محققان داده های مربوط به «سلامت زنان» را به منظور مقایسه سطح عوامل التهابی در رژیم غذایی و تاثیر میزان عوامل التهاب زا را بر تراکم استخوان و شکستگی ها بررسی کردند و دریافتند ارتباط جدیدی بین غذا و سلامت استخوان ها وجود دارد.
زنان دارای رژیم غذایی کم التهاب در طول یک دوره ۶ ساله پیگیری در مقایسه با همسن و سال های خود با رژیم غذایی بیشترین التهاب، تراکم استخوانی کمتری را از دست دادند.
همچنین یافته های محققان دانشگاه ایالتی اوهایو نشان می دهد رژیم غذایی با التهاب پایین با خطر کمتر شکستگی لگن در بین زیرگروه این مطالعه که زنان یائسه بالای ۶۳ سال بود، همراه است.
تونیا اورکارد، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «یافته ها نشان می دهد زنان دارای رژیم غذایی سرشار از چربی های مفید، گیاهان و غلات کامل از سلامت بالای استخوانی برخوردار هستند.»
وی در ادامه می افزاید: «این مسئله بیانگر این موضوع است که در زنان با افزایش سن، رژیم غذایی سالم بر استخوان هایشان تاثیر می گذارد.»