تاریخ : دوشنبه, ۳ دی , ۱۴۰۳ Monday, 23 December , 2024
3

“پسماند” و “مشارکت بخش‌خصوصی” دو نقطه ضعف مدیریت‌شهری کرج

  • کد خبر : 313466
  • ۲۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۶
“پسماند” و “مشارکت بخش‌خصوصی” دو نقطه ضعف مدیریت‌شهری کرج

نایب رئیس کمیسیون تلفیق شورای شهر کرج از جمله مهمترین نقاط ضعف این دوره از مدیریت شهری را در دو حوزه مدیریت پسماند و مشارکت بخش خصوص ارزیابی کرد.

– اخبار استانها –

علیرضا رحیمی عضو شورای اسلامی شهر کرج در گفت و گو با خبرگزاری تسنیم در کرج، گفت: متأسفانه برخی از طرح‌ها و برنامه‌ها در حوزه مدیریت پسماند یا عمل نشد یا خوب عمل نشد که این امر موجب شد در عرصه مذکور شاهد موفقیت و اثرگذاری مطلوبی در شهر نباشیم.

نائب رئیس کمیسیون تلفیق شورای شهر کرج افزود: همچنین از حیث جذب سرمایه‌گذار و دریافت مشارکت بخش‌خصوصی برای اجرای طرح‌ها و پروژه‌های مختلف موفق نبودیم؛ البته بخشی از این ضعف به سیستم مدیریت‌شهری بازمی‌گردد و بخشی از آن ناشی از مشکلاتی است که در مجموعه کشور و استان برای حوزه سرمایه‌گذاری وجود دارد.

وی، با اذعان بر اینکه شورا در اکثر موارد که شهرداری لایحه‌ای را به این پارلمان ارسال کرده، با این نهاد همراه بوده، خاطرنشان کرد: شورا تلاش کرده است نظرات و لوایح شهرداری را با اصلاحات و افزودن بعضی قیود مصوب کند تا آسیبی در روند خدمت رسانی این دستگاه به شهروندان وارد نشود.

این مسئول همچنین به نقاط قوت مدیریت شهری کرج در دوره ششم پرداخت و اذعان کرد: حوزه‌های حمل و نقل عمومی و ریلی، عمران شهری، سلامت اداری و مدیریتی از بخش‌هایی بوده که مجموعه توانسته عملکرد شایسته‌ای را از خود به جا بگذارد.

علیرضا رحیمی گفت: توجه به محلات کمتربرخوردار در سطح کل شهر نیز جزو موارد ویژه و برجسته در این دوره مدیریت شهری است که اجرای طرح‌های مختلف محله‌محور و افتتاح و بهره‌برداری از آنها را در طول دوره شاهد بوده‌ایم.

عضو شورای اسلامی شهر این اقدامات را در راستای عدالت‌محوری و توزیع متوازن امکانات عنوان کرد و ادامه داد: یکی از مهمترین وظایف ما به عنوان نمایندگان همه اقشار مردم در شورای شهر تلاش برای ایجاد توازن و عدالت در نقاط مختلف شهر است تا فاصله طبقاتی حاکم بر مناطق روزبه‌روز کاهش یابد.

وی تاکید کرد: صرف سکونت در مناطق بالا و پایین شهر نباید مانع از دسترسی به امکانات باشد و همه شهروندان باید بتوانند از دسترسی‌های یکسانی به منابع و امکانات شهری برخوردار شوند. البته که تا رسیدن به این خواسته زمان زیادی داریم امّا باید در این مسیر حرکت کرده و با پرداختن به محلات کم‌برخوردار روزبه‌روز از فاصله بین مناطق، بکاهیم.

انتهای پیام/

۰ ۰ رای ها
رأی دهی به مقاله
لینک کوتاه : https://kamalemehr.ir/?p=313466

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx
()
x