وی با اشاره به برنامه های تحول سلامت و اجرای آن در استان البرز افزود: تا کنون سه میلیارد برای دارو و تجهیزات در استان تامین شده است و تمامی زایمان های طبیعی در البرز با اعتبارات مشخص شده به صورت رایگان انجام می پذیرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز تصریح کرد: استقبال مردم از طرح تحول نشان از رضایت مردم است و متاسفانه البرز به لحاظ درمانی در وضعیت نامناسبی قرار دارد از این رو تا فضای مناسب برای ارائه خدمات وجود نداشته باشد موجب نارضایتی برای مردم خواهد بود.
درفشی با بیان اینکه استان البرز به لحاظ زیر ساخت های بهداشتی درمانی با مشکلات و نارسایی های فراوانی مواجه است گفت: به عنوان مثال ظرفیت بیمارستان شهید مدنی کرج ۸۰ تخت است درحالیکه ۲۰۰ تخت درآن جانمایی شده است .
وی ادامه داد: شش هزار متر مربع به مساحت بیمارستان شهید باهنر در طی یک و نیم سال آینده افزوده خواهد شد و در سه ماه گذشته ۱۵۰ تخت بیمارستانی به بیمارستان کمالی نیز افزوده شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز افزود: در شهرهای زیر ۵۰ هزار نفر و حاشیه نشین ها با خرید خدمت از بخش خصوصی و تجیهز بخش دولتی به شهروندان این مناطق خدمات درمانی ارائه شود.
درفشی با بیان اینکه ماهانه در حدود ۱۸۰۰ زایمان در بخش زایمان بیمارستان کمالی کرج انجام می شود اظهارکرد: این تعداد زایمان در ماه و در روز حدود ۶۰ زایمان چند برابرظرفیت امکانات بیمارستان کمالی کرج است.
درفشی تعداد تخت های بیمارستانی دولتی در استان البرز دو هزارو ۵۰۰ تخت برشمرد و عنوان کرد: در حالیکه در استان البرز بخش روانپزشکی نیازمند ۳۰۰ تخت می باشد ولی متاسفانه این بخش فقط دارای چهار تخت روانپزشکی است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز با تاکید بر اینکه بیماری های قلبی در صدر مشکلات درمانی استان البرز قرار دارد گفت: نبود یک بیمارستان مستقل و تخصصی قلب از مشکلات بزرگ این استان محسوب میشود که باید برطرف بشود .
وی در بخش دیگری از صحبت خود از بهبود وضعیت زیر ساخت های بهداشتی درمانی در استان البرز ابراز امید واری کرد و بیان داشت: در بخش آموزش ساختمان دانشکده دندانپزشکی به اتمام رسیده و در سال تحصیلی جاری در این رشته ثبت نام به عمل می آید.
درفشی همچمین فضای آموزشی دانشکده پرستاری و مامایی دارای مشکل دانستو عنوان داشت: با توجه به تعداد دانشجویان باید این مورد نیز رفع شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز در ادامه به وجود بیمارستان کوثر وابسته به وزارت دفاع و نیروهای مسلح در کرج اشاره کرد و اظهار داشت: درب های بیمارستانی به نام کوثر با امکانات درمانی مجهز در یکی از مناطق کرج متاسفانه بسته شده است و تلاش مجموعه دانشگاه علوم پزشکی برای خرید و یا اجاره این مرکز را برای ارائه خدمات درمانی دارد اما متاسفانه تاکنون پیگیری های ما به نتیجه نرسیده است.
وی با تاکید بر محرومیت استان البرز در مباحث درمانی و محدودیت امکانات ادامه داد: کمبود امکانات درمانی و بیمارستانی در البرز در حالی است که این بیمارستان با برخورداری از امکانات موجود ،هیچ گونه خدماتی به بیماران ارایه نمی دهد.
این مسئول گفت : با وجود ۱۰۰ تخت این بیمارستان و بخش دیالیز آن با ۲۰ تخت بلااستفاده مانده که برای فعال سازی آن و کمک به بخش درمان البرز از مسئولان کشوری تقاضای مساعدت در این زمینه کردیم اما بی نتیجه بوده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز تاکید کرد: از طریق نمایندگان مردم در مجلس و استانداری البرز، پیگیر فعال سازی این بیمارستان زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی هستیم و مسئولان به کمک درمان این استان بشتابند.
