تاریخ : جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳ Friday, 22 November , 2024
0

به جای بازی با افکار عمومی بورسیه‌های غیرقانونی را معرفی کنید/مجوز روحانی برای واگذاری ساختمان به یک شورای روستا

  • کد خبر : 52875
  • ۰۵ شهریور ۱۳۹۳ - ۸:۲۲
به جای بازی با افکار عمومی بورسیه‌های غیرقانونی را معرفی کنید/مجوز روحانی برای واگذاری ساختمان به یک شورای روستا

خرم: مردم بعد یک سال از دولت کارنامه می‌خواهند نه افشاگری،مدیحه روزنامه زنجیره‌ای برای مردی که دوستش ندارد،افزایش ساخت و سازهای انگلیسی ها در باغ قلهک،ادامه بحث ها درباره بورسیه ها و …از جمله خبر ویژه های روزنامه چهارشنبه هستند که میتوانید اینجا بخوانید.

کمال مهر؛


*کیهان

بازی تاکتیکی افراطیون با رئیس مجلس

عضو مرکزیت حزب کارگزاران می‌گوید اصلاح‌طلبان باید با لاریجانی همراه باشند چرا که اگر چه او اصولگراست اما مدیریتی اصلاح‌طلبانه دارد.
محمد عطریانفر در مصاحبه با هفته‌نامه صدا گفت: به نظر من نه‌تنها لاریجانی و همفکرانشان باید وارد مجلس شوند، بلکه اصلاح‌طلبان باید تلاش کنند اگر وی در جایگاه ریاست مجلس هم قرار گرفت با او همراه باشند.وی افزود: نباید در این تردید کنیم که اندیشه معتدل و معقول آقای لاریجانی به مجلس راه پیدا نکند. به نظر من حتی نه‌تنها ایشان و همفکرانشان باید وارد مجلس شوند، بلکه اصلاح‌طلبان تلاش کنند اگر وی در جایگاه ریاست مجلس هم قرار گرفت با او همراه باشند.وی گفت: به اعتقاد من آقای لاریجانی در جایگاه مدیریت مجلس، امروز تصویری مانند آقای روحانی در نظام اجرایی پیدا کرده است که می‌توانیم روی آن حساب کنیم. وی فعالیت‌های ملی انجام داده و مدیریت‌های هوشمندانه‌ای داشته است. باید در نظر بگیریم اگر ریشه ایشان اصولگرایی است، اما روند مدیریتی او در مجلس اصلاح‌طلبانه است.

چند سال پیش کاملیا انتخابی‌فرد از همکاران روزنامه توقیف‌شده زن، ماجرای دیدار چندنفره عطریانفر با جورج سورس در آمریکا را روایت کرده بود.همزمان روزنامه زنجیره‌ای آرمان نوشت:‌ چند وقتی است اصلاح‌طلبان در ائتلافی نانوشته با اصولگرایان میانه‌رو هستند آیا دست دوستی اصلاح‌طلبان به سمت لاریجانی دراز خواهد شد؟‌ آیا این دست به گرمی فشرده می‌شود یا اینکه با نگاهی و تکان سری فدای مصلحت خواهد شد.این روزنامه ادامه می‌دهد: آنچه جریان اصلاح‌طلبان و اصولگرایان میانه‌رو را به هم وصل کرد بزرگانی مانند هاشمی، خاتمی و ناطق بودند که خود سالهای سال از تندروی‌ها آسیب‌دیده و ضرر کرده بودند.خاطرنشان می‌شود لاریجانی در دوره مدیریت صدا و سیما مورد حملات شدید اصلاح‌طلبان قرار داشت.

