تاریخ : جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳ Friday, 22 November , 2024
2

یک میان‌وعده دانشجویی +جدول کالری  

  • کد خبر : 35453
  • ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۷
یک میان‌وعده دانشجویی +جدول کالری   

اسنک به غذایی اطلاق می شود که معمولاً به عنوان یکی از وعده های اصلی غذا (صبحانه، ناهار، شام) مصرف نمی شود؛ بلکه میان وعده ای است که موقتاً گرسنگی فرد را برطرف می سازد و انرژی مختصری برای انجام کار فراهم می کن؛ در واقع اسنک نوعی غذای مختصر است.

 

به گزارشکمال مهر، خوردن مواد غذایی ضروری برای حفظ سلامتی و استحکام بدن لازم است. فقط باید بدانید که کدام خوراکی ها؛ ارزش غذایی بالاتری دارند. در فرهنگ های مختلف تهیه غذا به روشهای گوناگونی صورت می گیرد که در نتیجه ترکیب های بیشماری از مواد غذایی حاصل میشود.

اسنک به غذایی اطلاق می شود که معمولاً به عنوان یکی از وعده های اصلی غذا (صبحانه، ناهار، شام) مصرف نمی شود؛ بلکه میان وعده ای است که موقتاً گرسنگی فرد را برطرف می سازد و انرژی مختصری برای انجام کار فراهم می کن؛ در واقع اسنک نوعی غذای مختصر است.

طرز تهیه

مواد لازم

سینه مرغ بی استخوان : ۲۰۰ گرم (برش خورده به صورت نواری باریک)

سیب زمینی : ۲ عدد متوسط (آب پز و رنده شده)

پیاز :۱ عدد متوسط

نان تست : ۱۶ ورق

گوجه فرنگی : ۲ عدد متوسط (برش حلقه ای خورده)

پنیر گودا : ۸ ورق

سیر : ۲ حبه (رنده شده)

پنیر پیتزا : به مقدار لازم (رنده شده)

نمک، فلفل، زردچوبه: به مقدار لازم

کره : به مقدار لازم

طرز تهیه:

در تابه ای مقداری روغن گرم کنید، پیاز را ریز خرد کنید و داخل روغن تفت دهید  برش های مرغ را همراه با نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید و حرارت را کمی بالا ببرید. مواد را مدام هم بزنید و ۷-۱۰ دقیقه در همین وضعیت تفت دهید . بعد از این مدت حرارت را خاموش کنید و بگذارید مواد قدری خنک شوند.

در کاسه ای سیب زمینی رنده شده، پنیر رنده شده، سیر رنده شده و کمی نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. سپس مرغ را به این مخلوط اضافه کنید و مواد را به آرامی هم بزنید. سطح خارجی نان ها را با مقداری کره نرم شده پوشش دهید، مقداری از این مخلوط روی ۸ ورق از نان های تست بمالید، دو برش از گوجه فرنگی و یک ورق پنیر گودا روی مواد بگذارید، ۸ ورق دیگر از نان های تست را روی نان های آماده قرار دهید و اسنک ها را کمی فشار دهید تا کاملا منسجم شوند و بعد آنها را به مدت ۳-۶ دقیقه در دستگاه ساندویچ ساز قرار دهید تا برشته شوند.

فهرست مواد مغذی

اسنک

توجه فرمائید که این مقادیر مربوط به مواد مغذی موجود در ۱۰۰ گرم از است.

