تاریخ : جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳ Friday, 22 November , 2024
2

مرغ تندوری یک غذای هندی بسیار خوشمزه

  • کد خبر : 177674
  • ۰۸ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۷
مرغ تندوری یک غذای هندی بسیار خوشمزه

با طرز تهیه مرغ تندوری در خدمت شما دوستان هستیم.

به گزارش کمال مهر به نقل از ایران کوک :

مواد لازم:
ران مرغ ۶ عدد  .  ماست ۱ لیوان  .  پیاز ۱ عدد  .  سیر ۲ حبه  .  فلفل سبز تند ۲ عدد
زنجبیل رنده شده ۱ قاشق چایخوری  .  آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری  .  زیره سابیده ۱ قاشق چایخوری
تخم گشنیز سابیده ۱ قاشق چایخوری  .  رنگ خوراکی قرمز چند قطره  .  روغن و نمک مقداری

طرز تهیه :
مرغ ها را بشویید و با استفاده از چاقو روی سطح مرغ ها شیارهایی ایجاد کنید سپس ران های مرغ را به مدت ۳۰ دقیقه داخل آب نمک سرد خیس دهید ( در این مدت ظرف را داخل یخچال بگذارید ).

برای تهیه سس مخصوص تندوری پیاز ، سیر ، ماست ، آبلیمو ، چند قاشق روغن مایع ، ادویه ها ، نمک و رنگ خوراکی را داخل میکسر بریزید و بزنید تا یکدست شوند ( میتوانید به جای رنگ خوراکی از زعفران یا زردچوبه استفاده کنید ).

 

ران های مرغ را از ظرف اب نمک خارج کنید و همراه با سس تندوری داخل کیسه فریزر بریزید و خوب تکان دهید تا تمام سطح مرغ ها به سس آغشته شود سپس به مدت حداقل ۸ ساعت داخل یخچال بگذارید تا مرغ ها خوب مزه دار شوند.

پس از استراحت مرغ ها را از کیسه فریزر خارج کنید ، فر را با حداکثر دما روشن کنید و مرغ ها را داخل سینی فر بچیینید و داخل فر بگذارید تا کباب شوند ( برای طعم و رنگ بهتر پس از ۱۵ دقیقه مرغ ها را از فر خارج کنید و به سس آغشته نمایید و مجدد داخل فر بگذارید ).

میتوانید مرغ ها را با جوجه گردان فر کباب کنید یا مرغ ها را داخل هواپز آماده کنید ؛ پس از اینکه تمام مرغ ها کباب شدند در ظرف بگذارید و همراه با ماست و .. سرو کنید ( میتوانید به جای ادویه های گفته شده از ۲ قاشق چایخوری ادویه گرام ماسالا استفاده کنید ).

انتهای پیام/ص

۰ ۰ رای ها
رأی دهی به مقاله
لینک کوتاه : https://kamalemehr.ir/?p=177674

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx
()
x