تاریخ : شنبه, ۳ آذر , ۱۴۰۳ Saturday, 23 November , 2024
3

آجیل‌هایی که ایجاد “سرطان” می کنند

  • کد خبر : 32215
  • ۱۶ فروردین ۱۳۹۳ - ۱۶:۲۱
آجیل‌هایی که ایجاد “سرطان” می کنند

با نمک و افزودنی‌هایی که به آجیل هنگام تفت دادن اضافه می‌کنند شاید به ظاهر مشکلات برطرف شود اما در واقع این مشکلات در آجیل باقی می‌ماند و ایجاد سرطان می‌کند.

کمال مهر:مجید حقی متخصص تغذیه گفت: در تشخیص آجیل مرغوب و جدا کردن آن از یک آجیل غیر‌سالم چند مشکل وجود دارد. در آجیل‌های غیر‌سالم ماده‌ای به نام “آفلاتوکیسن” وجود دارد که نوعی آلودگی قارچی است و با چشم دیده نمی‌شود و در آینده می‌تواند فرد را دچار مشکل کند.
حقی افزود: با نمک و افزودنی‌هایی که به آجیل هنگام تفت دادن اضافه می‌کنند شاید به ظاهر مشکلات برطرف شود اما در واقع این مشکلات در آجیل باقی می‌ماند و ایجاد سرطان می‌کند. بهتر است افراد از آجیل‌های بسته‌بندی شده خریداری کنند که تاریخ تولید و انقضاء بر روی بسته درج شده است.
این کارشناس ارشد تغذیه گفت: متأسفانه در آجیل‌ها به جای رنگ غذا از رنگ‌های صنعتی استفاده می‌کنند باید در نگهداری آجیل دقت کرد تا در محیط خشک نگهداری شوند و در یخچال نگهداری نشوند چون محیط یخچال که کمی رطوبت داشته باشد کمک به رشد قارچ در آجیل می‌کند.
انتهای پیام/
۰ ۰ رای ها
رأی دهی به مقاله
لینک کوتاه : https://kamalemehr.ir/?p=32215

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx
()
x