامه‌های شورای امنیت از سوی ایران نقض شده‌اند، ارائه دهند.

دولت و وزارت خارجه تاکنون کوچکترین واکنشی نسبت به سرکوب وحشیانه مردم در فرانسه نداشته‌اند و حتی در واکنش به گستاخی موشکی فرانسه در هفته‌های اخیر نیز کاملاً منفعلانه و حقارت آمیز برخورد کردند.

اما این انفعال تنها به دولت و دستگاه دیپلماسی محدود نمی‌شود. گستاخی فرانسه در بازخواست ایران درباره مرگ یک عضو گروهک‌های تروریستی، هیچ جایی در صفحه اول روزنامه‌های اصلاح طلب در شماره امروز نداشت.

متاسفانه طیف اصلاح طلب در مقابل کشورهای غربی دچار یک خودتحقیری حادّ است. در هفته‌های اخیر روزنامه‌های اصلاح طلب نه تنها «فرانسه آشوب زده» را سانسور کردند بلکه حتی به توجیه و بزک رفتار وحشیانه دولت ماکرون نیز پرداخته و جنبش ضدسرمایه داری در فرانسه را یک مشت پوپولیست معرفی کردند!

لازم به ذکر است که در اردیبهشت سال جاری، پلیس فرانسه در پی درگیری روز جهانی کارگر در پاریس بیش از ۲۰۰ نفر را دستگیر کرد. شماری از مردم از جمله خبرنگار شبکه خبر نیز در این درگیری‌ها مجروح شد. نکته قابل تأمل اینجاست که این موضوع مهم هیچ جایی در صفحات اول روزنامه‌های اصلاح طلب نداشت. علاوه بر این سلبریتی های ایرانی نیز هیچ واکنشی به این موضوع نداشتند!

گویا طیف اصلاح طلب و برخی سلبریتی ها از فحش خوردن از چشم آبی‌ها لذت می‌برند! این رویکرد حقارت آمیز می‌گوید آقای ماکرون! مرسی که به ما ایرانی‌ها فحش می‌دهید، لطفاً به این کار ادامه بدهید!

** آیتی: روحانی خوب حرف می زند اما در عمل اتفاق خاصی نمی‌افتد!

«مهدی آیتی» فعال سیاسی اصلاح‌طلب در مصاحبه با روزنامه آرمان گفت: «ایشان (روحانی) به استان‌ها می‌رفتند و سخنرانی‌های خوبی داشتند و خوب حرف زدند. اساساً ایشان یک خطیب است و خوب حرف می‌زند اما باید نشان داده شود که موضوع عمل به وعده‌ها بسیار جدی است. مساله این است که گشایشی در اغلب مشکلات مردم به وجود نیامده است؛ نه در بخش اقتصادی، نه آموزشی نه در بخش‌های فرهنگی و نارسایی‌های اجتماعی و… پس از طرح حقوق شهروندی انتظار آن بود که نتایج ملموسی داشته باشد اما در عمل اتفاق خاصی روی نداد. به هر حال این مسائل در کارنامه آقای روحانی ثبت خواهد شد».

در روزهای گذشته، «فرزانه ترکان» عضو شورای عالی اصلاح طلبان گفته بود: «اکنون مردم از نظرمعیشتی تحت فشار هستند. از این جهت نمی‌شود صرفاً با صحبت‌های رئیس جمهور مردم را دلگرم کرداین حرف‌ها صرفاً گفتار درمانی است؛ مردم احتیاجی به سخنرانی ندارند و می‌خواهند به چشم خود ببینند که نرخ تورم کنترل شده و جوان‌هایی که تحصیلات عالیه نیز دارند از بیکاری در آمده‌اند. لذا جامعه نیازمند این است که دولت در عمل این مسائل را سامان بخشد».

چندی پیش «ابراهیم اصغرزاده» از فعالین اصلاح طلب گفته بود: «برخورداری از نتیجه ملموس برای دولت دوم روحانی بسیار حیاتی است و دیگر نمی‌شود با مردم گفتاردرمانی کرد و با بیان توجیهات و اینکه ما می‌خواستیم آنها نگذاشتند، اعتماد آنها را مجدداً کسب کرد».

اصغرزاده در ادامه گفته بود: «مردم خواهند گفت که کاندیداهای اصلاح‌طلب در سال ۱۴۰۰ هم از جنس همین‌ها هستند. به‌همین دلیل از حالا باید خود را بازنده رقابت ۱۴۰۰ تلقی کنیمبنابراین از حالا پیش‌بینی می‌کنیم اصلاح‌طلبان در ۱۴۰۰ در شرایطی می‌توانند موفق باشند و ثبات اجتماعی را حفظ کنند و اعتماد به نفس خود را بالا ببرند که دستاوردهای چهار سال دوم دولت روحانی برای مردم نتیجه ملموس به همراه داشته باشد».

یکی از انتقادهای جدی به دولت یازدهم این بود که مجموعه دولت در اغلب موارد با پروژه‌های جنگ روانی، گفتاردرمانی را بر اقدام و عمل ترجیح می‌داد. در این روش حل مشکلات اساسی به آینده- مانند دوران پسابرجام- حواله داده می‌شد و در شرایط فعلی اقدام قابل توجهی انجام نمی‌شد. علاوه بر این تمامی مشکلات و کم‌کاری‌ها را به دولت قبل و منتقدان دولت حواله می‌داد و برای حل آن راهکار ارائه نمی‌کرد. در نهایت دولت با دوقطبی‌سازی و دامن زدن به مجادلات غفلت‌آور، ذهن مردم را از مطالبه کارنامه و کارآمدی دولت منحرف می‌کرد. متاسفانه این روند در دولت دوازدهم نیز ادامه پیدا کرده است.