لاریجانی در استیضاح اخیر، جانب وزیر علوم را گرفت اما اکثریت نمایندگان به اعتبار کوتاهی‌های فرجی‌دانا رأی به عزل وی دادند.لاریجانی از اعضای تصمیم‌گیر جبهه متحد اصولگرایان در انتخابات سال ۹۰ بود. آن هنگام جبهه پایداری فهرست مستقلی ارائه کرده بود. اما پس از تشکیل مجلس نهم در حالی که دو جبهه به هم نزدیک‌تر شدند و فراکسیون اصولگرایان را تشکیل می‌دادند، مثلث لاریجانی-مطهری و کاظم جلالی از فراکسیونی به نام رهروان ولایت رونمایی کردند که با برخی اعضای جبهه متحد هم‌پوشانی و با برخی دیگر زاویه داشت.با این وجود تشکیل دولت جدید موجب دودستگی‌هایی در فراکسیون رهروان شد. به نحوی که برخی حامیان دولت توقع داشتند فراکسیودربست در اختیار دولت قرار گیرد اما در مقابل طیف بیشتری نگاه اصولگرایانه دارند و هم‌پوشانی بیشتری با دیگر اصولگرایان نشان می‌دهند. لاریجانی در میان دو طیف و در مسائلی نظیر استیضاح و نیز انتخاب نماینده عضو هیئت نظارت بر مطبوعات رفتاری از خود بروز داده که توجه کسانی چون عطریانفر را جلب کرده است. در عین حال  اظهار حمایت افراطیون مدعی اصلاح‌طلبی بیش از آن که نگاه استراتژیک باشد، رویکردی تاکتیکی با هدف اختلاف‌افکنی میان اصولگرایان است.

احتمال توافق با آمریکاکمتر از زمان مذاکرات ژنو است

عضو اسبق تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای می‌گوید شانس توافق با آمریکا کاهش یافته است.سیروس ناصری در مصاحبه با روزنامه اعتماد می‌گوید: شانس بزرگی برای توافق تا ۲۰ جولای داشتیم که به دلیل ناخن خشکی آمریکا به هدر رفت. دولت آمریکا نخواست یا نتوانست یک سبد قابل قبول پیشنهاد کند و روی میز بگذارد. در نتیجه مذاکرات تمدید شد.وی می‌افزاید: به نظرم شرایط سخت‌تر و در برخی موضوعات اصلی فاصله بیشتر شده است. اگر تا ۲۰ جولای ۸۰ درصد شانس توافق داشتیم این احتمال برای ماه نوامبر به زیر ۵۰ درصد تنزل پیدا کرده است.وی درباره اطلاع رهبر انقلاب از مذاکرات می‌گوید: گزارش‌ها خدمت ایشان می‌رفته است. البته ایشان تنها از یک منبع گزارش نمی‌گیرند و از منابع متعددی گزارش‌ها خدمت ایشان می‌رسد و اطلاعات ایشان دقیق‌تر و کامل‌تر از هر کسی در کشور است.

ناصری در این مصاحبه با بیان اینکه قبل از انقلاب مشغول پایان‌نامه دکتر در دانشگاه لارنس در کانزاس و در رشته مخابرات بوده اما با بروز انقلاب به حوزه دیپلماسی رفته، می‌گوید: یک پروژه مهمی را با همکاری یکی از استادهای دانشگاه دنبال می‌کردم که انقلاب شد و به سازمان ملل رفتم. همکاران من خیلی اصرار کردند که شش ماه یا یک سال دیگر صبر کن تا این پروژه به نتیجه برسد، گفتم نه باید بروم. آنها می‌گفتند انقلاب که تمام نمی‌شود. اما من اصرار به رفتن داشتم. در نهایت یکی از بچه‌های دیگر را برای دنبال کردن این پروژه معرفی کردم و در نهایت این پروژه ۴ سال بعد و در حالی که من دیگر عضو این پروژه نبودم ۶۰۰ میلیون دلار فروخته شد.
وی می‌گوید: شاید اگر این پروژه را به پایان می‌رساندم یک بیل گیتس از نوع انقلابی می‌شدم.