سینه مرغ بی استخوان

انرژی ۱۶۵.۱ کیلوکالری
آب ۶۵ گرم
پروتئین ۳۱.۰۵ گرم
چربی ۳.۵۷ گرم
خاکستر ۱.۰۵۸ گرم
کلسیم ۱۵.۱۲ میلی گرم
فسفر ۲۲۷.۹ میلی گرم
آهن ۱.۰۳۵ میلی گرم
روی ۱ میلی گرم
مس ۰.۰۴۹ میلی گرم
پتاسیم ۲۵۵.۸ میلی گرم
سدیم ۷۳.۲۶ میلی گرم
منیزیوم ۲۹.۰۷ میلی گرم
سلنیوم ۰.۰۲۷ میلی گرم
منگنز ۰.۰۱۷ میلی گرم
کروم ۰.۰۲۶ میلی گرم
ویتامین آ ( رتینول) ۶.۲۷۹ واحد
آ.توکوفرول ۰.۳۵ میلی گرم
ویتامین ای ۰.۵۵ میلی گرم
ویتامین ک ۰.۰۱ میکرو گرم
ویتامین ب۱ ۰.۰۷ میلی گرم
ویتامین ب۲ ۰.۱۱۴ میلی گرم
ویتامین ب۵ ۰.۹۶۵ میلی گرم
ویتامین ب۶ ۰.۵۹۳ میلی گرم
ویتامین ب۱۲ ۰.۳۳۷ میکرو گرم
نیاسین ۱۳.۷۲ میلی گرم
فولات ۳.۴۸۸ میکرو گرم
اسید چرب اشباع ۱.۰۱۲ گرم
اسید چرب با چند پیوند غیر اشباع ۰.۷۶۷ گرم
اسید چرب با یک پیوند غیر اشباع ۱.۲۴۴ گرم
کلسترول ۸۴.۸۸ میلی گرم
LNFA ۰.۰۲۳ گرم
OLFA ۱.۰۴۷ گرم
LIFA ۰.۵۹۳ گرم
DHA ۰.۰۲۳ گرم
والین ۱۵۳۹ میلی گرم
لیسین ۲۶۳۴ میلی گرم
leu ۲۳۲۷ میلی گرم
ILE ۱۶۳۸ میلی گرم
تریپتوفان ۳۶۱.۶ میلی گرم
هیستیدین ۹۶۲.۸ میلی گرم
سیستئین ۳۹۶.۵ میلی گرم
متیونین ۸۵۹.۳ میلی گرم
THR ۱۳۱۰ میلی گرم
تیروزین ۱۰۴۶ میلی گرم
فنیل آلانین ۱۲۳۱ میلی گرم
سرین ۱۱۵۱ میلی گرم

سیب زمینی

انرژی ۸۶.۷۶ کیلوکالری
آب ۷۷ گرم
کربوهیدرات ۲۰.۱۵ گرم
پروتئین ۱.۸۶۸ گرم
چربی ۰.۱ گرم
خاکستر ۰.۹۱۹ گرم
فیبرخام ۰.۳۲ گرم
فیبر خوراکی ۱.۳۰۱ گرم
فیبر محلول ۰.۳ گرم
فیبر نامحلول ۱ گرم
کلسیم ۵ میلی گرم
فسفر ۴۳.۹۷ میلی گرم
آهن ۰.۳۱ میلی گرم
روی ۰.۳ میلی گرم
مس ۰.۱۸۸ میلی گرم
پتاسیم ۳۷۸.۷ میلی گرم
سدیم ۴ میلی گرم
فلوئور ۲۸۲.۴ میلی گرم
منیزیوم ۲۱.۹۹ میلی گرم
سلنیوم ۰.۰۰۱ میلی گرم
منگنز ۰.۱۳۸ میلی گرم
کروم ۰.۰۱۵ میلی گرم
آ.توکوفرول ۰.۰۳ میلی گرم
ویتامین ای ۰.۰۶ میلی گرم
ویتامین ک ۰.۲۲ میکرو گرم
ویتامین ث ۱۲.۹۴ میلی گرم
ویتامین ب۱ ۰.۱۰۶ میلی گرم
ویتامین ب۲ ۰.۰۲ میلی گرم
ویتامین ب۵ ۰.۵۲ میلی گرم
ویتامین ب۶ ۰.۲۹۹ میلی گرم
نیاسین ۱.۴۴۱ میلی گرم
ویتامین ب۵ ۰.۱۰۱ میکرو گرم
فولات ۱۰ میکرو گرم
اسید چرب اشباع ۰.۰۲۶ گرم
اسید چرب با چند پیوند غیر اشباع ۰.۰۴۳ گرم
اسید چرب با یک پیوند غیر اشباع ۰.۰۰۲ گرم
OLFA ۰.۰۰۱ گرم
LIFA ۰.۰۳۲ گرم
والین ۱۰۵.۱ میلی گرم
لیسین ۱۱۴ میلی گرم
leu ۱۱۱.۸ میلی گرم
ILE ۷۵.۷۴ میلی گرم
تریپتوفان ۲۸.۹۷ میلی گرم
هیستیدین ۴۱.۰۳ میلی گرم
سیستئین ۲۳.۹۷ میلی گرم
متیونین ۳۰ میلی گرم
THR ۶۷.۶۵ میلی گرم
تیروزین ۶۸.۹۷ میلی گرم
فنیل آلانین ۸۳.۰۹ میلی گرم
قند ۱.۷۱۳ گرم

