معاون سیاسی دفتر رئیسجمهوری در ادامه، این مبارزه را مبارزهای تئوریک، دیپلماتیک، هدایتگر، و الهام بخش توصیف کرده است.
ابوطالبی با بیان اینکه سفر چین بسیار موفقیتآمیز بود به بیان دو نکته مهم از این سفر اکتفا کرده و مینویسد: نکته اول و مهم تأکید مشترک روسای جمهور ایران، روسیه و چین در سیکا بر تهدیدات امنیتی در آسیا بود. نکته مهم دیگر این که توسعه باید سنگ بنای امنیت بوده و سیکا میتواند قویترین مرجع امنیت در آسیا شود.
سفیر پیشین کشورمان در استرالیا و ایتالیا که رئیسجمهور را در سفر به چین همراهی میکرد در ادامه نوشته است: اجلاس سیکا با ثبت قطعنامه مبارزه با خشونت و افراط گرایی روحانی گام بزرگی برای مبارزه عملی با تروریسم برداشت.
اشاره او به تصویب قاطع قطعنامه اخیر سازمان ملل درباره مبارزه با خشونت و افراط گرایی است که به پیشنهاد رئیس جمهوری کشورمان در مجمع عمومی این سازمان مطرح شده و با اجماع کامل به تصویب رسید.
حمید ابوطالبی که با کارشکنی آمریکاییها تا این لحظه از نشستن بر صندلی نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل بازمانده است در یکی دیگر از پستهای خود به دیدار دوجانبه روسای جمهور ایران و روسیه اشاره کرده و درباره آن نوشته است: این دیدار هم بسیار جدى بود و هم بسیار طولانی و صریح و صمیمی و هم توام با اراده بسیار بالا برای رسیدن به اهداف.
به نوشته ابوطالبی دیدار رسمی و مفصل دوجانبه روسای جمهور ایران و چین سرآغازی است برای حرکتی جدید به سمت همکاریهای جدی درآینده نزدیک.
روز چهارشنبه درجریان برگزاری نشست سیکا درشانگهای چین یک انفجار قوی در ارومچی مرکز استان سین کیانگ چین موجب کشته و زخمی شدن عدهای از مردم بیگناه شد که جمهوری اسلامی ایران بلافاصله با محکوم کردن و ضد انسانی خواندن این اقدام نسبت به آن موضع گرفت.
عمده کشورهای جهان نیز این اقدام تروریستی در چین را محکوم کردند.
انتهای پیام/