تاریخ : یکشنبه, ۴ آذر , ۱۴۰۳ Sunday, 24 November , 2024
3

طرز تهیه مربای شاتوت + فوت و فن خوشمزه شدن آن بدون شکرک زدن

  • کد خبر : 230435
  • ۲۰ تیر ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۴
طرز تهیه مربای شاتوت + فوت و فن خوشمزه شدن آن بدون شکرک زدن

من عاشق شاه توت هستم و به همین دلیل تحقیق کرده و بهترین و ساده ترین طرز تهیه مربای شاتوت را پیدا کردم و امروز می خواهم این رسپی را با شما به اشتراک بگذارم.

به گزارش «کمال مهر»؛شاتوت میوه ای از خانواده توت ها می باشد و خواص زیادی دارد. با شاتوت دسر و کیک های خوشمزه و جذاب زیادی را می توان تهیه کرد و اینبار نوبت به مربای شاه توت است.اگر برای درست کردن مربای شاتوت به دنبال یک دستور عالی هستید، تا انتهای این مطلب همراه ما باشید. از آنجایی که مربا از جمله ملزومات سفره صبحانه و شاتوت نیز میوه ای پرطرفدار است، تصمیم گرفتیم طرز تهیه مربای شاتوت را با شما درمیان بگذاریم.

طرز تهیه مربا شاتوت

علاوه بر طرز تهیه مربا شاتوت خوشمزه، می توانید روش تهیه شربت شاتوت را در کمال مهر مطالعه کنید.

مواد لازم برای تهیه مربا شاه توت

شاه توت (توت سیاه)۲ کیلوگرمشکر۲ کیلوگرملیمو جهرمی(اختیاری)۱ عدد متوسط

طرز پخت مربا شاه توت

زمان مورد نیاز: ۵۰ minutes. شستن شاتوت با قیچی کوچک و تیز، دم شاه توت ها را تا جای ممکن قیچی می کنیم و چند بار و تمیز می شوییم تا حسابی تمیز شود و سپس می گذاریم خشک شوند. آماده کردن شربت شاه توت ۲ کیلوگرم شاه توت را به ۳ قسمت تقسیم کرده و یک قسمت را در قابلمه ای می ریزیم. اضافه کردن شکر در این مرحله از طرز تهیه مربای شاتوت، نصف شکر را می ریزیم و سپس یک قسمت دیگر از شاه توت ها را می ریزیم و نصف دیگر شکر را ریخته و حال بقیه ی شاه توت ها را می ریزیم. این قابلمه را ۱۶ الی ۱۸ ساعت در یخچال می گذاریم. طبخ مربای شاتوت بعد از اینکه شکر آب انداخت، روی حرارت ملایم قرار می دهیم و اگر آب مواد فوق خیلی کم بود، کمی آب می ریزیم. ریختن آب لیمو بعد از اینکه مربا شاتوت به قوام مورد نظر رسید، آب لیمو جهرمی را اضافه می کنیم و بعد از ۵ دقیقه خاموش می کنیم.

همچنین بخوانید :

چیزهایی که با توت سیاه میشه درست کرد

کیک با توت سفید

مربای شاه توت قرمز

نکات کلیدی برای تهیه مربا شاتوت خوشمزه

توجه کنید که هنگام شستن شاتوت له نشود.بهتر است قابلمه ای برای تهیه مربای آلبالو استفاده می کنید، لعابی یا مسی باشد.می توانید آب لیمو را حذف کنید.بعد از خنک شدن مربای شاتوت، در شیشه های تمیز بریزید. لازم به ذکر است نباید شیشه ها نم دار باشد زیرا کپک می زند.می توانید کمی آب از ابتدا اضافه کنید و در اواسط پخت شاه توت را جدا کنید و نیمی از شربت را بگذارید کمی غلیظ شود تا شربت شاتوت تهیه شود.اگر درب مربای شاتوت را باز نکنید تا حداکثر ۲ سال در یخچال می ماند.برای خوشمزه تر شدن مربای شاه توت، کمی ژلاتین بریزید. همچنین این کار باعث زودتر پختن مربا نیز می شود.می توانید آب اضافه نکنید و با همان آب بپزید.اگر کمی نبات را جایگزین شکر کنید، مربای شاتوت کشدار می شود.می توانید دم شاه توت ها را جدا نکنید و یا در کیسه فریزر بریزید و چند بار تکان دهید تا راحت تر جدا شود.می توانید شیشه های حاوی مربای شاتوت را که درب دارد، با مقداری آب در قابلمه ای قرار داده و روی حرارت ملایم بگذارید تا درب شیشه ها کیپ شده و استرلیزه شود.برای شفاف تر شدن مربای شاتوت، هنگام پخت مدام کف روی آن را بگیرید. اگر پنکیک را با این مربای شاه توت تزیین کنید عالی می شود.اگر مربا کپک زد، قسمت کپک زده را برداشته و بقیه را روی حرارت قرار دهید تا کیم غلیظ شود و آخرش کمی آبلیمو اضافه کنید.اگر شاتوت ها ترش بود، شکر بیشتری بریزید.

مطالب پیشنهادی :

روش آماده کردن شیره توت

در صورت کم شدن شکر مربا چه کنیم

شربت انگور خانگی

۰ ۰ رای ها
رأی دهی به مقاله
لینک کوتاه : https://kamalemehr.ir/?p=230435

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx
()
x