مدیحه روزنامه زنجیره‌ای برای مردی که دوستش ندارد

یک نشریه اصلاح‌طلب زنجیره‌ای نوشت هاشمی به خاطر عملکردش دوست داشتنی نیست اما در عین حال قابل تحسین است!روزنامه هفت صبح که توسط تیمی از همکاران سابق نشریات اصلاح‌طلب اداره ‌می‌شود با اشاره به جشن ۸۰ سالگی هاشمی در دانشگاه می‌نویسد: «او کهنه‌مرد سیاست ایران است.موردی منحصر به فرد که تمام نقاط ضعفی که یک سیاستمدار را می‌تواند از مدار قدرت خارج کند در کارنامه طول و درازش به چشم می‌خورند اما او هنوز پابرجا و موثر باقی مانده است: ارتباطات فامیلی پردردسر، فعالیت‌های اقتصادی منسوبان و نزدیکانش، افشاگری‌های خانمان‌برانداز مخالفانش، انتسابش به قطب‌های ثروت، داستان ائتلاف‌ها و گسستگی‌هایش با طیف‌های مختلف انقلاب در برهه‌های متفاوت … اما هنوز در سپهر سیاست‌ورزی ایران به خوبی پرواز می‌کند و موثرترین وزنه در تعادل نیروهای متضاد سیاسی است. وزنه‌ای که از یک سو خاتمی را در کنف حمایت خود می‌گیرد و در آن سو با ناطق و مطهری ائتلاف می‌کند. مردی که زمانی مهم‌ترین نماد اقتدار سنتی در کشور بود و در کمتر از دو دهه و در کهنسالی به نماد آزادیخواهی تبدیل شده است. نمی‌توانم هنوز از دیرپایی این کهنه‌مرد عرصه سیاست حیرت نکنم که در ۸۰ سالگی کوچک‌ترین تمایلی به بازنشستگی و کناره‌گیری از سیاست ندارد. چرا که معتقد است کشور به او احتیاج دارد.»

این روزنامه با اشاره به ناسازگاری جریان چپ و مجمع روحانیون با هاشمی در دهه ۷۰ به خاطر سیاست‌های لیبرالی می‌افزاید: وقتی مجمع روحانیون علم مخالفت با سیاست‌های اقتصادی لیبرالی او بلند کرده بود نتیجه‌اش این شد که هاشمی با زیرکی آنها را از مجلس بیرون راند و توانست یک‌دست‌ترین مجلس پس از انقلاب را در سال ۷۲ رقم بزند. از چرخش ناگهانی‌اش به سمت خاتمی که خصومت بخش رادیکال اصولگرایان با او را رقم زد و به داستان دستگیری کرباسچی و بقیه شهرداران منتج شد، به عناد ناگهانی اصلاح‌طلبان با او و دخترش فائزه و موج افشاگری‌های بدون توقف علیه او و انتساب القابی مثل عالیجناب سرخپوش و انتخاب نشدنش برای مجلس. از شکست تلخ و باورنکردنی‌اش توسط احمدی‌نژاد گمنام در انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۴ و ۸ سال چالش پایان‌ناپذیر با احمدی‌نژاد.

