مواد لازم
- ۳ قاشق غذاخوری آرد
- ۱ قاشق چای خوری قهوه تلخ
- ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
- ۲٫۵ قاشق غذاخوری شکر
- ¼ قاشق چای خوری بکینگ پودر
- ۲ قاشق غذاخوری شیر
- ۱ عدد تخم مرغ
- ۲ قاشق غذاخوری روغن
- ½ قاشق چای خوری وانیل
۲٫ شیر، تخم مرغ، روغن و وانیل را اضافه کنید و با چنگال خوب هم بزنید.
۳٫ خمیر را داخل فنجان هایی که چرب کرده اید بریزید و به مدت ۹۰ ثانیه داخل مایکروفر در بالاترین درجه قرار دهید.
۴٫ این کیک خوشمزه فنجانی را همراه با بستنی میل کنید.
کلوچه شکلاتی
مواد لازم
- ۱۵۰ گرم کره
- ۶۵ گرم پودر کاکائو
- ۲۰۰ گرم شکر
- ۲ عدد تخم مرغ
- ۱ قاشق غذاخوری عصاره وانیل
- ۱۰۰ گرم آرد
۲٫ تخم مرغ ها و آرد را اضافه کرده و هم بزنید.
۳٫ قالب را با کره چرب کنید. خمیر را داخل قالب بریزید و به مدت ۴ الی ۵ دقیقه در مایکروفر در درجه بالا قرار دهید.
کیک شکلاتی
مواد لازم
- ۱۰۰ گرم آرد
- ۱۰۰ گرم شکلات
- ۱۰۰ گرم شکر
- ۵۰ گرم کره
- ۳ عدد تخم مرغ
- ۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر
- ۱ شیشه نوتلا
۲٫ تخم مرغ ها و شکر را هم بزنید تا ترکیب نرمی به دست بیاید.
۳٫ سپس آرد را اضافه کرده و هم بزنید تا خمیر روشن و پف کرده به دست بیاید.
۴٫وقتی کره و شکلات ذوب شده کمی سرد شد به خمیر اضافه کرده و هم بزنید. سپس بکینگ پودر را اضافه کنید و هم بزنید. مواد را داخل قالب بریزید و به مدت ۵ دقیقه در مایکروفر در درجه بالا قرار دهید. کیک را در ۳ لایه برش بزنید و بین آن ها نوتلا بریزید و در آخر روی کیک را با نوتلا بپوشانید.
توپک های شکلاتی
مواد لازم
- ۳۰۰ گرم کلوچه
- ۲/۳ پیمانه شیر تبخیر شده
- ۱۰۰ گرم کره
- ۳ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
۲٫ داخل ظرف دیگری پودر کاکائو را با شیر و کره ترکیب کنید.
۳٫ سپس کوکی های آسیاب شده را به مواد اضافه کنید. ابتدا با قاشق هم بزنید و بعد با دست به شکل توپ های کوچک در بیاورید. و روی آن ها را پودر کلوچه بپاشید.
فوندوی شکلاتی
مواد لازم
- ۲۰۰ گرم شکلات
- ۱۰۰ میلی لیتر خامه
- میکس میوه
۲٫ ترکیب شکلاتی را داخل فنجان بریزید و میوه ها را داخل آن فرو کرده میل کنید.
۳٫ در صورت لزوم فوندوی شکلاتی را می توانید دوباره گرم کنید.
کیک شکلاتی
مواد لازم
- ۳۰۰ گرم کوکی
- ۱۵۰ گرم کره
- ۳ الی ۴ قاشق غذاخوری کره کاکائو
- ۲۵۰ گرم پنیر خامه ای
- ۵۰ الی ۱۰۰ گرم پودر شکر
- ۲۰۰ گرم شکلات
- ۱۰۰ گرم خامه
۲٫ کوکی ها را داخل قالب بریزید و با لیوان محکم فشار دهید. سپس داخل یخچال قرار دهید.
۳٫ پنیر خامه ای را هم بزنید و در حال هم زدن پودر شکر را به آن اضافه کنید.
۴٫ یک بار دیگر ترکیب پنیر و پودر شکر را هم بزنید. شکلات را آب کنید و بعد از این که کمی سرد شد به پنیر اضافه کنید.
۵٫ خامه را در ظرف جداگانه ای هم بزنید تا رنگ آن روشن و کمی پف کرده شود.
۶٫ سپس خامه را به مواد اضافه کنید و با یک قاشق کوچک خوب هم بزنید. سعی کنید حالت کف دار مواد از بین نرود.
۷٫ وقتی مواد کاملا یکدست شد لایه پایه کیک را از یخچال بیرون بیاورید و مواد را روی آن بریزید. سپس به مدت ۴ الی ۵ ساعت داخل یخچال قرار دهید. روی آن پودر کاکائو بریزید یا با میوه تزئین کنید.