سهیلا اصغری در گفتگو با خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «کمال مهر» گفت: تلگرام و اینستاگرام به دنبال هویتسازی برگرفته از فرهنگ غربی در بین نسل نوجوان است.
مدرس سواد رسانه ادامه داد: زیست مجازی نسل نوجوان بیش از زندگی حقیقی شده است و اگر نظارت جدی بر این نسل صورت نگیرد، نمیتوان بر روی این نسل برای آینده انقلاب حساب کرد.
وی افزود: در انتخابات ۸ تیرماه نیز حضور جوانان کمرنگ بود زیرا از فردا سانحه پرواز اردیبهشت ماه دشمن عملیات روانی خود را برای عدم حضور پای صندوقهای رأی در فضای مجازی شروع کرد و با محتواهای جذاب فضای دو قطبی ایجاد کرد و بذر ناامیدی در دلها کاشت.
اصغری تصریح کرد: جریان انقلاب نیز بسیار گسترده تولیدات در عرصه روشنگری در دنیا آنلاین داشت اما به دست نسل نوجوان به ویژه دانشآموزانی که آلوده این فضا هستند، نرسید و یا اگر رسید، دشمن روایت اول را گفته بود و نوجوان روایت حقیقی را نپذیرفت.
مدرس دانشگاه با بیان اینکه ایرانیان در ادوار تاریخ باهوشترین انسانها بر روی زمین بودند، گفت: در سالهای اخیر با آمار اُفت تحصیلی دانشآموزان روبرو هستیم و یکی از دلایل این مهم فضای مجازی است زیرا قدرت فکر کردن را از افراد میگیرد، حافظه کوتاهمدت را تقویت میکند و خلاقیت در این دنیا از بین میرود.
وی با تأکید بر اینکه در پیشرفتهترین کشورها نیز برای فرزندان زیر ۱۸ سال گوشی و تبلت مستقل تهیه نمیکنند، ادامه داد: امروز به وفور در خانوادهها شاهد هستیم که برای کودکان و نوجوانان تبلت با سیم کارت مستقل تهیه میکنند و اینترنت رها در اختیار نسلی قرار میگیرد که دانش رسانه ندارند و به راحتی فریب میخورند.
اصغری با اشاره به اینکه هویت نسل نوجوان در سایه فضای ولنگار مجازی گم شد، افزود: خانوادهها باید خیلی مراقب این نسل باشند تا فریب حربههای دشمن را نخورند، حضور باید با نظارت والدین باشد،؛ البته والدین باید مجهز به سواد رسانه باشند که فرزندان آنها را دور نزنند.
وی در پایان اظهار داشت: فصل اوقات فراغت نوجوانان و جوانان آغاز شده و نباید فضای مجازی تنها مکان تفریح، سرگرمی و گذران اوقات فراغت باشد، زیرا دشمن برای ثانیه ثانیه حضور این نسل برنامه دارد.
الهه ملاحسینی – تیتر یک
انتهای خبر/