به گزارش گروه وبگردی «کمال مهر» این یکی از راحتترین و خوشمزهترین غذاهایی است که خواهید خورد. در این غذا مرغتان در عسل، سیر، سویا سس و مخلوط سبزیجات میپزد. تهیه آن هم فقط ۱۵ دقیقه زمان میبرد. آرامپزها برای پخت شام در شبهای هفته و آخر هفتههای پرمشغله مناسب هستند. صبح مواد غذایی را داخل آرامپز میریزید و شب یک غذای خوشمزه تحویل میگیرید. آشپزخانه تان هم تمام طول روز پر از رایحه لذتبخش غذا خواهد بود.
آرامپزها در دهه ۱۹۳۰ برای تعادل بین کار و زندگی در دوران پس از جنگ اختراع شدند؛ و جالب است که هنوز هم به همان دلایل از آنها استفاده میکنیم.
چطور مرغ عسلی با طعم سیر بپزیم؟
۱. با ترکیب مواد سس در یک کاسه شروع کنید: عسل، سیر، سویا سس، سس کچاپ و پونه را ترکیب کنید.
۲. سپس سیب زمینی ها، هویجها و پازها را خرد کرده را همراه با قطعات مرغ داخل آرامپز بریزید. در نهایت سس را هم روی آنها ریخته و در ظرف را ببندید.
۳. اگر میخواهید غذایتان زودتر آماده شود آرامپز را به مدت ۲ ساعت و نیم روی دمای بالا قرار دهید در غیر این صورت میتوانید آن را ۵ تا ۶ ساعت روی حرارت کم قرار دهید. وقتی زمان شام نزدیک شد لوبیا سبز را هم اضافه کرده و بگذارید ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزد. غذای شما آماده سرو است…
چند نکته مفید برای پخت مرغ عسلی با طعم سیر در آرامپز وجود دارد:
– بزرگترین ران مرغی که پیدا کردید استفاده کنید، زیرا پس از پخت کوچک میشوند.
– سبزیجات سبز را در چند دقیقه آخر پخت اضافه کنید که رنگش تغییر نکند.
– مرغ را دو سه دقیقه قبل از مصرف سرخ کنید که خوشرنگتر شود.
– جعفری تازه را روی غذایتان بریزید تا زیباتر شود.
– برای یک غذای سالمتر میتوانید از ران مرغ بدون پوست و سویا سس کم سدیم استفاده کنید.
– این غذا ۵۷۱ کیلوکالری دارد.
مواد لازم برای چهار نفر:
۹۰۰ گرم ران مرغ با استخوان
۴۵۰ گرم سیب زمینی کوچک نصف شده
۴۵۰ گرم هویج پوست کنده
یک پیمانه پیاز خرد شده
۴۵۰ گرم لوبیا سبز تمیزشده
جعفری تازه خردشده
نمک و فلفل به مقدار دلخواه
مواد لازم برای سس سیر و عسل:
یک سوم پیمانه
عسل
یک قاشق غذاخوری سیر رنده شده
نصف پیمانه سویا سس
یک چهارم پیمانه سس کچاپ
دو قاشق چایخوری پونه
منبع:برترین ها
انتهای پیام/