تاریخ : دوشنبه, ۲ مهر , ۱۴۰۳ Monday, 23 September , 2024
1

۵ ماده غذایی که خطر لخته شدن خون را کاهش می‌دهند

  • کد خبر : 305639
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۰۶
۵ ماده غذایی که خطر لخته شدن خون را کاهش می‌دهند

پزشکان اعلام کردند که برخی از مواد غذایی مانند سیر و شکلات تلخ، تغذیه‌ای امیدوارکننده برای جلوگیری از لخته شدن خون هستند.براساس گزارشات منتشر شده در بنیاد قلب انگلیس، لخته‌های خونی که بدون علت ظاهر می‌شوند، می‌توانند شما را در معرض خطر عوارض تهدید کننده زندگی قرار دهند.

به گزارش گروه آی تی «کمال مهر»:

۰ ۰ رای ها
رأی دهی به مقاله
لینک کوتاه : https://kamalemehr.ir/?p=305639

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx
()
x