هفت صبح در ادامه به خطبه هاشمی درنماز جمعه سال ۸۸ و دادگاه فرزندان وی اشاره می‌کند و می‌افزاید: فرزندانی که هاشمی رفسنجانی همیشه و باصراحت از آنها حمایت کرده و هیچ قصدی مبنی بر دور کردن آنها و فعالیت‌های آنها از خود ندارد…
هفت صبح ادامه می‌دهد: دوستان و مریدانش اطرافش را گرفته‌اند. از حسن روحانی یار غارش تا زنگنه و نعمت‌زاده و نجفی که استوانه‌های کارگزاران بوده و هستند. با بیشترین حمایت رسانه‌ای. از سلسله روزنامه‌های پرشمار که در میان آنها شرق هم وجود دارد تا محمد قوچانی و نشریات ادواری‌اش که رسما به حمایت از کارگزاران و هاشمی اذعان می‌کنند.نویسنده در پایان تصریح می‌کند:‌ من که دوران دانشجویی و جوانی‌ام همزمان با سال‌های ۷۲ تا۷۶ و فضای به شدت بسته فرهنگی و اجتماعی آن دوران است نمی‌توانم به هاشمی عشق بورزم… من که هر وقت در خیابان‌های تهران قدم می‌زنم از سیطره آسمان خراش‌های بی‌قواره‌ای که یادآور دوران کرباسچی در تهران است خون خونم را می‌خورد، نمی‌تواند هاشمی سیاستمدار محبوبم باشد. من که همیشه علیه رانت و رانت‌خواری و نفوذ آقازاده‌ها قلم زده‌ام نمی‌توانم در جرگه طرفداران مردی باشم که همیشه پشتیبان نفوذ و موقعیت نه چندان عادلانه فرزندانش بوده است… نه نمی‌توانم اما از من نخواهید این مرد را تحسین نکنم. مردی که در ۸۰ سالگی همه را به مبارزه طلبیده است.

خرم: مردم بعد یک سال از دولت کارنامه می‌خواهند نه افشاگری

وزیر راه دولت اصلاحات گفت: دولت برای همیشه نمی‌تواند افشاگری کند و این روند می‌تواند نتیجه منفی برای دولت داشته باشد.احمد خرم در مصاحبه با یکی از روزنامه‌های زنجیره‌ای ضمن بیان اینکه (اگر دولت دراین یکسال به توفیقی دست یافته باشد باید تعجب کرد) افزود: می‌توانم بگویم دولت در سیاست خارجی موفق عمل کرده اما هنوز به نتیجه نهایی نرسیده است.وی در پاسخ این سوال که «سیاست افشاگری تخلفات سابق می‌تواند ثمربخش باشد؟ چنین سیاستی چقدر خواهد توانست در کنترل تندروی‌ها به دولت کمک کند»؟این کار را باید در سه چهار ماه اول خدمتش انجام می‌داد. برای همیشه که نمی‌شود افشاگری کرد، باید دولت در همان ماه‌های اول خیلی شفاف‌تر می‌گفت که چه چیزهایی تحویل گرفته است این کار کامل انجام نشد. من الان هم نمی‌گویم این کار نباید انجام شود، می‌گویم دولت و اعضای دولت نباید خیلی مستقیم وارد این بازی بشوند. دولت باید همت خود را در مسئولیت‌هایی که دارد صرف کند و به فکر وعده‌هایش باشد.خرم تصریح کرد: واقعا برای این دولت بسیار بدخواهد بود اگر یک سال دیگر یا دو سال دیگر مردم به او بگویند پس نتیجه این مبارزه با فساد چه بوده است؟

به جای بازی با افکار عمومی بورسیه‌های غیرقانونی را معرفی کنید

ادعای برخورد با بورسیه‌های غیرقانونی یک بلوف سیاسی بود که تا به حال عملی نشده است.وبسایت رجانیوز با انتشار این خبر نوشت: «بورسیه‌های غیرقانونی» شاه‌کلید تبلیغاتی رسانه‌های زنجیره‌ای و چهره‌های دولتی برای جلوگیری از استیضاح وزیر علوم بود؛ این تعبیر که چند ماه قبل از سوی برخی مسئولان وزارت علوم مطرح شد، آغاز یک عملیات روانی گسترده علیه منتقدان دولت بود تا به این وسیله عملکرد پرحاشیه و سیاست‌زده فرجی‌دانا به حاشیه رود و همزمان افکار عمومی نیز به جای توجه به وعده‌های انتخاباتی رئیس‌جمهور، به سمت و سویی دیگر هدایت شود.سرانجام تلاش مجلسی‌ها برای اصلاح رویه فعلی جواب نداد و رضا فرجی‌دانا در مجلس استیضاح شد و ابزار تهدید دولتی‌ها با کلیدواژه «بورسیه غیرقانونی» جواب نداد و یکی از پرحاشیه‌ترین وزرای دولت جدید از سمت خود برکنار شد.

