تاریخ : جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳ Friday, 22 November , 2024
1

طرز تهیه دلمه کدو سبز

  • کد خبر : 37888
  • ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۹:۳۳
طرز تهیه دلمه کدو سبز

مناسب برای: ۵ نفر زمان آماده سازی: ۱ ساعت مدت زمان انتظار: ۱ ساعت   مواد لازم کدو سبز ۱ و نیم کیلو نمک به میزان لازم فلفل قرمز به میزان لازم فلفل سیاه به میزان لازم زردچوبه به میزان لازم برنج ۱ پیمانه گوشت ۲۰۰ گرم گشنیز نصف پیمانه (ریز شده) پیازچه نصف پیمانه (نگینی شده) رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری نعنا ۱ قاشق سوپخوری خشک +چند […]

مناسب برای: ۵ نفر

زمان آماده سازی: ۱ ساعت

مدت زمان انتظار: ۱ ساعت

 

مواد لازم

کدو سبز ۱ و نیم کیلو
نمک به میزان لازم
فلفل قرمز به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
برنج ۱ پیمانه
گوشت ۲۰۰ گرم
گشنیز نصف پیمانه (ریز شده)
پیازچه نصف پیمانه (نگینی شده)
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری
نعنا ۱ قاشق سوپخوری خشک +چند شاخه تازه
روغن به میزان لازم
کاری ۱ قاشق سوپخوری
پیاز ۱ عدد
آب ۱ تا ۲ پیمانه
کره ۵۰ گرم
گوجه فرنگی ۲ عدد

طرز تهیه

۱- ابتدا کدوها را شسته و بدون آن که پوست بگیرید داخل آن را خالی کرده کمی نمک بزنید و کنار بگذارید.

۲- برنج را از یک ساعت قبل خیس کنید.

۳- گوشت را شسته و خیلی ریز کنید به طوری که اندازه آن تقریبا مثل دانه های سویا باشد.

۴- سپس گوشت، برنج، جعفری، گشنیز، پیازچه، نعنا خشک، گوجه فرنگی نگینی شده و پوست گرفته شده، کره، ادویه کاری، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید، داخل کدوها را با این مواد پر کرده، یک و نیم بند انگشت از کدوها را خالی بگذارید و در صورت تمایل با گوجه ببندید.

۵- داخل قابلمه کمی روغن بریزید. مغز کدوها را با پیاز نگینی شده، رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه کاری مخلوط کرده ته ظرف پهن کنید.

۶- نعنای تازه با شاخه های ظریف را روی مغز کدو‌ها بچینید و سپس دلمه‌ی کدو را روی نعنا قرار دهید و روی آن یک پیمانه آب بریزید.

۷- در ظرف را بسته و در فر یا روی گاز با حرارت ملایم بپزید.

۸- در طول پخت یکی دو بار کدوها را زیر و رو کنید، تا بهتر پخته شوند. بگذارید آب دلمه کشیده شده، تقریباً به روغن بیافتد.

نکات

 می توانید مغز کدوها را داخل کدو هم بریزید.

 در صورت تمایل از گوشت چرخ کرده یا سویا استفاده کنید.

 برای خوش عطر شدن دلمه بهتر است ۱ تا ۲ عدد فلفل‌ دلمه ای را هم از مواد پرکرده و همراه کدو بپزید.

 مقدار آب روی دلمه را از یک پیمانه شروع کنید.

 چنانچه آب دلمه کشیده شده بود، ولی کدوها هنوز احتیاج به پخت داشت، کم کم آب اضافه کنید تا دلمه خیلی آب دار نشود.

۰ ۰ رای ها
رأی دهی به مقاله
لینک کوتاه : https://kamalemehr.ir/?p=37888

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx
()
x