تاریخ : دوشنبه, ۲ مهر , ۱۴۰۳ Monday, 23 September , 2024
2

۵ ماده غذایی که خطر لخته شدن خون را کاهش می‌دهد

  • کد خبر : 305758
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۴۳

بهداشت نیوز : سیر با خواص ضد پلاکتی و ضد انعقادی اثبات شده، به ویژه در محافظت در برابر لخته شدن خون موثر است. افزودن یک یا دو حبه سیر تازه یا مقداری معادل پودر سیر به وعده‌های غذاییتان می‌تواند مفید باشد.

به گزارش گروه آی تی «کمال مهر»:

۰ ۰ رای ها
رأی دهی به مقاله
لینک کوتاه : https://kamalemehr.ir/?p=305758

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx
()
x