به گزارش گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «کمال مهر»؛ به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی البرز، دکترشهرام صیادی بیان کرد: هفته پیشگیری از غرقشدگی با هدف آموزش و حساسسازی جامعه نسبت به خطرغرقشدگی از یکم لغایت هفتم مردادماه برگزار میشود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز ادامه داد: غرقشدگی یکی از ۱۰ علت اصلی مرگ و میر افراد یک تا ۲۴ سال میباشد و کودکان زیر ۵ سال بیشتر در معرض این خطر هستند و نیاز است ضمن آموزش اصول اولیه شنا، در مهد کودکها و مدارس هشدارها و آموزشهای لازم به کودکان داده شود.
صیادی با بیان اینکه با آغاز فصل گرما تمایل به شنا در محلهای غیرایمن مانند رودخانهها، استخرهای کشاورزی، کانالها و سدها بیشترمیشود، نیاز است مردم نسبت به خطر جدی غرقشدگی در این محلها آگاهی داشته باشند.
وی افزود: متأسفانه در سال گذشته ۴۱ نفر بر اثر غرقشدگی جان خود را دراستان البرز ازدست دادند که ۷۱ درصد آنها مرد و ۲۹ درصد خانم بودند و این درحالی است که ۳۷ درصد این امار شامل کودکان زیر ۵ سال و ۴۴ درصد شامل افراد ۱۵ تا ۴۹ سال است.
صیادی اضافه کرد: این آمار حاکی از آن است که آموزش به کودکان و مراقبت از آنها بسیارمهم بوده و خانوادهها باید این موضوع را جدی بگیرند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز تأکید کرد : استخرهای خانگی حتماً باید دارای حفاظ و نرده باشند چرا که در سال گذشته ۵۶ درصد فوتی بر اثر غرقشدگی در استخرهای خانگی اتفاق افتاده است.
دکتر صیادی ضمن تأکید بر همکاری همه دستگاهها و سازمانها بر آموزش و اطلاعرسانی گسترده نسبت به خطرغرقشدگی تصریح کرد: خطر غرقشدگی برای همه افراد وجود دارد حتی کسانی که از نظر فن شنا ماهر هستند و نیاز است به توصیههای ایمنی در این خصوص بهویژه در مناطق ممنوعه شنا توجه شود.
انتهای خبر/ع