یکشنبه / ۱۹ مهر / ۱۴۰۵ Sunday / 11 October / 2026
×

فرمانده انتظامی استان البرز از افزایش ۲۴ درصدی کشفیات سرقت در البرز در سال جاری خبر داد.

افزایش ۲۴ درصدی کشفیات سرقت در البرز/ انهدام ۱۲ باند موادمخدر
  • کد نوشته: 4443
  • ۲۵ مرداد
  • 65 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • برچسب ها
    استانها

    به گزارش کمال مهر، سردار حمید هداوند، فرمانده انتظامی استان البرز امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن تبریک روز خبرنگار و تقدیر از تلاش‌های خبرنگاران در انعکاس مشکلات مردم و خدمات دستگاه‌های مختلف با اشاره به شرایط خاص کشور در ماه‌های گذشته گفت: در این مدت سه تا چهار گام فرسایشی با استکبار جهانی داشتیم و کارکنان انتظامی با توجه به همه موضوعات و مشکلاتی که در راستای مأموریت‌هایشان به وجود آمد، تلاش کردند وظایف خود را به انجام برسانند.

    وی افزود: در دوران جنگ چندین مقر انتظامی مورد اصابت موشک‌های دشمن قرار گرفت اما با وجود کاستی‌ها و شرایط، مأموریت‌های خود را تا جایی که توانستیم به خوبی به سرانجام رساندیم و تلاش کردیم رضایت مردم را به دست آوریم. یکی از مهم‌ترین وظایف خبرنگاران و اصحاب رسانه، بیان مشکلات مردم و انعکاس تلاش همه دستگاه‌هاست. در این چند سال، همه روایت‌هایی که از طرف اصحاب رسانه صورت گرفته، به خوبی و با صحت و سلامت و بدون بغض و کینه مطرح شده است.

    فرمانده انتظامی استان البرز با اشاره به اینکه این امر جامعه را به سمت و سویی برده که مردم مطالبات خود را از طریق موضوعات قانونی در رابطه با نیروی انتظامی پیگیری کنند، مطرح کرد: یکی از موضوعاتی که از اصحاب رسانه و خبرنگاران استان البرز درخواست داریم این است که اخبار و اطلاعات را به‌موقع و در وقت خودش به سمع و نظر مردم برسانند تا مسئولانی که کم‌کاری می‌کنند یا دقت نظر لازم را ندارند، با طرح صریح موضوعات به آن‌ها بپردازند و بتوانند مشکلات مردم را برطرف کنند.

    هداوند با اشاره به عملکرد فرماندهی انتظامی البرز در پنج ماهه گذشته اظهار کرد: ما جنگ‌های ۱۲ روزه و رمضان را پشت سر گذاشتیم اما در کار امنیتی ما وقفه‌ای ایجاد نشد. با توجه به اصابت موشک به مقرها، کارکنان انتظامی در مکان‌های دیگری به مأموریت خود ادامه دادند و موفق بودند. آمار کشفیات سرقت در سطح استان البرز ۱۱ هزار و ۹۶ مورد بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل، ۲۴ درصد افزایش کشفیات داشتیم. علیرغم وضعیت جنگی تمام تلاش خود را به کار گرفتیم.

    کشف ۳۱۸ مورد جرائم جنایی

    فرمانده انتظامی استان البرز با اشاره به اینکه آمار کشفیات جرائم جنایی در سطح استان ۳۱۸ مورد بوده که نسبت به کشفیات مدت مشابه سال قبل یک درصد افزایش داشته است، اذعان کرد: یک مورد طرح دستگیری سارقان و مالخران را برگزار کردیم که در آن ۳۸۸ نفر سارق و ۳۲ نفر مالخر دستگیر و اموال مسروقه نیز کشف شد. برنامه‌هایی را نیز برای این افراد داشتیم که از جمله آن‌ها می‌توان به مهارت‌آموزی و اشتغال معتادان در طول دوره‌ای که در مراکز نگهداری می‌شوند، اشاره کرد.

    وی بیان کرد: تعداد مشاوره‌های حضوری که در مرکز مشاوره و آرامش ارائه شده، ۴ هزار و ۳۱۸ نفر بوده و در سال ۱۴۰۵ نیز ۳۰۵ مورد ثبت شده و تعداد مشاوره‌های تلفنی مرکز مشاوره آرامش در سال ۱۴۰۴، ۶۲۵ مورد و در سال ۱۴۰۵، ۷۸ مورد و تعداد پرونده‌های متشکله در دوایر مددکاری کلانتری‌های استان در سال ۱۴۰۴، ۲۵ هزار و ۹۶۶ مورد بوده و در سال ۱۴۰۵، ۳۴۳ مورد ثبت و بیشترین علت مراجعه به مرکز مشاوره، مسائل خانوادگی مطرح شده است.

    هداوند با اشاره به اینکه بیشترین علت مراجعه به دوایر مددکاری کلانتری‌ها نیز نزاع بوده است، اظهار کرد: در مجموع در این پنج ماه، از نظر بحث انتظامی، فرماندهی انتظامی استان البرز در سطح قابل قبولی قرار داشته است. در بحث قاچاق کالا بعضی از افراد سودجو و فرصت‌طلب در این وضعیت جنگی اقداماتی را انجام دادند اما ما نیز اقدامات خودمان را انجام دادیم و کالاهایی را کشف کردیم. از جمله اینکه ۱۴۲ دستگاه خودروی توقیفی از خودروهایی که اموال قاچاق حمل می‌کردند، داشتیم.

