معصومه جودکی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان البرز در گفتوگو با خبرنگار تسنیم از کرج از ۵۹ هزار و ۲۸۶ بازدید از مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی، رستوران ها، قنادی ها، اغذیه فروشی ها، سوپرمارکت ها و … از ۱۱ اسفند ماه ۱۴۰۳ تا ۳ فروردین ماه ۱۴۰۴ در راستای طرح سلامت نوروزی خبر داد.
وی با اشاره به اینکه از این تعداد به ۴ هزار و ۴۰۵ واحد صنفی اخطار کتبی داده شده است و با بیان اینکه سلامتی مردم در هر زمانی برای ما در اولویت قرار دارد، اذعان کرد: ۴۷۵ مورد معرفی به مراجع قضایی صورت گرفته و ۳۳۳ واحد صنفی متخلف نیز پلمب شده اند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان البرز از ارسال ۳۴۲ نمونه مواد غذایی به آزمایشگاه خبر داد و افزود: کنترل کیفی ۹۸ هزار و ۶۹۱ مورد مشخصات مواد غذایی و محیط در محل، یک هزار و ۲۸۷ مورد نمونهبرداری و آزمایش کیفیت میکروبی آب شرب و ۳۰ هزار و ۶۴۵ کلرسنجی آب شرب صورت گرفته است.
جودکی بیان کرد: طی این مدت ۴۹ هزار و ۹۴ مورد موادغذایی فاسد کشف و معدوم شده است. از مردم درخواست می شود در صورت مشاهده تخلف و عدم رعایت بهداشت، موضوع را از طریق تماس با سامانه ۱۹۰ گزارش دهند و اطمینان داشته باشند که به شکایتهای آنها رسیدگی خواهد شد.
شایان ذکر است که طرح سلامت نوروزی از ۱۱ اسفند ماه ۱۴۰۳ تا ۱۵ فروردین ماه ۱۴۰۴ در استان البرز همراه با سایر استانهای کشور اجرا می شود.
انتهای پیام/