محمد یساولی در گفت و گو با خبرنگار تسنیم در کرج اظهار کرد: طی ماه گذشته با انجام عملیات مذکور تعداد ۴۳۹ نفر نجات یافتند.همچنین در حوادثی که طی این مدت رقم خورد ۶۷ مصدوم و ۱۲ مورد فوتی ثبت شده است.
رئیس سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرج با اشاره به اینکه در یک ماه گذشته ۱۹۳ مورد استقرار در سطح شهر با حضور عوامل سازمان آتشنشانی صورت گرفته است، اضافه کرد: همچنین با حضور چهار هزار و ۴۳۲ نیروی عملیاتی (نفر ساعت) مستقر در ۳۲ ایستگاه به مدت یک هزار و ۲۹۰ ساعت عملیات و با استفاده از تجهیزات و تعداد یک هزار و ۷۱۹ دستگاه خودروی عملیاتی به ۴۷۴ مورد حریق و ۷۶۴ مورد حادثه رسیدگی کردند.
وی با بیان اینکه بین ۳۲ ایستگاه عملیاتی، بیشترین ماموریت در ایستگاه ۱۰۲ با ۷۸ ماموریت ایستگاه ۱۱۴ با ۷۶ ماموریت، و ایستگاه ۱۰۳ با ۷۴ ماموریت اعزامی صورت گرفت، افزود: در حوزه معاونت ایمنی و پیشگیری تعداد ۶۲ مورد صدور جواز و ۱۰۸ مورد تائیدیه ایمنی صادر شد.
یساولی صدور ۱۹ مورد گواهی جهت علت حریق و تعداد ۱۸ مورد بازدید از اماکن تصرفات سطح شهر، ارائه خدمات مشاورهای به تعداد ۶۵ مورد، اخطار ایمنی به تعداد ۱۹ مورد، در حوزه ایمنی شهری، بازدید از واحدهای صنعتی به تعداد ۱ مورد در حوزه اصناف و بازدید از اماکن تجاری به تعداد ۸۱ مورد را از دیگر اقدامات صورت گرفته در ماه گذشته برشمرد.
وی گفت: در حوزه آموزش و تربیت بدنی برگزاری ۲۹ دوره آموزش ایمنی و آتش نشانی ویژه شرکتها، ادارات،آتش نشان داوطلب و کارورز با حضور ۳۳۲ کارآموز به مدت ۳۶۴ ساعت با همکاری ۶۰ مربی و برگزاری دوره آموزشی اجرای فرماندهی حوادث و وظایف فرمانده(ICS) با حضور ۲۷ فراگیر از پرسنل سازمان به مدت ۱۵ ساعت و با همکاری ۳ مربی طی یک ماه گذشته صورت گرفت.
انتهای پیام/