و اما نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی درباره سهم مردم استان البرز از عملکرد ۱۰۰۰ روزه دولت تدبیر و امید گفت: از چند زاویه می توان به این قضیه نگاه کرد، یک زوایه ان است که ما موضوع را دولتی ببینیم و دیگر اینکه شهرستان کرج و استان البرز خودش چقدر توانسته است در خدمت شهر خود باشد و بتواند زیر ساخت هایی را که دولت فراهم کرده است بخش خصوصی را فعال کرده و به مردم ارائه خدمات دهد.
محمد جواد کولیوند افزود: دولت در دو ساله گذشته به واسطه افت درامدی شدیدی که پیدا کرده است، به نظر من نتوانسته پروژه های دولتی را در استان البرز جلو ببرد و ما عملا یک مقدار در تنگنا قرار گرفته ایم. به نظر می رسد راه نجات این موضوع نیز فقط دولت نیست و بخش خصوصی و استان باید به فکر باشد و استانداری البرز و فرمانداری بتواند از شوراها و شهرداری ها و بخش خصوصی به درستی استفاده کند.
وی در بیان اتفاقات خوبی که در این دوره انجام شده اظهار داشت: درباره اتوبان شهید همت با جلسات متعدد نتیجه خوبی گرفته شد و در بخش آب، بهداشت و درمان، ورزش و جوانان، بخش هایی از آموزش و پرورش، و قسمت زیادی از مسائل صنعت، معدن و کشاورزی محقق شده است.
کرج پس از تهران بزرگ ترین شهر مهاجرپذیر ایران است و با توجه به جوان بودن آن نسبت به سایر شهرهای بزرگ ایران، هم اکنون به عنوان یکی از کلان شهرهای کشور به شمار می آید و اما در کنار تمام نقاط قوت و ضعف دولت یازدهم در ارائه گزارشی از عملکرد دولت در شهرستان کرج می توان نوشت: راه اندازی ۵۸ تخت ICU در بیمارستان مدنی کرج، خدمت رسانی به مردم کمال شهر و حصارک با بیمارستان ۱۵۶ تخت خوابی کوثر، ایجاد شهرک فناوری در استان البرز و برای نخستین بار در کشور از جمله اقدامات مثبت دولت در شهر کرج است.
همچنین صادرات ۱۵۱ میلیون دلاری محصولات کشاورزی البرز به کشورهای خارجی، تولید ۲.۲ درصد محصولات کشاورزی کشور در البرز، افزایش ۲٫۵ برابر پایه بودجه ای ورزش و جوانان استان البرز، نصب بزرگترین مرکز سرطان شناسی کشور در منطقه اقتصادیی فرودگاه پیام، البرز؛ رتبه برتر البرز در جذب کمک های مردمی خیرین مدرسه ساز در کشور، کلید خوردن طرح مطالعاتی گازرسانی به بخش آسارا، بهره برداری از ۶۰ پروژه عمرانی با اعتباری بالغ بر ۱۳۹ میلیارد تومان در دهه فجر ۹۴، افتتاح فاز نخست بزرگترین پروژه صنعتی استان البرز ” شرکت صنعتی دارویی شفاء” و مصوبه های شورای شهر کرج و رایجاد دو هزار شغل توسط بسیج سازندگی استان البرز در جهت خدمت رسانی به مردم را می توان از جمله فعالیت های انجام شده در این شهر عنوان کرد.
اما در کنار خدمات ارائه شده مشکلات و کمبودهایی نیز در سطح البرز و کرج وجود دارد که بخشی از آن ها شامل:
- درحالیکه باید به ازای هر یک میلیون نفر باید هزار دستگاه اتوبوس به مردم خدمت رسانی کند، کرج با دو میلیون نفر جمعیت ۶۰۰ دستگاه اتوبوس دارد.
- از ۱۷ شهر استان ۱۵ شهر دارای گاز بوده و آسارا و طالقان فاقد گاز و ۱۲۱ روستای بالای ۲۰ خانوار از نعمت گاز شهری محروم هستند که از این تعداد ۲۵ روستا مرتبط با بخش آسارا، ۷۵ روستا در طالقان و ۱۲ روستا در ساوجبلاغ و ۴ روستا در اشتهارد و ۳ روستا در نظرآباد است.
- ۴ درصد البرزی ها با آلودگی هوا از بین می روند و در ۹ ماه ابتدای سال گذشته البرز ۱۰ روز هوای سالم و پاک با شاخص بین صفر الی ۵۰، و ۱۸۸ روز با شاخص آلایندگی ۵۰ الی ۱۰۰ و ۷۷ روز با شاخص آلایندگی ۱۰۰ الی ۱۵۰ داشته و با توجه به شاخص هوای ناسالم مردم استان ۹ روز ناسالم و ۲ روز بسیار ناسالم که شاخص لایندگی هوا بالای ۲۰۰ بود را شاهد بودند.
- استان البرز مهاجر پذیر بوده و ۴۵ درصد مدارس دو شیفت هستند رشد طبیعی جمعیت در کشور ۱/۳ است درحالیکه افزایش دانش آموزان البرزی رشدی قریب به ۳ درصد را داراست
- در استان البرز ۵۵ درصد واحد های تولیدی در شهرک های صنعتی فعال، ۲۴ درصد نیمه فعال و ۲۱ درصد واحدهای ما غیر فعال هستند
- البرز؛ رتبه اول فقر تخت بیمارستانی در کشور و مراجعه ۷۰ درصد بیماران البرزی به پایتخت
- اموزش و پرورش استان البرز فقیر ترین فضاهای فیزیکی را داراست و و عملا دولت ما نتوانسته سرانه های آنها را تامین کند
- عدم راه اندازی سالن ۶ هزار نفری انقلاب کرج
- کمبود ۸ هزار کلاس درس در استان البرز
- ۹ هزار مسکن مهری که در البرز مدرسه ندارند
- وضعیت کمبود آب استان البرز نگاه ویژه ای می طلبد و بغرنج است
- عدم موفقیت در ساماندهی دستفروشان کرج و متکدیان و کودکان کار
- وجود پیچ و خم های اداری بر سر راه تولید کنندگان داخلی
- عدم تحقق دولت الکترونیک است.
شایان ذکر است نقاط مثبت و ضعف ارائه شده در این گزارش تنها بخشی از عملکرد دولت در شهر کرج و استان البرز می باشد و قضاوت بر عهده مردم خواهد بود تا این اقدامات را مورد ارزیابی قرار داده و سهم این خطه را از عملکرد هزار روزه دولت مشخص نمایند.