تاریخ : سه شنبه, ۶ آذر , ۱۴۰۳ Tuesday, 26 November , 2024
2

به امید روزی که گزینه نظامی روی هیچ میزی نباشد/ظلم نکنیم و ظلم نپذیریم

  • کد خبر : 17126
  • ۰۷ بهمن ۱۳۹۲ - ۶:۳۲
به امید روزی که گزینه نظامی روی هیچ میزی نباشد/ظلم نکنیم و ظلم نپذیریم

نوه امام خمینی (ره) تأکید کرد: حاکمان باید طوری رفتار کنند که ظلم نکنند و مردم نیز عادت نکنند ظلم را بپذیرند.

به گزارش حوزه احزاب کمال مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعلی خمینی در دیدار با کوفی عنان  دبیرکل سابق سازمان ملل  متحد و هیأت همراه وی که در قالب «هیأت متنفذین» به ایران آمده اند، گفت: تمام سیاستهای نظام جمهوری اسلامی ایران بر پایه اندیشه امام خمینی (س) استوار است و اگر بخواهیم تمام اندیشه اجتماعی ایشان را بیان کنیم، در یک جمله خلاصه می‌شود که کوشش کنیم در روابط اجتماعی و بین‌المللی ظلم نکنیم و ظلم را نپذیریم.

نوه امام خمینی (ره) تأکید کرد: حاکمان باید طوری رفتار کنند که ظلم نکنند و مردم نیز عادت نکنند ظلم را بپذیرند. اگر این دو گزاره در جهان جامه عمل بپوشد و توسط تمام صلح خواهان دنیا دنبال شود، تمام مشکلات جهان امروز ما حل می‌شود و بی‌شک با دنیای بهتری روبرو خواهیم بود.

سید علی خمینی گفت: جا دارد همه با هم در راستای نیل به صلح تلاش کنیم؛ کوششی که توسط همه صلح‌طلبان دنبال شده و متاسفانه کمتر جامه عمل پوشیده است.

وی با یادآوری تلاشهای مرحوم نلسون ماندلا، از تلاشهای آن فقید در بسط و گسترش صلح در دنیا آرزو کرد که جهان پیش رو، جهانی آرام تر و همسو با صلح باشد و گزینه نظامی روی هیچ میزی نباشد.­­­­­

در ادامه این دیدار کوفی عنان با ابراز خوشحالی از حضور در ایران، حضور در مرقد امام و دیدار با نوه بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران را از افتخارات خود عنوان کرد و گفت: هیأتی که همراه من آمده اند، صلح‌طلبانی از سراسر جهان هستند و تلاش دارند صلح را در دنیا پایدارتر کنند.

این هیأت که رئیس‌جمهور سابق فنلاند، رئیس‌جمهور سابق مکزیک و اسقف اعظم کیپ تاون نیز در آن حضور داشتند، با حضور در مرقد امام ضمن نثار گل، به مقام شام بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران ادای احترام کردند.

همچنین تعدادی از معاونان و مسئولان وزارت امور خارجه کشورمان در این دیدار حضور داشتند.

متنفذین گروهی از رهبران مستقل جهان هستند که نلسون ماندلا رییس جمهور فقید آفریقای جنوبی و قهرمان مبارزه با آپارتاید در سال ۲۰۰۷ آنان را گرد هم آورد تا از تجربه جمعی و نفوذ خود برای گسترش صلح، عدالت و حقوق بشر در سراسر جهان بهره گیرند.

انتهای پیام /

۰ ۰ رای ها
رأی دهی به مقاله
لینک کوتاه : https://kamalemehr.ir/?p=17126

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx
()
x