هویج سرشار از مواد مغذی است و بتا کاروتن معروف ترین ماده تشکیل دهنده آن است. بتا کاروتن هنگامی که در کبد به ویتامین A تبدیل می شود برای سلامت چشم ها مفید است و سرعت فرآیند پیری را آهسته تر می کند.
این سوپ را می توانید هم با سیب زمینی ساده و هم برای فواید سلامتی بیشتر با سیب زمینی شیرین درست کنید. سیب زمینی شیرین رنگ سوپ را بهتر می کند.
اگر می خواهید این غذا را سریع تر درست کنید سیب زمینی ها و هویج های خرد شده را از قبل آماده کرده و داخل فریزر قرار داده باشید. یا این که سبزیجات را پخته و پوره کنید و داخل فریزر قرار دهید.
مواد لازم برای ۴ نفر
- هویج در اندازه متوسط ۴ عدد
- سیب زمینی ۱ عدد
- شیر ¾ پیمانه
- نمک
- آب
- جعفری یا گشنیز
طرز تهیه
۱٫ سبزیجات را خرد کرده و داخل قابلمه بریزید و قابلمه را روی شعله متوسط قرار دهید.
۲٫ ۶ پیمانه آب داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید بجوشد.
۳٫ بعد از جوشیدن آب شعله را کم کنید و اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه دیگر بجوشد تا زمانی که سبزیجات نرم و پخته شوند.
۴٫ سپس اجازه دهید مواد کمی سرد شود سپس داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید.
۵٫ سپس مواد پوره شده را دوباره داخل قابلمه بریزید تا کمی دیگر بجوشد.
۶٫ شیر و نمک را اضافه کرده و درصورت نیاز برای اطمینان از مقدار نمک آن را تست کنید.
۷٫ بعد از این که سوپ جوشید شعله را خاموش کنید و قبل از سرو با مقداری جعفری یا گشنیز آن را تزئین کنید.