تاریخ : یکشنبه, ۴ آذر , ۱۴۰۳ Sunday, 24 November , 2024
3

مادۀ اسیدی سرطان زا در سیب زمینی سرخ شده و چیپس

  • کد خبر : 152743
  • ۱۲ مرداد ۱۳۹۵ - ۱:۱۷

سیب زمینی سرخ شده و چیپس، بیماری‌های زیادی ایجاد می‌کند! ولی افراد از ضررهای آن خبر ندارند و به صرف اینکه خوشمزه است, مصرف می‌کنند. «آکریلامید» یک مادۀ اسیدی سرطان زا است که هنگام سرخ کردن ایجاد می‌شود، اما مقدار آن در چیپس سیب زمینی بیشتر است.

۰ ۰ رای ها
رأی دهی به مقاله
لینک کوتاه : https://kamalemehr.ir/?p=152743

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx
()
x