آقا صفری اظهار داشت در حدیثی آمده است که انسانها همچون معدن هستند، معدن های طلا و نقره و به بحثی جدی اشاره می کند این حدیث که انسانها دارای تفاوت های فردی هستند و زیبایی خلقت در این تفاوت هاست. آموزش و پرورش وظیفه دارد به این تفاوتها که زیبایی خلقت است ورود پیدا کرده و عدالت آموزشی را با شناخت استعدادهای برتر جاری کند و می توان گفت استعدادهای دانش آموزان نیز دارای تفاوت های خاصی بوده که آموزش و پرورش لازم است به آن بپردازد.
وی تصریح کرد: بنیاد ملی نخبگان و اداره آموزش و پرورش استعدادهای درخشان استان البرز به تبعیت از سراسر کشور امسال برای اولین بار طرح شهاب را در مدارس استان البرز اجرا خواهند کرد و با توجه به اینکه این طرح ملی آزمایشی است در یکی از مناطق آموزشی به اجرا گذاشته می شود و بر اساس ویژگی ها و شرایطی که مناطق آموزش و پرورش داشتند مجری طرح ملی – آزمایشی شهاب ناحیه ۱ کرج است و در بین ۶ پایه ابتدایی که مجری طرح هستند پایه چهارم ابتدایی انتخاب شده که قریب به ۱۶۸ کلاس درس دختران و پسران و در مدارس دولتی، غیر دولتی، شاهد و هیئت امنایی این طرح اجرا خواهد شد.
آقا صفری خاطر نشان کرد هدف از این طرح در این مقطع شناسایی استعدادهای دانش آموزان است که معلم به این طریق می تواند درک کند که ذی نفعان او در امر یادگیری چه کسانی هستند. این مرحله از طرح تنها شامل شناسایی خواهد بود و با توجه به اینکه محیط و افراد این استعدادها را دچار تغییر و دگرگونی خواهد کرد در سنین بالا این روند و مطالعه طولی که برای اولین بار در سطح کشور اتفاق می افتد مورد بررسی قرار گرفته و دانش آموزان در پایه های بالاتر (متوسطه اول و متوسطه دوم ) استعدادی که قوی تر شده و ریشه بیشتری در ساختار فرد پیدا کرده است مورد شناسایی مجدد و پرورش قرار می گیرد که دانش آموزی دارای استعدادی هنری باشد اما در امور سخت افزاری که با عواطف یک هنرمند همخوانی ندارد مشغول شود.
در جامعه امروز بسیار از این مسائل دیده می شود که استعداد افراد در نوجوانی شناسایی نشده و در حوزه دیگری به فعالیت می پردازند واین ظرح می تواند این نقص بزرگ را برطرف سازد.
آقا صفری در خاتمه درباره اقداماتی که در طرح شهاب استان البرز انجام شده گفت: تا کنون منطقه انتخاب شده، مدارس برای ما مشخص شده و مدرسین در تهران دوره آموزشی خود را سپری کرده و همه افرادی که در این دوره شرکت کرده اند دارای مدارج علمی بالا و رشته تخصصی روانشناسی هستند و از این هفته آموزش برای معلمان پایه چهارم آغاز می شود تا آنها ضمن فعالیتی که در کلاس طی ۶ ساعت آموزشی که در سند تحول بنیادین به آنها اشاره شده به شناسایی استعدادهای برتر دانش آموزان البرزی بپردازند.