تاریخ : شنبه, ۹ تیر , ۱۴۰۳ Saturday, 29 June , 2024
2

مصرف روزانه ۷گرم از این ماده غذایی، خطر سکته مغزی را کاهش می‌دهد

  • کد خبر : 302869
  • 14 خرداد 1402 - 7:44
مصرف روزانه ۷گرم از این ماده غذایی، خطر سکته مغزی را کاهش می‌دهد

خوردن ۷ گرم بیشتر در روز از یک ماده غذایی می‌تواند خطر سکته مغزی را کاهش دهد و سلامت افراد را تقویت کند و راه‌های ساده‌ای برای ورود آن به رژیم غذایی وجود دارد.

به گزارش گروه آی تی «کمال مهر»:

بر اساس یک متاآنالیز در سال ۲۰۱۹ که در هفته‌نامه لنست منتشر شد، افرادی که بیشترین مقدار فیبر را مصرف کردند، ۱۵ تا ۳۰ درصد کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از حوادث قلبی عروقی بودند. یک مطالعه قدیمی منتشر شده در مجله سکته مغزی انجمن قلب آمریکا نشان داد که خطر سکته مغزی برای اولین بار در یک فرد به ازای هر ۷ گرم افزایش فیبر در رژیم غذایی روزانه، ۷ درصد کاهش می یابد.

۰ ۰ رای ها
رأی دهی به مقاله
لینک کوتاه : https://kamalemehr.ir/?p=302869

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx
()
x