به گزارش گروه استانی«کمال مهر»، نه سال پیش با روی کار آمدن دموکرات ها در آمریکا مجموعه طرح هایی برای تغییر(بخوانید براندازی و تغییر حکومت) در ایران آماده شد تا با تغییر در سبک زندگی Life Style”” به تدریج آموزه ها و هنجارهایی که بنیان ساخت جامعه است را سست کنند، این پروژه ابعاد گسترده ای داشت و یکی از فازهای آن در قالب کنفرانس های بین المللی و دانشگاهی برنامه ای تدارک دیده شد که به آرامی نوع نگاه و ذهنیت اساتید و دانشگاهیان تغییر یابد.
همایش های و کنفرانس های دانشگاهی بستری برای تغییر حکومت ایران
در دهه هفتاد تعداد بسیار زیادی از آثار حوزه علوم انسانی غربی با بودجه خارجی ترجمه شد و در اختیار دانشجویان و اساتید قرار گرفت، اما این کافی نبود؛ اوایل دهه ۸۰ موجی از کنفرانس ها و همایش های دانشگاهی بین المللی ایجاد شد تا با پوشش قرار دادن فعالیت علمی و تخصصی اهداف خاص از جمله تغییر نوع تفکر و ایدئولوژی نخبگان، ترویج سبک زندگی و دانش غربی، رصد دقیق فضای علمی کشور و… را پیگیری کنند.
با گذشت زمان تغییرات جدی در این برنامه ایجاد شد، از جمله آن تحت فشار قرار دادن دولت ها برای پیگیری اهداف با عناوین بسیار زیبا هم چون توسعه پایا برای تحقق حکومت یک پارچه، یکسان سازی آموزش، ترویج دموکراسی، بنیادهای خیریه و… که یک نمونه بارز آن طرح آموزشی ۲۰۳۰ بود که حاشیه های فراوانی در برداشت، این پدیده که عده ای آن سوی دنیا برای همه جهان تصمیم بگیرند و خط مشی فرهنگی، آموزشی تعیین و اجبار کنند اتفاقی است که قطعاً با استقلال و تمامیت ارزی کشور منافات دارد.
با این وجود که درباره موضوعات آموزشی و دانشگاهی طی سالهای اخیر حساسیت های فراوانی شکل گرفته و تقریباً همه فعالین سیاسی و دغدغه مندان از توطئه دشمن در این زمینه آگاه اند اما باز مشاهده می شود که برنامه های در این راستا در سایه غفلت مسئولین اجرا می شود که بسیار تعجب برانگیز است.
دوره تربیت مربی اخلاق در دانشگاه محیط زیست کرج/ همکاری یونسکو و دانشگاه محیط زیست برای تربیت اخلاق
موضوع از آن جایی شروع می شود که یک اطلاعیه برای برگزاری دوره تربیت مربی اخلاق کاملاً رایگان با همکاری مشترک دانشگاه محیط زیست کرج و یونسکو(نماینده سازمان ملل) بر روی خروجی سایت دفتر سازمان ملل نمایندگی تهران قرار می گیرد؛ مرکز اطلاعات سازمان ملل در تهران اعلام کرده دوره مذکور از تاریخ ۲۸ اکتبر تا ۳ نوامبر یعنی ۶ تا ۱۲ آبان ماه با همکاری «متخصصان بینالمللی آموزش اخلاق» در کرج برگزار خواهد شد و مطابق این اطلاعیه ظرفیت دوره محدود به ۳۰ نفر بوده و متقاضیان باید حداقل دارای مدرک کارشناسیارشد در رشتههای حقوق، پزشکی، فلسفه، اخلاق و جامعهشناسی بوده و مشغول به تدریس در دانشگاه باشند.
اعلامیه حقوق بشر و تعدادی از جزوه های پیوست آن محتوای اصلی این برنامه است که توسط اساتید بین المللی تدریس خواهد شد.
درباره این مسئله که محتوای ارائه شده در چنین دوره هایی تا چه میزان مطابق با آموزه ها و فرهنگ جامعه است، ذکر همین نکته بس که بنیان اساسی شکل گیری سازمان ملل و اعلامیه معروف حقوق بشر لیبرالیسمی( اصالت اباحه گری) است که نتایج آن اصالت لذت جویی، فساد افسارگسیخته غرب، آزادی همجنس گرایی، آزادی و ترویج خودکشی و نابودی خانواده است که قطعاً در بسیاری از حوزه ها با فرهنگ و هنجاری های جاری جامعه امروز ما در تضاد است و برای مردم کشور غیر قابل پذیرش.
