فاصله روستا تا مرکز دهستان ۱۲ کیلومتر است، این روستا به رودخانه «گلین رود»، از جنوب به روستا های «تکیه اغشت» و «باغبان کلاه» و از غرب و شمال غرب به روستاهای «آجین دوجین» و «ولیان» و از شرق به دره «سیبان دره» و دره «ورده» محدود می شود.
با توجه به قرارگرفتن این روستا در منطقه کوهستانی و شرایط آب و هوایی خاص منطقه، اقلیم روستا با زمستان های سرد و تابستان های معتدل به صورت کوهستانی معتدل است.
اغشت دارای آب و هوای نیمه خشک داخلی است که نوعی آب و هوای مدیترانه ای است.
منطقه ای است ییلاقی با مناظر بسیار زیبا که با این مشخصات سبب مهاجرت و مهاحرت های فصلی افراد از شهرهای اطراف مانند تهران و کرج شده است. سابقه سکونت در آن به چند دهه قبل باز می گردد.
به عبارت دیگر اغشت یعنی مکانی که آب زیادی دارد. با توجه به قرار گیری روستا در بین ارتفاعات و دامنه های آن، زمین های کشاورزی اش عمدتا باغ های میوه هستند.
منابع طبیعی روستا شامل زمین زراعی، رودخانه ها، منابع آب و باغ ها حدود ۱۰۰ هکتار است.
گونه های غالب گیاهی این روستا «گون» و «رگ» است و محصولات زراعی حاصله از باغ ها تنها کفاف خانواده ها را می دهد در صورتی که محصول حاصله زیاد باشد در میدان اصلی روستا به فروش می رسد.
براساس اظهارات اهالی و اعضا شورای اسلامی سابقه استقرار اغشت به بیش از اسلام بر می گردد و ساکنین اولیه آن «گبرها» بوده اند و موجبات توسعه کالبدی آن را فراهم نموده اند.
به طور خلاصه می توان گفت سابقه استقرار روستا به بیش از ۱۰۰۰ سال قبل باز می گردد.
انتهای پیام/