رجانیوز ادامه می‌دهد: دولتی‌ها ترجیح دادند تا از آب استیضاح ماهی خود را صید کنند و این شد که محور تبلیغات خود را ادامه فضاسازی‌های گذشته درباره بورسیه‌ها قرار داده و به این ترتیب دولت تلاش کرد تا خود را مدعی عدالت و مبارزه با آنچه در مدارک تحصیلی فساد می‌خوانند، نشان دهد.رجانیوز می‌نویسد: چنانچه مسئولین ارشد دولتی نیز با تاکید بر برخورد دولت با آنچه که «بورسیه‌های غیرقانونی» می‌خوانند صادق هستند باید با مشخص کردن یک بازه زمانی دقیق، نسبت به اعلام نتیجه پیگیری‌های خود اقدام کرده و دقیقا مشخص کنند چه تعداد از این افراد به طور غیرقانونی بورسیه شده‌اند و دقیقا وزارت علوم چه برخوردی با آنها داشته است؟ و آیا تعدادی از فرزندان معاونان فرجی‌دانا و دیگر فرزندان و بستگان اعضای دولت یازدهم نیز که در این لیست وجود داشته‌اند، مشمول این برخوردها بوده‌اند یا خیر؟

این در حالی است که همزمان تعدادی از دانشجویان بورسیه نیز که ضمن تشکیل یک کمپین اعتراضی اقدام به شکایت از وزیر علوم سابق و معاون وی کرده و خواستار برخورد قانونی با کسانی شده بودند که به علت مقاصد سیاسی، آبروی نخبگان دانشگاهی را دستمایه اقدامات خود قرار داده‌اند، بخشی از هدف تشکیل کمپین خود را شناسایی و معرفی موارد غیرقانونی بورسیه و برخورد با آنها اعلام کرده بودند. این مطالبه، یعنی برخورد با بورسیه شدگان غیرقانونی، مطالبه‌ای بود که در روز استیضاح وزیر علوم به صورت جدی از سوی موافقین استیضاح مطرح و پیگیری شد، چنانکه علی‌اصغر زارعی نایب رئیس کمیسیون آموزش مجلس در نطق خود تأکید کرد.رجانیوز با انتقاد از تخریب وجهه علمی دانشجویان دوره تحصیلات تکمیلی یادآور شد: اکنون شاید بد نباشد که حداقل چند نفر از آن افرادی را که به عنوان بورسیه غیرقانونی معرفی می‌کند، حداقل معلق از تحصیل و لغو بورسیه کند، تا برای افکار عمومی اثبات شود که اساسا چنین ارقام و افرادی وجود خارجی داشته‌اند و این شائبه که دولت تنها برای استفاده تبلیغاتی ادعایی غیرواقعی در مورد بورسیه‌های غیرقانونی را مطرح کرده است جبران شود.

هر چند که اگر دولت محترم نیز همچون دوره فرجی‌دانا همتی برای شناسایی، برخورد و اثبات ادعای وجود «بورسیه‌های غیرقانونی» نداشته باشد و این موضوع در حد ادعا و پروپاگاندای تبلیغاتی باقی بماند، باز هم در دادگاهی که به واسطه شکایت دانشجویان بورسیه قانونی از وزیر علوم سابق، معاونین و رسانه‌های مطرح کننده این ادعا برگزار خواهد شد، روشن می‌شود که آیا اساسا «بورسیه غیرقانونی» وجود داشته است و یا تعداد زیادی از نخبگان کشور، قربانی یک بازی تبلیغاتی و رسانه‌ای برای باقی ماندن یک وزیر در پست خود شده‌اند!؟

*خراسان

افزایش ساخت و سازهای انگلیسی ها در باغ قلهک

بر اساس بررسی های انجام شده و گزارش های ساکنان محلی، طی هفته های اخیر فعالیت های عمرانی متعددی در باغ قلهک که هم اکنون در اختیار سفارت انگلستان است، انجام شده و تغییرات مختلفی در این باغ قدیمی با حضور تعداد قابل توجهی کارگر در حال انجام است که تنها در یک مورد آن، متولیان فعلی این باغ در حال ساخت یک پارک بازی ویژه کودکان در بخش شمالی باغ قلهک هستند.