پیاز

انرژی ۴۴ کیلوکالری
آب ۸۸ گرم
کربوهیدرات ۱۰.۱۴ گرم
پروتئین ۱.۳۶۲ گرم
چربی ۰.۱۹ گرم
خاکستر ۰.۴۴ گرم
فیبرخام ۰.۶۹ گرم
فیبر خوراکی ۰.۸ گرم
کلسیم ۲۲ میلی گرم
فسفر ۳۵ میلی گرم
آهن ۰.۲۴ میلی گرم
روی ۰.۲۱ میلی گرم
مس ۰.۰۶۷ میلی گرم
پتاسیم ۱۶۶.۲ میلی گرم
سدیم ۳ میلی گرم
فلوئور ۶۰ میلی گرم
منیزیوم ۱۱ میلی گرم
سلنیوم ۰.۰۰۳ میلی گرم
منگنز ۰.۱۵۳ میلی گرم
کروم ۰.۰۱۹ میلی گرم
آ.توکوفرول ۰.۱۲ میلی گرم
ویتامین ای ۰.۳۱ میلی گرم
ویتامین ک ۰.۵۱۹ میکرو گرم
ویتامین ث ۵.۱۹ میلی گرم
ویتامین ب۱ ۰.۰۴۲ میلی گرم
ویتامین ب۲ ۰.۰۲۳ میلی گرم
ویتامین ب۵ ۰.۱۱۳ میلی گرم
ویتامین ب۶ ۰.۱۲۹ میلی گرم
نیاسین ۰.۱۶۵ میلی گرم
ویتامین ب۵ ۰.۹ میکرو گرم
فولات ۱۵ میکرو گرم
اسید چرب اشباع ۰.۰۳۱ گرم
اسید چرب با چند پیوند غیر اشباع ۰.۰۷۳ گرم
اسید چرب با یک پیوند غیر اشباع ۰.۰۲۷ گرم
OLFA ۰.۰۲۷ گرم
LIFA ۰.۰۷ گرم
والین ۳۱ میلی گرم
لیسین ۶۴.۷۶ میلی گرم
leu ۴۷.۶۲ میلی گرم
ILE ۴۸.۵۷ میلی گرم
تریپتوفان ۲۰ میلی گرم
هیستیدین ۲۲ میلی گرم
سیستئین ۲۴ میلی گرم
متیونین ۱۱ میلی گرم
THR ۳۳.۳۳ میلی گرم
تیروزین ۳۴ میلی گرم
فنیل آلانین ۳۵ میلی گرم
قند ۵.۲۳۸ گرم

