وی در تشریح مزایای راکتانداز ظفر گفت : امکان بارگزاری راکت در سریعترین زمان ممکن و با سهولت کافی توسط جرثقیل خودبارگذار ، موجب افزایش سرعت عمل در هنگام رزم و عملیات میشود و قابلیت حمل مهمات مورد نیاز توسط این سامانه نیز باعث کاهش نفرات خودروهای همراه میگردد.
سردار دهقان ، وجود جعبههای یکبار مصرف کامپوزیتی برای انبارداری ، حمل و نقل و شلیک راکتها را از دیگر مزایای این سامانه ذکر کرد و افزود : این ویژگی ضمن ایجاد چالاکی و چابکی باعث کاهش شدید وزن و زمان بکارگیری سامانه مذکور میشود.
وزیر دفاع گفت : قدرت انفجار سرجنگی و شعاع مناسب ترکش راکتهای فلق در کنار قابلیت تاکتیکی راکت انداز ، امکان قدرتمندی برای رزم زمینی منطبق با تهدیدات روز را ایجاد میکند.
سردار دهقان همچنین در تشریح ویژگی های خودروی تاکتیکی سنگین ظفر ۸ ×۸ گفت : این خودرو قابلیت حمل انواع لانچر ، موشک ، رادار ، راکت و پست های فرماندهی را داراست و با داشتن سیستم تعلیق مستقل و محورهای متحرک ، قادر میباشد در مناطق ذوعارضه و صعبالعبور ، بسیار قوی و نرم عمل کرده، انتقال شتاب به سامانه مورد حمل را به حداقل برساند.
وزیر دفاع افزود : این خودرو مجهز به سیستم حفاظت جنگهای نوین است و با داشتن ۴ محور محرک ، دو محور فرمانپذیر ، شعاع عملیاتی ۸۰۰ کیلومتر و سیستم تعلیق مستقل ، توانایی حمل ۲۴ تن بار ، عبور از شیبهای تند طولی و عرضی ، گودال های عریض ، آب با عمق زیاد و موانع پله را دارد.
سردار دهقان تصریح کرد: با طراحی و ساخت این خودرهای تاکتیکی ، وابستگی تحرک سامانههای سنگین به خارج از کشور قطع و این نیاز بسیار مهم و راهبردی ، با امکانات داخل کشور تأمین خواهد شد.
وزیر دفاع در پایان با تشکر و قدردانی از تلاش و همت متخصصان سازمان صنایع دفاع در طراحی و تولید این محصولات مهم دفاعی تصریح کرد : این دستاوردهای گرانبها بر اساس تجارب ارزشمند دفاع مقدس و در پرتو فرهنگ ، کار و مدیریت جهادی به منصه ظهور رسیده است ضمن بیاثر کردن تحریمهای دشمنان انشاءالله با بکارگیری آن در سازمان رزم نیروهای مسلح ، توان عملیاتی آنان به نحو مطلوبی افزایش مییابد.
انتهای پیام/