 

مجوز روحانی برای واگذاری ساختمان به یک شورای روستا

بر اساس درخواست وزیران عضو کمیسیون لوایح دولت که طی روزهای اخیر به امضای حجت الاسلام روحانی رییس جمهور رسیده و به وزارت کشور ابلاغ شده، قرار است حق استفاده از یک ساختمان مسکونی به مساحت ۱۰۰ متر مربع واقع در روستای کوهانی استان همدان، به مدت ۱۰ سال به شورای اسلامی روستای یاد شده واگذار و سازمان ثبت اسناد و املاک کشور نیز باید نسبت به اصلاح سند مالکیت این ساختمان اقدامات لازم را انجام دهد.

*ایران

ادامه بحث ها درباره بورسیه ها

در یک سو آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی امام جمعه مشهد تخلف در اعطای بورسیه‌ها را «کذب محض » دانست.به گزارش تسنیم، وی در حاشیه اجلاس بسیج استادان، گفت: بحث بورسیه‌ها کذب است که توسط یک جریان خاص مطرح شد، امیدواریم این اتفاقات از طرف وزارت علوم نیفتد و اگر موضوعی کذب است قاطعانه برخورد کنیم.اما در سوی دیگر ۲۲ تشکل دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با صدور بیانیه‌ای با تقدیر از عملکرد دکتر فرجی دانا در مدت کوتاه حضورش در وزارت علوم از دکتر نجفی درخواست کردند که پرونده بورسیه‌های غیر قانونی در دولت گذشته را با جدیت پیگیری کند.

نامه فرزند آیت‌الله جوادی آملی به فرجی دانا

فرزند آیت‌الله جوادی‌آملی با نگارش نامه‌ای خطاب به رضا فرجی‌دانا، وزیر پیشین علوم، رفتار وی در روز استیضاح را ستود.به گزارش منابع خبری، مرتضی جوادی آملی ضمن تجلیل از او در نامه خود نوشت: «به دانش، اخلاق، ادب و صلابت و استواری شما درود می‌فرستم و فصل جدیدی را برای دستیابی شما به توفیقات برتر از بارگاه الهی مسألت دارم.»او در این نامه نوشت: «صاحب این قلم که تاکنون شما را ندیده گرچه آوازه‌تان را زیاد شنیده، بر خود لازم می‌دید که از کنار این همه دانش و آن همه اخلاق بی‌تفاوت نگذرد و به مقدار ناچیزِدست تکانی به پاس آن همه دست‌افشانی سپاس نگوید.»

انتقاد پسر آهنگران از ژست رساییدر همین راستا حجت‌الاسلام محمدعلی آهنگران در صفحه فیس‌بوک خود به انتقاد از رفتار عجیب رسایی پس از رأی عدم اعتماد مجلس به فرجی‌دانا پرداخت.به گزارش نامه نیوز، فرزند حاج صادق آهنگران – مداح اهل بیت(ع)- نوشت: «به عنوان یک طلبه کوچک به این نماینده محترم مجلس عرض می‌کنم: برادر عزیز شأن نمایندگی مجلس به کنار، این نوع ادا و اطوار خلاف شأن روحانیت است.شما که بحمدالله صاحب چندین رقم رسانه و تریبون و منبر و روزنامه هستید، هم نامتان رسایی است و هم صدای رسایی دارید می‌توانید پیغامتان را از طرق معمول بیان نمایید. این رفتارتان باعث خنده و مضحکه و مخدوش‌کننده منش طلبگی شماست.از خدای متعال می‌خواهیم قول و فعلمان حکیمانه و خردمندانه باشد.» رسایی بعد از رأی عدم اعتماد مجلس به فرجی دانا روی کاغذ با ماژیک نوشت: «دوپینگ لاریجانی هم اثر نکرد» وی این کاغذ را جلوی دوربین‌ها گرفت و با آن عکس انداخت.

