به گزارش گروه سیاسی«کمال مهر»؛ ارتش روسیه قرار است بار دیگر ناو هواپیمابر “الکسی کوزنتسف” را به مدیترانه اعزام کند تا از این طریق، بر روند مبارزه با تروریسم تسریع ببخشد.
ناو هواپیمابر “الکسی کوزنتسف” که در یکسال اخیر بارها در دریای مدیترانه و “بندر طرطوس” حضور داشته ، عملیات های مختلفی از جمله پاکسازی بخش های قابل توجهی از استان “لاذقیه” شرکت داشته است.
**مشخصات ناوهواپیمابر “الکسی کوزنتسف”
ناو هواپیمابر “الکسی کوزنتسف” با سرعت ۲۹ گره دریایی یک باند پروازی برای جنگندههای عملیاتی با زاویه ۱۲ درجه میسازد تا این هواپیماها بتوانند ماموریتهای خود را انجام دهند.
این ناو هواپیمابر میتواند انواع جنگندههای “سوخو ۲۵” ، “سوخو۳۳ ” و انواع جنگنده های کلاس “میگ” و طیف گستردهای از کلاسهای مختلف بالگرد “کاموف” را حمل کرده و ظرفیتی بیش از ۴۰ فروند هواپیما و هلیکوپتر دارد.
این ناو هواپیمابر در سرعتهای مختلف بردهای گوناگون دارد و برای مثال در سرعت ۲۹ گره دریایی میتواند تا ۳ هزار و ۸۵۰ مایل را بپیماید.
ناو هواپیمابر مذکور (“الکسی کوزنتسف”) با وزن قریب به ۶۰ هزار تن، طول بیش از ۳۰۰ و پهنای بیش از ۷۰ متر و سرعت ۲۹ گره دریایی (بیش از ۵۰ کیلومتر در ساعت) دارای قابلیتهای ویژهای است.
حداقل برد عملیاتی تعریف شده برای ناو هواپیمابر “آدمیرا الکسی کوزنتسف” بیش از ۳۸۰۰ مایل بوده که اگر هر مایل را ۱/۶ کیلومتر درنظر بگیریم برد نهایی ناوهواپیمابر مذکور بیش از ۵ هزارو ۵۰۰ کیلومتر برد دارد.
ناو هواپیمابر “آدمیرا الکسی کوزنتسف” عرشه ای برای پرواز دارد که برای بالا آوردن هواپیما ها و بالگرد ها از آشیانه به روی آن از ۲ آسانسور استفاده میشود که هر کدام توانایی بالا بردن ۴۰ تن بار را دارند.
موتور ناو دارای ۸ دیگ بخار و ۴ توربین بخار به قدرت هر یک ۵۰ هزار اسب بوده که مجموعا ۲۰۰ هزار اسب بخار نیرو تولید می کنند که مراکز تولید قدرت کشتی منتقل می شود و کل عرشه ناو از پوششی تشکیل شده که قدرت مقاومت در برابر حرارت های بسیار بالا را دارد.
سایت میلیتاری هیت (Military -Heat) عنوان داشت: این ناو هواپیمابر در سرعتهای مختلف بردهای گوناگون دارد و برای مثال در سرعت ۲۹ گره دریایی میتواند تا ۳ هزار و ۸۵۰ مایل را بپیماید. البته از مهر ماه سال جاری گمانه زنی هایی درباره حضور یا عدم حضور ناوهواپیمابر الکسی کوزنتسف در بندر طرطوس سوریه از سوی رسانه های غربی مطرح شده و برخی گمانه زنی ها درباره اعزام یا عدم اعزام این ناو مطرح شده است.
**حضور جدی “مسکو” در روند مبارزه با داعش
تحلیلگران سیاسی معتقدند که “مسکو” در روند مبارزه با داعش بسیار جدی عمل کرده و همین جدی عمل کردن باعث شده تا مواضع تروریست ها در شمال سوریه به صورت جدی آسیب ببیند.
یک هم افزایی جدی بین “مسکو-دمشق ” برای مقابله با تروریست های تکفیری شکل گرفته که خروجی آن حمله به مواضع داعش در شمال سوریه (استان های “حلب”، “ادلب” و “لاذقیه”) است.
“آمریکا در ماه های اخیر با حمایت آشکار از تروریست ها در عراق و سوریه ادعایش درباره ایجاد ثبات در منطقه غرب آسیا را زیر سوال برده است؟ یفسییف” رییس مرکز پژوهش های سیاسی و اجتماعی روسیه در این زمینه گفت: آمریکا از گروه داعش و گروه های افراط گرای دیگر در سوریه برای ضربه زدن به نظام سوریه و با کمک های مالی واشنگتن، این گروه ها تجهیز شدند و قدرت گرفتند.
تحلیل گر روس خاطرنشان کرد: آمریکا با کمک گروه تروریستی داعش ارتباط و مناسبات میان کشورهای منطقه را مختل کرد. رییس مرکز پژوهش های سیاسی و اجتماعی روسیه تصریح کرد: آمریکا قطع چنین مناسباتی را به عنوان هدف استراتژیک و بسیار مهم دنبال می کرد.
عملیات پاکسازی “حلب” وارد مراحل حساس خود شده و تکفیری ها بارها از سوی جنگنده های روسی هدف قرار گرفتند و حضور ناو هواپیمابر “الکسی کوزنتسف” می تواند موجب حملات هوایی منسجم تر ارتش روسیه به مواضع جیش الفتح در شرق حلب شود.
“کرملین” به خوبی از اهمیت استان راهبردی “حلب” آگاه است و لذا برای آزاد سازی مرکز این استان انواع تجهیزات نظامی از جمله جنگنده های “تی۵۰” ، تانک های “تی ۹۰”، موشک های هوا به هوای هدایت شونده و ناوهای غول پیکر را به کار خواهد گرفت.
گزارش از محمد زرچینی
انتهای پیام/