مسعود کمیاگر متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: این بیماران باید از مصرف زیاد مواد غذایی گواتروژن پرهیز کنند و سبزیجات را به صورت پخته مصرف نمایند.مواد غذایی گواتروژن شامل انواع کلم، شلغم روغن کلزا (کانولا) است.
این متخصص افزود: کلم ممکن است برداشت ید را توسط غده تیروئید کاهش دهد.سویا میتواند مانع جذب کافی داروهای تیروئید شود بنابراین باید در مصرف آن احتیاط شود.
وی خاطرنشان کرد: توجه داشته باشید که از نمک در پایان پخت غذا استفاده کنید. زیرا در این صورت ید موجود در نمک هنگام برداشتن درب ظرف غذا، همراه با بخار خارج شود. در این صورت شما میزان ید کمتری از آنچه که انتظار میرود دریافت خواهید کرد.