تنگه هرمز؛ حاکمیت تثبیت شده و بیهودگی مذاکره با قدرتهای فرامنطقهای
عادیسازی خیانت در ذهن کودکان با انیمیشنهای هنجارشکن!
فاجعه پشت لبخند انیمیشنهای میوه/ ترور معصومیت کودکان + فیلم
۳۱۲ میلیارد تومان تسهیلات جدید برای ۱۰ واحد تولیدی البرز تصویب شد
الگوریتم خطرناک/ پشت شخصیتهای انیمیشنهای میوهای چه میگذرد؟
سرنوشت ۲۰ هزار و ۵۰۰ تن مرغ تاریخمصرفگذشته چه شد؟
۵۲ هکتار به سطح گلخانههای البرز اضافه شد+فیلم
باید محاصره اقتصادی و علمی را بشکنیم
روایت دانشآموزانی که برای حل مسئله دست به کار شدهاندبه گزارش خبرنگار شهری خبرگزاری فارس، روز یکشنبه هفته جاری روسای شوراهای شهر کلانشهرها، شهرداران کلانشهرها، وزیر راه و شهرسازی، معاون وزیر کشور و تعدادی از اساتید دانشگاه ها در حوزه حقوق شهروندی میهمان آیت الله رئیسی بدند.
در این جلسه از سوی حاضران در خصوص ضرورت حفظ حقوقو شهروندی و همچنین راهکارهای مقابله با نقض حقوق شهروندی در شهرها مطالبی گفته شد.
محمد سالاری رییس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران در واکنش به برگزاری نشست هماندیشی با موضوع احیای حقوق عامه در برنامهریزی شهری و منطقه توسط رییس قوه قضاییه در توئیتر خود این موضوع را رویکردی مثبت ارزیابی کرد.
وی نوشت: توجه رئیس قوه قضائیه به مطالبه جامعه در خصوص احیای حقوق عامه در شهر رویکرد مثبتی است، برونرفت از مشکلات فعلی بدون پاسداشت حقوق عمومی ممکن نیست.
منتظر اقدامات عملی در این خصوص هستیم.
دیدگاهتان را بنویسید