در سایه بیتوجهی مسئولان دانشگاه علوم پزشکی مازندران این بار مسئولان انجمن صنایع غذایی مازندران زودتر از مسئولان بهداشتی اقدام به اطلاع رسانی درباره مضرات مصرف شیر خام کردند و اعلام کردند که مصرف شیر خام فله باعث رشد بیماری تب مالت و حتی سل و سایر بیماران میشود.
خاتمی مقدم با تذکر مصرف کنندگان شیر خام فلهای گفت: شیرهای که به صورت فلهای عرضه میشود، ممکن است به علت آلودگی بالا در واحدهای تولیدی جذب نشده و به دلیل نظارت ناکافی در مراکز عرضه در اختیار مصرف کنندگان قرار میگیرد.
این مسئول با اعلام اینکه سال گذشته معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مازندران، سازمان صنعت معدن وتجارت و ادراه کل دامپزشکی با این مقوله به شدت برخورد کردند و مانع از عرضه این شیر در سطح بازار شدند ولی به دلیل تقاضای بالای مردم امکان کنترل بازار وجود ندارد.
خاتمی مقدم با گوشزد کردن خطر شیوع بیماری تب مالت و سل از مسئولین بهداشتی استان، به ویژه اداره کل دامپزشکی، معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و نیز صدا و سیما و اصحاب رسانه خواست با اطلاع رسانی مناسب و نیز برخورد با مراکز غیر مجاز عرضه شیر خام از عوارض احتمالی قابل پیش بینی جلوگیری کنند.
وی در ادامه بیان داشت: با شروع ماه رمضان میزان تولید شیر پاستوریزه در استان نیز افزایش یافت تا کمبودی از بابت شیر در استان وجود نداشته باشد.