درفشی با عنوان اینکه این مرکز درمانی به بخش های روانپزشکی، مسمومیت، دیالیز، ICU، سوختگی مجهز است گفت: راه اندازی این مرکز درمانی به استان البرز کمک خواهد کرد و از اصحاب رسانه خواست با توجه به وضعیت نا مناسب استان در بخش درمان پیگیر این موضوع باشند.
وی با بیان اینکه این بیمارستان سرمایه ملی و مردم محسوب می شود، گفت :نیروهای مسلح در استان البرز ۲۷۰ هزار دفترچه بیمه دارند و فعال سازی بیمارستان کوثر می تواند در جهت خدمات دهی و درمان این قشر نیزموثر واقع شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز در پاسخ به سوال خبرنگاری در خصوص مشاهده بیماری وبا در استان البرز بیان کرد: امسال هیچ گونه مورد ابتلا به بیماری وبا در استان گزارش نشد و تنها یک مورد مشکوک به آزمایشگاه ارجاع شد که نتیجه آزمایش منفی بود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز در ادامه در پاسخ به سوالی در خصوص مشکلات داروهای جانبازان شیمیایی و هزینه دارو و بیمارستان این این عزیزان گفت: ضمن ارج نهادن ایثارگری های جانبازان عزیز باید عنوان کنم ،علیرغم اینکه بیمارستانهای دولتی تحت نظارت دانشگاه علوم پزشکی به جانبازان خدمات درمانی و دارویی ارائه می کند ولی تامین هزینه های کلان دارویی برعهده بنیاد شهید و حانبازان هستش که ما هم مثل شما معتقد به تامین این هزینه های بالا از سوی این نهاد هستیم.
وی افزود: برای رفع این مشکلات نیاز به فرهنگسازی است که باید تمام ارگانها، مردم و جامعه از مشکلات آنها آگاهی پیدا کنند که نقش رسانهها تاثیرگذار است.
اسماعیل کسانی
در ادامه این نشست اسماعیل کسانی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی البرز اعلام کرد: ۹۸ درصد داروهای بیماران خاص تحت پوشش بیمه قرار گرفته است و این امر موجب کاهش هزینه های درمانی بیماران خاص بطور چشمگیری شده است.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی البرز افزود: برخی داروها که به تازگی توسط کشورهای پیشرفته تولید و به بازار عرضه شده ، تحت پوشش بیمه نیستند که در این زمینه اقداماتی به عمل صورت گرفته که انشالله به زودی خبرهای خوبی به اطلاع مردم خواهیم رساند.
کسانی اجرایی رضایتمندی مردم از برنامه نظام سلامت را گام مهم و اثربخش در حوزه درمان کشور و البرز دانست.
همچنین سید محمدحسین میردهقان معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی البرز با اعلام این خبر که بیماران خاص در استان البرز شناسامه دریافت می کنند گفت: با شناسامه دار شدن بیماران خاص ، خدمات ویژه به آنان ارایه می شود.
میردهقان افزود:افزایش انگیزه کار دربین پزشکان و پرسنل بیمارستانی از اثرات این برنامه نظام سلامت است و این برنامه موجب استقبال مردم از مراکز درمانی دولتی شده ، لیکن زیرساخت ها برای پاسخگویی به مراجعه کنندگان در استان محدود است.
میردهقان در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر دریافت زیر میزی توسط برخی پزشکان از بیماران گفت : مردم می توانند با طرح شکایات خود از طریق شماره تلفن ۳۲۵۵۷۷۰۰موارد را به اداره بازرسی این دانشگاه اعلام کنند و درصورت محرز شدن تخلف ، با پزشکان متخلف ظرف ۷۲ ساعت برخورد قانونی و تصمیم گیری می شود و از ادامه فعالیت این پزشکان در مراکز درمانب دولتی ممانعت به عمل خواهد آمد.