یحیی دارایی در نشست بررسی ذخیره های گیاهی تاریخی البرز که با حضور سه تن از اساتید خبره گروه جنگل، گیاهپزشکی و باغبانی دانشکده منابع طبیعی و کارشناسان میراث فرهنکی برگزار شد، افزود: نگهداری این آثار ارزشمند تاریخی و گیاهی با همکاری تشکل های مردم نهاد انجام خواهد شد.
وی افزود: با توجه به خطر تعرض به حریم درختان کهنسال با توجه به گسترش ساخت و سازها، مقرر شد تشکیل جلسات آموزشی برای دهیاران، بخشداران و مسئولان ذیربط روستاهای دارای میراث طبیعی برای حفاظت بیشتر از درختان تشکیل شود.
دکتر وحید اعتماد مدیر گروه جنگلداری و اقتصاد جنگل دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران با اشاره به اهمیت درختان کهنسال آن ها را منعکس کننده تاریخ طبیعی استان البرز دانست.
وی و بر بازدید و بازخوانی پرونده ثبتی و مطالعه مشخصات هر کدام از درختان تاریخی تاکید کرد و گفت : راه حلهای جامع و جزیی برای حفظ درختان کهنسال ثبت ملی شده باید اتخاذ کرد.
تاکنون ۳۲ اثر طبیعی استان البرز از جمله ۲۰ درخت که مهمترین آن درخت اُرس ۲ هزار و ۸۰۰ ساله شهرستانک در فهرست میراث طبیعی کشور به ثبت رسیدهاند.
درختان کهنسال و تاریخی البرز تحت مراقبت ویژه قرار گرفتند
سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان البرز اعلام کرد: درختان کهنسال و تاریخی از جمله درخت ۲ هزار و ۸۰۰ ساله شهرستانک البرز تحت مراقبت ویژه قرار گرفتند.
لینک کوتاه : https://kamalemehr.ir/?p=283022
- ارسال توسط : sardabir2
- 10 بازدید
- بدون دیدگاه