کمال مهر:مجید حسین قمی متخصص تغذیه و رژیم درمانی در خصوص تأثیر انجیر به تقویت دستگاه گوارش اظهار داشت: انجیر حاوی ویتامینهای گروه C،B،A پتاسیم، کلسیم، فیبر، آهن، سدیم و فسفر است.
وی ادامه داد: انجیر به دلیل داشتن فیبر موجود در خود در پاکسازی دستگاه گوارش تأثیر بسزایی دارد و علاوه بر اینکه در رفع یبوست موثر است، سرطان کلون و روده بزرگ را کاهش میدهد.
این متخصص با اشاره به اینکه مخلوطی از انجیر، عسل و تخمه شربتی در درمان زخم معده کمک کننده است، افزود: در هر ۲ الی ۳ عدد انجیر ۶۰ کالری وجود دارد و افراط آن به دیابتیها و افرادی که مستعد چاقی هستند توصیه نمیشود.
انتهای پیام/