وثیقه ۷ میلیاردی برای معاون سابق دانشگاه آزاد

برای یکی از معاونان سابق دانشگاه آزاد اسلامی به دلیل تخلفات مالی قرار وثیقه ۷ میلیارد تومانی صادر شده است.به گزارش «روز نو» نقل و انتقالات بدون مجوز از حساب دانشگاه آزاد، بذل و بخشش بی‌حساب و کتاب بودجه دانشگاه و استفاده شخصی از اموال دانشگاه آزاد از جمله اتهامات این معاون سابق دانشگاه آزاد در دوره ریاست فرهاد دانشجواست که پرونده‌اش با شکایت دانشگاه به جریان افتاده است.

انتقاد رسالت از پیشنهاد«آشتی ملی »

روزنامه رسالت به پیشنهاد سید محمد خاتمی درباره «آشتی ملی » انتقاد کرد. سیدمحمد خاتمی اخیراً گفته: «مصلحت نظام ما آشتی ملی است اما آشتی ملی مورد سرکوب قرار می‌گیرد. »

ادعای بازداشت ابر بدهکار بانکی

سایت جهان مدعی شد فردی که از او به عنوان ابر بدهکار بانکی یاد می‌کنند، بازداشت شده است.این سایت نوشته: «هفته گذشته آقای غلامحسین محسنی اژه‌ای از احضار فردی با نام اختصاری «ح ب د» به عنوان بدهکار بزرگ بانکی خبر داد. این فرد در چند روز گذشته بازداشت شده است.»

سکوت دو مقام امریکایی در باره پهپاد اسرائیلی

سخنگویان وزارت خارجه امریکا در مورد خبر سرنگونی پهپاد جاسوسی رژیم صهیونیستی در آسمان ایران سکوت کردند.به گزارش انتخاب، «جن ساکی» در نشست خبری روزانه خود در پاسخ به سؤال خبرنگاری مبنی بر اینکه آیا امریکا خبر اصابت موشک به یک پهپاد اسرائیلی در ایران را تکذیب یا تأیید می‌کند، گفت: متأسفانه من اطلاع جدیدی در این باره ندارم که به شما ارائه دهم. «آلن ایر» هم در پاسخ به سؤالی در این باره گفت: در حال حاضر در این رابطه حرفی ندارم.

بررسی پرونده «ندای ایرانیان» در وزارت کشور

سخنگوی وزارت کشور از بررسی پرونده تشکل «ندای ایرانیان» در این وزارتخانه خبر داد.«حسینعلی امیری» به باشگاه خبرنگاران گفت: تقاضای حزب تشکل «ندای ایرانیان» با ارائه مرامنامه و هیأت مؤسس است که البته به طور طبیعی ترکیب‌بندی اعضای مؤسس برای ما مشخص نیست. امیری گفت: مدارک موجود از سوی تشکل درخواست‌کننده برای ثبت فعالیت‌های قانونی در وزارت کشور هنوز تکمیل نشده است.

*جمهوری اسلامی

* برای یکی از معاونان سابق دانشگاه آزاد اسلامی به دلیل تخلفات مالی در این دوره قرار وثیقه ۷ میلیارد تومانی صادر شده است. به گزارش ایسنا، “روز نو” با انتشار این خبر نوشت: نقل و انتقالات بدون مجوز از حساب دانشگاه آزاد، بذل و بخشش بی‌حساب و کتاب بودجه دانشگاه و استفاده شخصی از اموال دانشگاه آزاد از جمله اتهامات این معاون سابق دانشگاه آزاد در دوره ریاست فرهاد دانشجوست که پرونده‌اش با شکایت خود دانشگاه به جریان افتاده است.

