وی ادامه داد: در زعفران مادهای موسوم به کروسین وجود دارد که از سلولهای مغزی در محیط کشت آزمایشگاهی و سایر مدلهای مبتلا به ام اس محافظت میکند.
وی اظهار داشت: این ماده در واقع از آسیب دیدن سلولهایی که غلاف میلین را در مغز تولید میکنند جلوگیری مینماید میلین لایهای است که مانند عایقی محافظ در اطراف نورونهای عمل میکند و بیماری ام اس شامل بروز التهاب در سلولهای مغزی است که در چنین حالتی “سلولهای مغز” این عایق محافظتی خود را از دست میدهد.
وی در پایان گفت: این یافته جدید بسیار جالب و در زمینه ام اس در آینده بسیار امیدوار کننده است.
انتهای پیام/