نان تست

انرژی ۲۸۲.۸ کیلوکالری
آب ۳۱ گرم
کربوهیدرات ۵۳.۱ گرم
پروتئین ۹.۳۱ گرم
چربی ۳.۷۹۳ گرم
خاکستر ۲.۷۵۹ گرم
فیبرخام ۰.۶۹ گرم
کلسیم ۷۹.۳۱ میلی گرم
فسفر ۱۳۷.۹ میلی گرم
آهن ۳.۱۰۳ میلی گرم
روی ۱.۲۴۱ میلی گرم
مس ۰.۲۰۳ میلی گرم
پتاسیم ۱۸۲.۸ میلی گرم
سدیم ۷۲۴.۱ میلی گرم
منیزیوم ۴۴.۸۳ میلی گرم
منگنز ۰.۹۰۷ میلی گرم
ویتامین ب۱ ۰.۳۷۹ میلی گرم
ویتامین ب۲ ۰.۳۳۱ میلی گرم
ویتامین ب۵ ۰.۳۱۴ میلی گرم
ویتامین ب۶ ۰.۰۷۶ میلی گرم
نیاسین ۳۷۵.۹ میلی گرم
فولات ۳۷.۹۳ میکرو گرم
اسید چرب اشباع ۰.۶۸۶ گرم
اسید چرب با چند پیوند غیر اشباع ۰.۸۷۹ گرم
اسید چرب با یک پیوند غیر اشباع ۱.۴۴۱ گرم
LNFA ۰.۰۶۶ گرم
OLFA ۱.۴۲۴ گرم
LIFA ۰.۸۱۴ گرم
والین ۴۱۷.۲ میلی گرم
لیسین ۲۵۵.۲ میلی گرم
leu ۶۳۷.۹ میلی گرم
ILE ۳۵۱.۷ میلی گرم
تریپتوفان ۱۰۳.۴ میلی گرم
هیستیدین ۲۰۰ میلی گرم
سیستئین ۱۸۹.۷ میلی گرم
متیونین ۱۵۱.۷ میلی گرم
THR ۲۷۹.۳ میلی گرم
تیروزین ۲۳۴.۵ میلی گرم
فنیل آلانین ۴۵۱.۷ میلی گرم
آرژنین ۳۵۸.۶ میلی گرم
PRO ۱۰۰۰ میلی گرم

فلفل

انرژی ۲۳۸.۱ کیلوکالری
آب ۱۰ گرم
کربوهیدرات ۶۴.۷۶ گرم
پروتئین ۱۰.۹۵ گرم
چربی ۳.۳۳۳ گرم
خاکستر ۴.۲۸۶ گرم
فیبرخام ۱۳.۳۳ گرم
فیبر خوراکی ۲۵ گرم
کلسیم ۴۲۸.۶ میلی گرم
فسفر ۱۹۰.۵ میلی گرم
آهن ۲۹.۰۵ میلی گرم
روی ۱.۴۲۹ میلی گرم
مس ۱.۱۴۳ میلی گرم
پتاسیم ۱۲۳۸ میلی گرم
سدیم ۴۴ میلی گرم
منیزیوم ۱۹۰.۵ میلی گرم
منگنز ۵.۶۱۹ میلی گرم
کروم ۰.۳۸۱ میلی گرم
ویتامین آ ( رتینول) ۱۹.۰۵ واحد
بتاکاروتن ۵۲.۸۶ میکرو گرم
آ.توکوفرول ۰.۶۶۷ میلی گرم
ویتامین ث ۱۲۸.۱ میلی گرم
ویتامین ب۱ ۰.۰۹۵ میلی گرم
ویتامین ب۲ ۰.۲۳۸ میلی گرم
ویتامین ب۶ ۰.۱۴۳ میلی گرم
نیاسین ۱.۱۴۳ میلی گرم
فولات ۱۶.۹ میکرو گرم
اسید چرب اشباع ۰.۹۵۲ گرم
اسید چرب با چند پیوند غیر اشباع ۰.۹۵۲ گرم
اسید چرب با یک پیوند غیر اشباع ۰.۹۵۲ گرم

