علی مهری در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «تیتر یک» گفت: نمایشگاه بانوان خوشنویس البرز با حضور ۴۲ نفر از بانوان خوشنویس فوق ممتاز استان برای اولینبار تشکیل شده که این اولین دوره نمایشگاه است که دارای ۱۰۰ اثر تذهیب و خوشنویسی در رشتههای مختلف خط نستعلیق و ثلث است.
رئیس انجمن خوشنویسان البرز ادامه داد: نمایشگاه خط به مدت یک هفته در خانه هنرمندان از ساعت ۹ صبح تا ۱۹ برای بازدید علاقهمندان دایر است.
وی افزود: ما در تلاش هستیم تا هر سال به مناسبت ولادت حضرت فاطمه (س) این نمایشگاه پا بر جا باشد و تعداد بیشتری در این جشنواره مشارکت داشته باشند.
مهری تصریح کرد: استان البرز ظرفیت ویژهای از لحاظ پیشینه تاریخی در گذشته در خوشنویسی دارد، مثلاً تپه ازبکی ما البرز خاستگاه خوشنویسی معاصر ایران است ۷ هزار ساله است و این نشاندهنده سابقه طولانی فرهنگی و میراثی استان است.
این مسئول گفت: در دوره معاصر نیز بنیانگذاران و ستونهای اصلی بخش خوشنویسان از استان البرز بودهاند، استادان حسن و حسین میرخانی و ابراهیم ابوذری طالقانی در دوره معاصر نیز غلامحسین امیرخانی چهره ماندگار هنر معاصر البرزی هستند.
وی ادامه داد: در حال حاضر نیز در جشنوارهها استان البرز از جایگاه ویژهای برخوردار است، از لحاظ تعداد استادان در سطح کشور استان البرز بعد از مشهد و اصفهان مقام سوم را به خود اختصاص داده است که به همین ترتیب تعداد علاقهمندان به هنر و هنرجویان هم در این استان بالاست و جایگاه ویژهای دارد.
مهری افزود: در سال گذشته اتفاق خوبی برای استان ما رقم خورد و توانستیم خط شکسته نستعلیق عبدالمجید طالقانی را به نام استان البرز ثبت ملی کنیم و بعد از این اتفاق مراسم باشکوهی در خانه هنرمندان با حضور مدیرکل میراث هنرمندان کشور برگزار شد.
رئیس انجمن خوشنویسان البرز خاطرنشان کرد: امیدواریم هر دو سال یکبار برنامه تخصصی ویژهای هم در رابطه با خط شکسته داشته باشیم. از قبل هم در تلاش و تکاپو بودیم تا البرز را به نام خاستگاه خوشنویسی معاصر استان ثبت ملی کنیم که تا این لحظه موفق نبودهایم، ما باید دست به دست هم در تلاش باشیم این عنوان برای البرز ثبت شود، زیرا این استان پتانسیل این اتفاق خوب را دارد.
الهه ملاحسینی _ تیتر یک
انتهای خبر/