** منتقدان ظریف در زمین دشمن بازی می‌کنند!

روزنامه جمهوری اسلامی در سرمقاله امروز با عنوان «رسانه‌ها و موازین اخلاقی» نوشت: «دکتر ظریف در روزهای اخیر ضمن گلایه دوستانه از برخی رسانه‌ها خواستار رعایت منافع ملی و همچنین تلاش برای تقویت غرور ملی در سطح جامعه شد…ظریف گلایه کرد که چرا اعتراف رئیس جمهور آمریکا در ناتوانی برای بازکردن پیچ و مهره‌های تاسیسات اتمی نباید تیتر رسانه‌های ما می‌شد تا باعث افزایش غرور ملی شود و توانمندی ایران عزیر را گوشزد کند؟…به راستی اگر آمریکا در ایران رسانه‌ای را در اختیار می‌داشت و می‌توانست به دلخواه خودش مسائل را پوشش رسانه‌ای بدهد، آیا بهتر از این عمل می‌کرد؟ بعضی از ما عملاً در زمین دشمن بازی می‌کنیم و کاری را انجام می‌دهیم که مقبول و مورد نیاز دشمن است».

این روزنامه اصلاح طلب در ادامه نوشت: «ما را چه می‌شود که در این وانفسای جنگ اقتصادی که با انواع دیگر از جمله جنگ سیاسی-تبلیغاتی درآمیخته است، به جای کمک به نظام و ایجاد امید و اعتماد به نفس در جامعه، به پمپاژ خشم و کینه علیه خادمان نظام سرگرم و مدعی جانبداری انقلابی از نظام هم هستیم؟»

وزارت خارجه به ریاست ظریف در سال‌های اخیر منتقدان و صاحبنظران را «عقده‌گشا»، «تازه از راه رسیده»، «دروغ‌گو»، «سخیف»، «متوهم»، «کم‌اطلاع» و…نامیده است. متأسفانه برخورد توهین‌آمیز با منتقدان به یک روال در دولت تبدیل شده است. پیش‌ازاین، دولتمردان منتقدان را با تعابیری همچون: «بی‌سواد، بی شناسنامه، مزدور، انقلابیون نفهم، یک‌مشت لات، کاسب تحریم، کودک صفت، حسود، بزدل، ترسو، جیب‌بر، بی‌قانون، مستضعف فکری، بیکار، متوهم، غوطه‌ور در فساد، سوءاستفاده‌گر، خرابکار، عقب‌مانده، تازه به دوران رسیده، عصر حجری، هوچی‌باز، منفی‌باف، یأس آفرین، ناشکر، باید به جهنم بروند و…» خطاب قرار داده بودند.

به نظر شما بکارگیری این تعابیر زشت از سوی وزارت خارجه و مجموعه دولت علیه منتقدان، در راستای افزایش غرور ملی بیان شده است؟!

«باراک اوباما» رئیس جمهور سابق آمریکا-دی ۹۵- در سخنرانی خداحافظی خود با افتخار اعلام کرد که برنامه هسته‌ای ایران را بدون شلیک یک گلوله متوقف کرده است. آیا این اظهارنظر در رسانه‌های اصلاح طلب بازتاب داشت؟!

«جان کری» وزیر امور خارجه اسبق آمریکا- مهر ۹۶- گفت: «ایران در توافق هسته‌ای (برجام) پیشاپیش همه امتیازاتش را پرداخت کرد». آیا این اظهارنظر در رسانه‌های اصلاح طلب بازتاب داشت؟!

«محمد جواد ظریف»– آذر ۹۲- با نادیده گرفتن توان دفاعی ایران با لحنی تمسخرآمیز گفت: «آیا فکر کردید آمریکا که می‌تواند با یک بمب تمام سیستم دفاعی ما را از کار بیاندازد از سیستم دفاعی ما می‌ترسد؟»! آیا اصلاح طلبان با این اظهارنظر تأمل برانگیز برخورد کردند؟!

ظریف- بهمن ۹۴- به فاصله کوتاهی از فاجعه منا در اظهارنظری تأمل برانگیز گفت: «خبر خوب این بود که دوست من عادل الجبیر (وزیر خارجه آل‌سعود) با حضور ایران، به مذاکرات وین بیاید…۵۰۰ زائر ما در مراسم حج کشته شدند اما ما روابط خود را قطع نکردیم حتی روابط خود با عربستان را کاهش هم ندادیم»! آیا این اظهارنظر تأسف برانگیز با واکنش منفی اصلاح طلبان مواجه شد؟!

برخلاف ادعای این روزنامه، این طیف اصلاح طلب است که با بزک چهره کریه آمریکا و دفاع از دیپلماسی انفعالی در زمین دشمن بازی می‌کند.

۰ ۰ رای ها
رأی دهی به مقاله
لینک کوتاه : https://kamalemehr.ir/?p=219519

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx
()
x