پنیر پیتزا

انرژی ۴۰۱.۴ کیلوکالری
آب ۳۲ گرم
کربوهیدرات ۱.۲۶۸ گرم
پروتئین ۲۴.۸۶ گرم
چربی ۳۳.۱ گرم
خاکستر ۳.۹۰۸ گرم
کلسیم ۷۱۸.۳ میلی گرم
فسفر ۵۱۰.۶ میلی گرم
آهن ۰.۶۶۹ میلی گرم
روی ۳.۰۹۹ میلی گرم
مس ۰.۱۰۹ میلی گرم
پتاسیم ۹۸.۵۹ میلی گرم
سدیم ۶۱۹.۷ میلی گرم
فلوئور ۸۶.۶۲ میلی گرم
منیزیوم ۲۸.۱۷ میلی گرم
سلنیوم ۰.۰۱۸ میلی گرم
منگنز ۰.۰۱۱ میلی گرم
مولیبدن ۴.۵۴۲ میکرو گرم
ویتامین آ ( رتینول) ۳۱۷.۳ واحد
آ.توکوفرول ۰.۶۳ میلی گرم
ویتامین د ۲.۲۱۸ میکرو گرم
ویتامین ک ۳۴.۵۱ میکرو گرم
ویتامین ب۱ ۰.۰۲۸ میلی گرم
ویتامین ب۲ ۰.۳۷۳ میلی گرم
ویتامین ب۵ ۰.۴۱۲ میلی گرم
ویتامین ب۶ ۰.۰۷۴ میلی گرم
ویتامین ب۱۲ ۰.۸۲۴ میکرو گرم
نیاسین ۰.۰۸۱ میلی گرم
ویتامین ب۵ ۲.۱۶۹ میکرو گرم
فولات ۱۷.۶۱ میکرو گرم
اسید چرب اشباع ۲۱.۰۶ گرم
اسید چرب با چند پیوند غیر اشباع ۰.۹۵۱ گرم
اسید چرب با یک پیوند غیر اشباع ۹.۳۶۶ گرم
کلسترول ۱۰۵.۶ میلی گرم
LNFA ۰.۳۵۲ گرم
OLFA ۷.۸۸۷ گرم
LIFA ۰.۵۶۳ گرم
والین ۱۶۵۸ میلی گرم
لیسین ۲۰۷۰ میلی گرم
leu ۲۳۸۰ میلی گرم
ILE ۱۵۴۲ میلی گرم
تریپتوفان ۳۲۰.۴ میلی گرم
هیستیدین ۸۷۳.۲ میلی گرم
سیستئین ۱۲۳.۲ میلی گرم
متیونین ۶۵۱.۴ میلی گرم
THR ۸۸۳.۸ میلی گرم
تیروزین ۱۲۰۰ میلی گرم
فنیل آلانین ۱۳۰۹ میلی گرم
قند ۱.۷۹۹ گرم
گلوکز ۰.۰۹۹ گرم
لاکتوز ۰.۷۰۱ گرم
گالاکتوز ۰.۷۹۹ گرم

سیر

انرژی ۱۴۹ کیلوکالری
آب ۵۸ گرم
کربوهیدرات ۳۳.۰۷ گرم
پروتئین ۶.۳۶۷ گرم
چربی ۰.۵ گرم
خاکستر ۱.۵ گرم
فیبرخام ۱.۵ گرم
فیبر خوراکی ۲.۱ گرم
کلسیم ۱۸۱ میلی گرم
فسفر ۱۵۳ میلی گرم
آهن ۱.۷ میلی گرم
روی ۱.۱۶۷ میلی گرم
مس ۰.۳۶۷ میلی گرم
پتاسیم ۴۰۰ میلی گرم
سدیم ۱۷ میلی گرم
منیزیوم ۲۵ میلی گرم
منگنز ۱.۶۶۷ میلی گرم
ویتامین ث ۳۱.۲ میلی گرم
ویتامین ب۱ ۰.۲ میلی گرم
ویتامین ب۲ ۰.۱ میلی گرم
ویتامین ب۵ ۰.۶ میلی گرم
ویتامین ب۶ ۱.۲۲۳ میلی گرم
نیاسین ۰.۷ میلی گرم
فولات ۳.۱ میکرو گرم
اسید چرب اشباع ۰.۱ گرم
اسید چرب با چند پیوند غیر اشباع ۰.۲۳۳ گرم
LIFA ۰.۲۳۳ گرم
والین ۲۹۱ میلی گرم
لیسین ۲۷۳ میلی گرم
leu ۳۰۸ میلی گرم
ILE ۲۱۷ میلی گرم
تریپتوفان ۶۶ میلی گرم
هیستیدین ۱۱۳ میلی گرم
سیستئین ۶۵ میلی گرم
متیونین ۷۶ میلی گرم
THR ۱۵۷ میلی گرم
تیروزین ۸۱ میلی گرم
فنیل آلانین ۱۸۳ میلی گرم
قند ۱ گرم

