تاریخ : چهارشنبه, ۱۱ مهر , ۱۴۰۳ Wednesday, 2 October , 2024
2

مصرف «سیب» خطر ابتلا به ضعف و ناتوانی را کاهش می‌دهد

  • کد خبر : 294167
  • ۰۵ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۰۶
مصرف «سیب» خطر ابتلا به ضعف و ناتوانی را کاهش می‌دهد

نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که مصرف غذاهای حاوی فلاونول خطر ابتلا به ضعف و ناتوانی را کاهش می‌دهد.

به گزارش گروه آی تی «کمال مهر»:

نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که با مصرف هر ۱۰ میلی‌گرم فلاونول، خطر ابتلا به ضعف و ناتوانی را به میزان ۲۰ درصد کاهش می‌دهد. افراد می‌توانند روزانه به راحتی ۱۰ میلی‌گرم فلاونول را مصرف کنند، زیرا یک سیب با اندازه متوسط دارای ۱۰ میلی‌گرم فلاونول است. لازم است مطالعات بیشتری در زمینه پیشگیری از بروز ضعف و ناتوانی انجام شود.

۰ ۰ رای ها
رأی دهی به مقاله
لینک کوتاه : https://kamalemehr.ir/?p=294167

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx
()
x