به گزارش کمال مهر به نقل از ایران کو ک:
مواد لازم
بادمجان ۵ عدد
سیر ۱۰ حبه
عدس ۲ لیوان
پیاز ۲ عدد
آرد ۲ قاشق غذاخوری
کشک ۱ لیوان
آب گوشت ۴ لیوان
پیاز داغ و نعنا داغ به مقدار لازم
آش بادمجان
طرز تهیه :
بادمجان ها را پوست بکنید و خرد کنید. سپس روی بادمجان ها نمک بپاشید و ۱۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید تا رطوبت اضافی اش خارج شود. بادمجان ها را با آب سرد ابکشی کنید. سپس بادمجان ها و سیرهای رنده شده را با مقداری روغن سرخ کنید.
عدس را از شب قبل خیس دهید. عدس را با ۴ لیوان آب گوشت داخل قابلمه ای بریزید و بگذارید بپزد و له شود ( اگر آب گوشت ندارید میتوانید از ۴ لیوان آب مخلوط با عصاره گوشت استفاده کنید ).
پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم و طلایی شود. سپس آرد ، زردچوبه ، نمک و فلفل اضافه کنید و مجدد تفت دهید تا آرد سرخ شده و جذب پیاز شود.
مخلوط پیاز و آرد سرخ شده را همراه با بادمجان های سرخ شده به عدس پخته اضافه کنید و بگذارید آش جا بیفتد ( در اواخر پخت کشک را اضافه کنید ). پس از پخت با کشک و پیاز داغ آش را تزیین و سرو کنید.
نکته ها : دقت کنید که غلظت این آش همانند عدسی است. اگر در طول پخت آب کم بود میتوانید مقداری آب جوش اضافه کنید ، بادمجان ها را پس از سرخ شدن خوب له کنید تا در داخل آش مشخص نباشند.
انتهای پیام/ص