* سایت خبری “الف” به مدیر مسئولی احمد توکلی نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی، روایتی از جلسه شب قبل از استیضاح رضا فرجی دانا منتشر کرده است. در بخشی از گزارش “الف” آمده است: “سه شنبه شب آخرین جلسه داخلی استیضاح کنندگان برگزار می‌شود که در آن یک فرآیند برای استیضاح طراحی می‌شود و موارد مخالفت با ادامه صدارت فرجی دانا بر وزارت علوم در ۹ بند آماده می‌شود و تقسیم کاری که کدام نماینده در چه مورد یا مواردی صحبت کند انجام می‌شود. با فیلم مورد نظر نوباوه برای پخش در مجلس مخالفت می‌شود لیکن وی اظهار می‌دارد که با فوت و فن‌های رسانه‌ای آشناست و لذا پخش فیلم و توضیحاتش، طوفانی در میان نمایندگان به وجود خواهد آورد. در این جلسه تاکید می‌شود که در نهایت احترام با وزیر علوم سخن گفته شود، همچنین در مقابل اهانت روزهای گذشته و اهانت‌های احتمالی، کسی حق ندارد از کوره در برود. بایستی از التهاب و دعوا به شدت خودداری شود و در نهایت آرامش، استیضاح انجام شود. ۲۶ ثانیه فیلمی که از سوی نادران به عنوان آخرین لحظات مخالفت استیضاح کنندگان پخش می‌شود قرار بود که در انتهای سخن نقوی حسینی در صبح منتشر شود که با نظر یکی از نمایندگان به آخرین لحظه موکول شد.

* یک روزنامه ایتالیایی به نقل از سرویس امنیتی ایتالیا از قرار داشتن پاپ فرانسیس رهبر کاتولیک‌های جهان در لیست ترورهای داعش خبر داد. به گزارش عصر ایران، روزنامه “ال تمپو” ایتالیا نوشت: سازمان‌های امنیتی ایتالیا به پاپ درباره سوءقصد احتمالی به جانش هشدار داده‌اند. پاپ فرانسیس اخیراً اعلام کرد حاضر است برای پایان دادن به جنگ و خونریزی در شمال عراق به این منطقه سفر کند و میان گروه‌های درگیر میانجیگری کند. در گزارش روزنامه ال تمپو آمده است: سازمان‌های اطلاعاتی ایتالیا می‌گویند داعش پاپ را به اتهام “اشاعه مطالب دروغین” در جهان تهدید به مرگ کرده است. این روزنامه ایتالیایی در گزارش خود می‌نویسد سازمان‌های اطلاعاتی کشورهای مختلف در هفته‌های گذشته به نهادهای امنیتی ایتالیا درباره طرح ترور احتمالی پاپ از سوی داعش هشدار داده‌اند و حتی برخی سازمان‌های اطلاعاتی کشورهای غربی به منظور افزایش ترتیبات امنیتی پاپ مأمورانی به واتیکان فرستاده‌اند. طبق گزارش ال تمپو در هفته‌های گذشته ۵۰ شهروند ایتالیایی برای جنگ در عراق و سوریه به داعش پیوسته‌اند. داعش اخیراً تهدید کرده است در شهرهای اروپایی و آمریکایی دست به عملیات تروریستی خواهد زد. از نظر بسیاری از ناظران جذب شهروندان کشورهای مختلف اروپایی از سوی داعش یک زنگ خطر جدی برای امنیت این کشورهاست و نشان می‌دهد این گروه می‌تواند چالشی جدی برای امنیت کشورهای غربی باشد.

۰ ۰ رای ها
رأی دهی به مقاله
لینک کوتاه : https://kamalemehr.ir/?p=52875

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx
()
x