    فرمانده انتظامی استان البرز با بیان اینکه ۳۸ دستگاه خودروی شوتی که اموال قاچاق را حمل کرده و ۱۱ دستگاه خودروی لوکس که از این آشفته‌بازار استفاده می‌کردند و وارد می‌شدند، توقیف شد، افزود: همچنین ۲۴ دستگاه موتورسیکلت توقیف و ۳۴۵ فقره پرونده کالای قاچاق تشکیل و تحویل مقام قضایی شد. تعداد کالاهای مکشوفه بیش از پنج میلیون قلم بوده که تحویل داده شدند. همچنین ۵۳۷ متهم دستگیر و ارزش کالاهای مکشوفه بیش از ۱۳ هزار میلیارد ریال برآورد شده است.

    دستگیری ۶۰ نفر از اراذل‌واوباش سطح‌دار البرز

    وی با اشاره به عملکرد پلیس امنیت عمومی و پلیس اطلاعات در پنج ماهه سال جاری توضیح داد: در این مدت ۶۶ قبضه سلاح جنگی و ۸۴ قبضه سلاح شکاری، در مجموع ۱۵۰ قبضه سلاح، کشف و ۶۰ نفر از اراذل‌واوباش سطح‌دار استان دستگیر شدند. در حوزه پلیس‌راه و تصادفات فوتی در محورهای مواصلاتی البرز، با توجه به وضعیت تردد استان و حجم خودروهایی که بسیار سنگین است، تاکنون ۴۸ مورد تصادف فوتی داشتیم که نسبت به مدت مشابه سال قبل یک درصد کاهش داشته است.

    هداوند با بیان اینکه آمار تصادفات خسارتی در محورهای مواصلاتی استان از ابتدای سال جاری تاکنون ۳ هزار و ۴۰۴ مورد بوده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۲ درصد کاهش داشته است، مطرح کرد: با توجه به وضعیت مکانی و محل‌هایی که نیروهای ما مستقر بودند، ۹۴۳ هزار و ۳۹۸ مورد اعمال قانون داشتیم که نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش یافته و یک هزار و ۶۵۲ مورد نیز تصادف جعلی داشتیم که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۳ درصد کاهش داشته است.

    فرمانده انتظامی استان البرز درباره عملکرد پلیس فتا اظهار کرد: در این مدت سه باند مرتبط با کلاهبرداری فیشینگ و اسکیمر منهدم و هفت نفر در این خصوص دستگیر و ۷۴ مورد از انواع جرائم رایانه‌ای کشف و بیش از ۳۰۰ نفر شاکی که مبالغ حساب‌هایشان خالی شده بود، شناسایی و ارزش ریالی کلاهبرداری‌های صورت‌گرفته ۸۰ میلیارد ریال برآورد شده است. در حوزه دستگیری و کشفیات موادمخدر نیز طی این مدت دو تن و ۵۰ کیلوگرم انواع موادمخدر کشف و ضبط شده است.

    وی با اشاره به اینکه کشفیات مواد مخدر سنتی شامل تریاک و حشیش یک تن و ۲۴۶ کیلوگرم بوده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته که ۷۸۴ کیلوگرم بوده، ۹۶ درصد رشد داشته است، افزود: عده‌ای از این آشفته‌بازار سوءاستفاده و در وضعیت جنگی نسبت به هر موضوعی از جمله قاچاق، حمل مواد مخدر و سرقت اقدام کردند، اما ما بیشتر با ایست‌های بازرسی که داشتیم، اجازه ندادیم به هدف خودشان برسند. در این مدت ۲۱۲ کیلوگرم مواد مخدر صنعتی شامل شیشه و هروئین کشف شده است.

    دستگیری ۲۳۸۷ نفر قاچاقچی و خرده‌فروش موادمخدر

    هداوند با اشاره به کشف ۳۵۲ کیلوگرم مواد مخدر توهم‌زا مانند گل و کراک بیان کرد: در پنج ماه سال جاری ۱۲ باند توزیع و انتقال مواد مخدر منهدم شده که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل که ۱۰ باند بود، ۲۰ درصد رشد داشته است. از ابتدای سال جاری ۲ هزار و ۳۸۷ نفر قاچاقچی و خرده‌فروش دستگیر شدند که نسبت به سال قبل پنج درصد رشد داشته است. همچنین ۴ هزار و ۶۰۰ نفر معتاد عادی نگهداری شدند که این تعداد نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۹ درصد افزایش یافته است.

    فرمانده انتظامی استان البرز در پایان سخنان خود با اشاره به اینکه در پنج ماهه سال جاری ۳ هزار و ۷۸۵ نفر معتاد متجاهر از سطح شهر، پارک‌ها و معابر جمع‌آوری شدند که نسبت به سال قبل ۹ درصد کاهش داشته است، این کاهش را نتیجه اجرای مستمر و هدفمند طرح‌های جمع‌آوری و افزایش ظرفیت مراکز ماده ۱۶ دانست و گفت: مرکز ماده ۱۶ اضافه شده و ما توانستیم این افراد را نگهداری کنیم و کمتر در سطح شهر دیده شدند.

    انتهای پیام/

     

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *