تاریخ : شنبه, ۳ آذر , ۱۴۰۳ Saturday, 23 November , 2024
3

چرا نباید برنج را آبکش کرد؟

  • کد خبر : 49206
  • ۱۰ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۶
چرا نباید برنج را آبکش کرد؟

یک مشاور تغذیه با هشدار نسبت به آبکش کردن برنج گفت: برنج آبکش فاقد هرگونه ویتامین است.

گروه وبگردیکمال مهر، برلیانت بزرگمهر گفت: برنج منبع غنی خانواده ویتامین B است اما بیشتر این ویتامین در سبوس برنج قرار دارد که متاسفانه دور ریخته می‌شود.

این مشاور تغذیه به عادت غذایی ایرانیان اشاره کرد و گفت: بعضی از خانواده‌های ایرانی عادت به آبکش کردن برنج دارند که این عادت موجب می‌شود برنج ویتامین‌های خود را از دست بدهد.

وی تاکید کرد: با آبکش کردن، آن مقدار کمی از ویتامین B که در برنج باقی مانده است، دور ریخته می‌شود.

بزرگمهر توصیه کرد: از آنجا که برنج تنها حاوی ویتامین‌های B است و با آبکش کردن این ویتامین از دست می‌رود، بهتر است این غذا بصورت کته پخته و مصرف شود.

منبع: خبرگزاری فارس
۰ ۰ رای ها
رأی دهی به مقاله
لینک کوتاه : https://kamalemehr.ir/?p=49206

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx
()
x