سازمان ملل متحد در بسیاری از موضع گیری ها و یا برنامه های اجرایی خود نشان داده که نه تنها بی طرفانه عمل نمی کند بلکه صراحتاً محملی برای ترویج لیبرالیسم حاکم بر غرب و آمریکا است و این موضوع در آیین نامه ها، دستورات اجرایی و خط مشی ها مشهود بوده به خصوص اموری که مربوط به حوزه های اجتماعی و علوم انسانی و آموزشی می باشد.
مصوبه ای که ۳۰ سال خاک خورد در دولت تدبیر و امید اجرا می شود
چند نکته در این اتفاق حائز اهمیت است؛ خبرگزاری دانشجو در خبری درباره این موضوع با انتشار سندی مصوبه هیات وزیران درباره همکاری با کمیته ملی زیستی و اخلاق در علم و فناوری که از کمیته های تخصصی وابسته به کمیسیون ملی یونسکو ایران است، را منتشر کرد، در این سند که در سال ۶۶ مصوب شده درباره برگزاری جلسات و کنفرانس ها اشاره ای شده است، اما این مصوبه حدود ۳۰ سال مسکوت مانده تا در دولت تدبیر و امید که برنامه مفصلی برای توسعه تعاملات بین المللی دارد، بار دیگر مطرح و این بار اجرایی شود.
البته تجربیاتی نظیر امضای سند ۲۰۳۰ و یا رفت و آمدهای گسترده اساتید دانشگاهی و یا شایعاتی که پیرامون توافقات ضمن برجام مطرح است، این گزاره را در ذهن متبادر می کند که چنین طرح هایی با یک برنامه منسجم و کاملاً هوشمندانه در حال اجرا است و همان طور که ابتدای این مطلب اشاره شد، تغییر سبک زندگی و دیدگاه مردم در دستور کار است.
چرا دانشگاه محیط زیست کرج؟/ کرج حیاط خلوتی برای ترویج لیبرالیسم سازمان مللی
نکته دیگر این که چرا دانشگاه محیط زیست کرج باید مورد توجه این دوره آموزشی قرار گیرد؟ تعدادی از اساتید نام آشنای این دانشگاه که در سازمان حفاظت از محیط زیست هم رفت و آمد دارند واسطه برگزاری چنین برنامه ای در کرج شده اند، و از طرفی در گزینش افراد شرکت کننده و برقراری ارتباط با مجموعه دفتر سازمان ملل فعالیت هایی دارند که لزومی برای انتشار جزئیات مشخصات آنها در این خبر نیست؛ اما این دانشگاه از آنجایی که کاملاً تخصصی و سالهای به دور از حاشیه های و جنجال های مرسوم حوزه دانشگاهی بوده است این اطمینان را برای برگزار کنندگان ایجاد می کرده که کسی معترض طرح نخواهد شد و یک حیاط خلوت برای چنین دوره آموزشی خواهد بود.
در سیاست خارجی معروف است که سفارتخانه ها و دفاتر کنسولی مرکز جاسوسی از کشور پذیرنده هستند و تقریباً همه این مراکز درصدد جمع آوری اطلاعات و انجام اموری هستند که منافع کشور خود را تامین کند که بعضاً از خطوط قرمز نیز عبور می کنند، اما آیا سازمان ملل متحد که از قضا باید رعایت بی طرفی را کرده و بدون مواضع سیاسی و ایدئولوژِیک رفتار نماید هم این گونه است؟ چرا باید دفتر این سازمان در کشورهای دیگر اهداف قدرت ها و رژیم های فاسد را تامین کند؟
پیگیری های خبرنگار ما برای ادای توضیحات پیرامون این دوره از دفتر سازمان ملل در تهران راه به جایی نبرد و هیچ مسئولی حاضر به پاسخ گویی نبود، همان طور که مسئولین دانشگاه نیز یا از برقراری ارتباط ممانعت کردند و یا به طور کل از چنین موضوعی اطلاع نداشتند.
از سوی دیگر چرا در دولت جمهوری اسلامی ایران علی رغم همه حساسیت ها و تاکیدات باز هم شاهد این قبیل حرکات که قطعاً در راستای نفوذ سازمان دهی شده می باشد هستیم؟
در پایان ذکر این تذکر برای همه مسئولین و فعالین سیاسی حائز اهمیت است که دشمن برای پیشبرد اهداف خود برنامه ریزی دقیق و گسترده ای انجام داده و هزینه های سنگینی نیز تدارک دیده است و این سطح از دشمنی لزوم هشیاری و دقت را صد چندان می کند، کمترین توقع این است که در ارتباط با فعالیت های رسمی عناصر خارجی حساسیت های بیشتری لحاظ گردد تا دیگر شاهد چنین اتفاقاتی نباشیم.
انتهای پیام/