به گزارش کمال مهر ، استانداری البرز در طول ۳ سال گذشته به واسطه نقل و انتقالات پی در پی و عدم ثبات مدیریتی همواره مورد انتقاد افکار عمومی بوده است، تعداد زیاد جا به جاییها و عزل و نصبهای دفعتی موجب از بین رفتن ثبات مدیریتی در این استان شده است؛ اما آنچه جالب توجه است با روی کار آمدن دولت جدید و تغییر احتمالی استانداران جابه جاییهای عجیب و غریب و انتصابات حاشیه دار در استان البرز به شدت بالا گرفته است.
هفته گذشته بود که خبرگزاری فارس خبر جذب استاندار البرز را به عنوان هیأت علمی یکی از زیر مجموعههای دانشگاه علوم پزشکی البرز افشا کرد و البته این دانشگاه خبر ملغی شدن این جذب را داد.
مستنداتی که در هفته جاری به دست خبرنگار فارس رسیده حاکی از آن است علی رغم دستور صریح معاون اول رییس جمهور مبنی بر ممنوعیت عزل و نصبها و جابه جاییهای بیمورد خانم فریده بزنی، عضو ۵۵ ساله دور پنجم شورای شهر کرج به عنوان معاون نظارت برامور زیربنایی و اشتغال روستایی استانداری در آستانه انتصاب است و تمام مستندات اداری این امر نزد خبرنگار فارس موجود است.
در موردی دیگر رضا خصالی، که به عنوان رییس اداره پشتیبانی اداره کل آموزش و پرورش البرز مشغول فعالیت است کلا سه سال و سه ماه سابقه کار اداری در پرونده دارد. اگر چه در رابطه با شایستگی وی برای تصدی پست فعلی ابهامات جدی وجود دارد و نقش مدیر کل در این زمینه کاملا برجسته است اما نامبرده در آستانه انتقال به استانداری البرز است و در حال حاضر گزینه سرپرستی فرمانداری شهرستان نظر آباد میباشد.
اگر چه سالار قاسمی، مدیرکل آموزش و پرورش در گفتوگو با فارس منکر این جریان شد اما مستندات صریح و روشن این امر نزد خبرنگار فارس موجود است.
در مواردی دیگر با وجود نبود هیچ گونه ضرورتی، افرادی در روزهای پایانی تیم فعلی استانداری از استانهای دیگر در حال انتقال به استان البرز هستند به عنوان مثال؛ چراغعلی گروسی از استانداری کرمانشاه، عیوض ذاکری از شهرداری الوند، احمدهاشمی و بهزاد نورمحمدی از استانداری ایلام از جمله این افراد هستند.
همچنین در موارد جالب توجه دیگری امیرفاضلی و محمدصیادی بدون طی کردن ضوابط استخدامی، در مرحله عقدقرارداد کارمعین با استانداری البرز هستند!
قابل توجه اینکه هم اکنون استانداری البرز با تورم نیرو مواجه است و مبالغ اضافه کار نیروهای فعلی چند ماه است که پرداخت نشده است.
مشخص نیست که اهداف استاندار البرز از این جا به جاییها در روزهای پایانی فعالیت چیست؟ اما آنچه روشن است اینکه هیچ ضرورتی برای این جا به جاییها وجود ندارد و نمیتوان نسبت به عواقب اینگونه تصمیمات سلیقهای، بیمورد و غیرکارشناسی بیتفاوت بود.
انتهای پیام/ج