گوجه

انرژی ۲۱ کیلوکالری
آب ۹۳ گرم
کربوهیدرات ۴.۶۱۵ گرم
پروتئین ۰.۸۵۱ گرم
چربی ۰.۳۳ گرم
خاکستر ۰.۴۲۳ گرم
فیبرخام ۰.۶۵ گرم
فیبر خوراکی ۱.۳۰۱ گرم
کلسیم ۵ میلی گرم
فسفر ۲۳.۹۸ میلی گرم
آهن ۰.۴۵ میلی گرم
روی ۰.۰۸۹ میلی گرم
مس ۰.۰۷۴ میلی گرم
پتاسیم ۲۲۲ میلی گرم
سدیم ۹.۰۲۴ میلی گرم
فلوئور ۲۳.۹۸ میلی گرم
منیزیوم ۱۰.۹۸ میلی گرم
سلنیوم ۰.۰۰۱ میلی گرم
منگنز ۰.۱۰۵ میلی گرم
کروم ۰.۰۲۴ میلی گرم
ویتامین آ ( رتینول) ۶۲.۰۳ واحد
بتاکاروتن ۱۱۳ میکرو گرم
آ.توکوفرول ۰.۳۴ میلی گرم
ویتامین ای ۰.۴۹ میلی گرم
ویتامین ک ۲۳.۰۱ میکرو گرم
ویتامین ث ۱۹.۱۱ میلی گرم
ویتامین ب۱ ۰.۰۵۹ میلی گرم
ویتامین ب۲ ۰.۰۴۸ میلی گرم
ویتامین ب۵ ۰.۲۴۷ میلی گرم
ویتامین ب۶ ۰.۰۸ میلی گرم
نیاسین ۰.۶۲۸ میلی گرم
ویتامین ب۵ ۳.۹۸۴ میکرو گرم
فولات ۱۵.۰۴ میکرو گرم
اسید چرب اشباع ۰.۰۴۵ گرم
اسید چرب با چند پیوند غیر اشباع ۰.۱۳۵ گرم
اسید چرب با یک پیوند غیر اشباع ۰.۰۵ گرم
LIFA ۰.۱۳ گرم
والین ۲۲.۰۳ میلی گرم
لیسین ۳۰.۹۸ میلی گرم
leu ۳۰.۹۸ میلی گرم
ILE ۲۰ میلی گرم
تریپتوفان ۶ میلی گرم
هیستیدین ۱۳.۰۱ میلی گرم
سیستئین ۱۰.۹۸ میلی گرم
متیونین ۷ میلی گرم
THR ۲۰.۹۸ میلی گرم
تیروزین ۱۵.۰۴ میلی گرم
فنیل آلانین ۲۲.۰۳ میلی گرم
قند ۲.۷۶۴ گرم
گلوکز ۱.۱۳۸ گرم
فروکتوز ۱.۳۸۲ گرم

 

۰ ۰ رای ها
رأی دهی به مقاله
لینک کوتاه : https://kamalemehr.ir/?p=35453

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx
()
x