به گزارشکمال مهر از البرز)، به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی البرز، سید موسی حسینی کاشانی در دومین نشست هم اندیشی با مدیران مؤسسات قرآنی گفت: جامعه قرآنی زمانی ایجاد می شود که قرآن و آموزه های آن در تمام شئونات زندگی مردم مشهود و جاری باشد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز عنوان کرد: در یک جامعه قرآنی همه مردم از کوچک و بزرگ عاملان آموزه های قرآن هستند و قرآن را چراغ هدایت خود در زندگی دنیوی و اخروی می دانند.
وی ادامه داد: بدون شک اگر اطلاع رسانی و تبلیغات مناسبی در خصوص قرآن و تاثیر آن بر زندگی افراد در جامعه صورت نگیرد از توجه مردم نسبت به این کتاب مقدس کاسته می شود براین اساس رسانه و سایر ابزار تبلیغات و اطلاع رسانی موظف هستند مردم را بیش از پیش به سوی انس با قرآن و درک و فهم آموزه های آن دعوت کنند.
کاشانی تصریح کرد: به عنوان نمونه ساخت برنامه های تلویزیونی، رادیویی و درج اخبار قرآنی در نشریات از راه های آشناسازی بیشتر مردم با قرآن است.
وی اظهار کرد: اگر می خواهیم در طول سال های آینده جامعه ای قرآنی داشته باشیم باید باب دوستی فرزندان و کودکانمان را با قرآن باز کنیم و از طرق مختلف ارزش های ناب قرآنی را در آنان درونی سازیم و این میسر نخواهد شد مگر با کمک خانواده ها و همچنین تخصیص اعتبار از طریق دستگاه های متولی که البته معتقدیم این تخصیص بودجه هزینه نیست بلکه سرمایه گذاری برای سلامت و سعادت جامعه است.
وی در بخش دیگری از صحبت های خود به اهمیت موسسات قرآنی در تحقق ساخت جامعه ای قرآنی اشاره کرد و گفت: موسسات و مراکز قرآنی پایگاه آموزش قرآن هستند و گروه های مختلف مردم برای شناخت بیشتر قرآن به این مراکز مراجعه می کنند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز خاطرنشان کرد:بدون شک اگر فعالیت این موسسات چه از لحاظ کمی و چه کیفی مناسب نباشد نتیجه دلخواه به دست نمی آید و قرآن آموزان با مشکل مواجه می شوند.
حسینی کاشانی با اشاره به تأسیس معاونت قرآن و عترت این اداره کل وروند نظارت و ارزیابی موسسات قرآنی گفت: این روند در دستور کار است و برای حمایت هدف ما را مشخص می کند و موسسات فعالتر از حمایت بیشتری برخودار می شوند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی البرز به شرایط ایجاد مهدهای قرآنی در استان اشاره کرد و گفت: ایجاد شعبه و تأسیس مهدهای قرآنی صرفاً با رعایت منشور اساسنامه و ضوابط مندرج در آن امکان پذیر است.