تاریخ : یکشنبه, ۴ آذر , ۱۴۰۳ Sunday, 24 November , 2024
2

برچسب‌گذاری مواد غذایی مبتنی بر “فناوری ‌نانو”

  • کد خبر : 15783
  • ۰۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۹:۰۶
برچسب‌گذاری مواد غذایی مبتنی بر “فناوری ‌نانو”

بر اساس تحقیق جدیدی که توسط دانشگاه ایالتی کارولینای شمالی و دانشگاه مینسوتا انجام شده است، مردم ایالات متحده آمریکا خواستار برچسب‌گذاری محصولات غذایی مبتنی بر فناوری‌نانو هستند .

به گزارش خبرنگار علمی کمال مهربر اساس تحقیق جدیدی که توسط دانشگاه ایالتی کارولینای شمالی و دانشگاه مینسوتا انجام شده است، مردم ایالات متحده آمریکا خواستار برچسب‌گذاری محصولات غذایی مبتنی بر فناوری‌نانو هستند، خواه فناوری‌نانو در مواد غذایی استفاده شده یا در بسته‌بندی مواد غذایی استفاده شده باشد. یافته‌های این تحقی
 با عنوان «نیاز به اطلاعات: نگرش‌های مردم نسبت به مواد غذایی مبتنی بر فناوری‌نانو و برچسب‌گذاری آنها»، نشان می‌دهد که بسیاری از مردم خواستار توجه بیشتر به برچسب گذاری این حوزه هستند. شرکت‌کنندگان در این مطالعه از برچسب‌گذاری محصولات غذایی مبتنی بر فناوری‌نانو حمایت کرده‌اند . 
 
شرکت‌کنندگان در این تحقیق، به طور خاص از برچسب‌گذاری محصولات غذایی مبتنی بر فناوری‌نانو یا بسته‌بندی‌های حاوی فناوری‌نانو در مواد غذایی حمایت کردند .
محققان این مطالعه با تشکیل ۶ گروه تمرکز، سه گروه در مینسوتا و سه گروه در کارولینای شمالی، به شرکت‌کنندگان در مطالعه، اطلاعاتی در خصوص فناوری‌نانو و استفاده از آن در محصولات غذایی ارائه کردند. سپس از شرکت‌کنندگان یک سری سوالاتی پرسیده شد که برچسب‌گذاری محصولات غذایی مبتنی بر فناوری‌نانو را بررسی می‌کردند .
هرچند که درخواست برچسب‌گذاری به این معنا نیست که مردم لزوما مخالف استفاده از فناوری‌نانو در مواد غذایی هستند. برای مثال بسیاری از مشارکت‌کنندگان در این تحقیق، به استفاده از فناوری‌نانو در مواد غذایی برای افزایش عمر مفید آنها حمایت کرده بودند اما در عین حال خواستار برچسب‌گذاری آنها نیز بودند.
۰ ۰ رای ها
رأی دهی به مقاله
لینک کوتاه : https://kamalemehr.ir/?p=15783

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx
()
x