به گزارش کمال مهر ، در هر نقطه ای که مردم و وسایل نقلیه در کنار یکدیگر قرار بگیرند، موضوع ایمنی مطرح میشود. در اطراف زمین های بازی، مدارس و پارک ها معمولا محدودیت هایی برای سرعت اعمال شده است اما همواره افرادی وجود دارند که قوانین را رعایت نکرده و ایجاد نا امنی میکنند.
سرعت گیر در نقاطی به کار میرود که عابران پیاده و وسایل نقلیه بسیار بهم نزدیک هستند. این مانع معمولا سرعت را ۳ تا ۱۶ کیلومتر بر ساعت کاهش و فرصت کافی برای واکنش را به عابران و خودروها میدهد. سرعت گیر خیلی کم در مسیرهای عمومی نصب میشود زیرا لازم است که وسیله نقلیه در نزدیکی آن ترمز کرده و سپس از مانع عبور کند و ممکن است به خودروهایی با سرعت زیاد آسیب برساند.
مدتی است که براساس مصوبه ای نصب سرعت گیر از سوی شهرداری در البرز ممنوع شده و نصب آن نیازمند مصوبه شورای ترافیک است.
این موضوع باعث شده درخواست شهروندان برای نصب سرعت گیر در برخی نقاط به یکی از دغدغه های اساسی آنان تبدیل شود.
پیام خدادادی، مدیرکل ایمنی ترافیک معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری کرج در این باره گفت: روش های دیگری هم به جز استفاده از سرعت گیر برای کنترل سرعت وجود دارد که نصب خطوط لرزاننده و باریک کردن مسیر و… از جمله آن است.
او افزود: گل میخ یکی از علائم بازدارنده است که به صورت طولی نصب شده و کار آن بازتابش نور محسوب می شود تا کنون موردی نداشته ایم که به صورت عرضی نصب شده باشد.
مدیرکل ایمنی ترافیک معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری کرج گفت: چشم گربه ای ها عرضی نصب می شود که براساس استانداردهای ملی آسیبی به خودروها وارد نمی کند.
او افزود: از دو سال گذشته به جای گل میخ از خط کشی برای حریم تاکسی ها استفاده می شود.
انتهای پیام/د.خ