به گزارش گروه بین الملل«کمال مهر» به نقل از scienmag: کشاورزی، پنیر، جویدن شکل جمجمه انسان را تغییر دادند.
تأثیر محصولات لبنی بر تغییر شکل جمجمه انسان
بر اساس مطالعه اخیر منتشر شده توسط انسان شناسان، ظهور کشاورزی به ویژه محصولات لبنی بر شکل جمجمه انسان تأثیر کم اما قابل توجهی داشت.
بر اساس مطالعه اخیر منتشر شده توسط انسان شناسان، ظهور کشاورزی به ویژه محصولات لبنی بر شکل جمجمه انسان تأثیر کم اما قابل توجهی داشت.
انسان هایی که از طریق شکار و تغذیه غذاهای جنگلی زندگی می کنند باید برای جویدن تلاش بیشتری نسبت به افرادی که از طریق کشاورزی زندگی می کنند و یک رژیم غذایی نرم تر دارند، داشته باشند.
اگر چه قبلا مطالعاتی به شکل جمجمه در کشاورزی و غذاهای نرمتر مرتبط شده است اما ثابت کرده است که تشخیصِ وسعت و سازگاری این تغییرات در مقیاس جهانی دشوار است.
دیوید کتز (David Katz) دانشجوی تحصیلات تکمیلی با پرفسور تیم ویور (Tim Weaver) و مارک گروت (Mark Grote) متخصص آمار، بیش از دو دهه قبل از صنعتی شدن، از ۵۵۹ جمجمه و ۵۳۴ فک پایین (استخوان جمجمه) استفاده کردند تا تأثیر رژیم غذایی را بر شکل، فرم و اندازه جمجمه انسان در زمان گذر به دوره کشاورزی طراحی کنند.
آنها تغییرات کمتری در شکل جمجمه گروه هایی که غلات و حبوبات، لبنیات و یا هر دو را مصرف می کردند، یافتند.
بزرگترین تغییرات در شکل جمجمه گروههای مصرف کننده محصولات لبنی مشاهده شد که نشان می دهد کشاورزی بر شکل جمجمه جمعیتی تأثیر گذاشته که نرم ترین غذا (پنیر) را مصرف می کنند.
کتز گفت: “حداقل در کشاورزان اولیه، شیر استخوان های جمجمه را بزرگتر و قوی تر نکرده بود.”
کتز افزود که تفاوت های ناشی از گرایش به یک رژیم غذایی در مقایسه با دیگر عواملی چون؛ تفاوت بین مردان و زنان یا بین افراد دارای رژیمِ غذاییِ مشابه، کوچک است.
انتهای پیام/
لینک کوتاه : https://kamalemehr.ir/?p=199229
- ارسال توسط : sardabir
- 45 بازدید
- بدون دیدگاه