دوشنبه / ۲۳ تیر / ۱۴۰۴ Monday / 14 July / 2025
×

رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق بازرگانی ایران با تاکید بر نقش کلیدی بخش خصوصی در حفظ ثبات اقتصادی، از آمادگی و تاب‌آوری بخش تولید حتی در شرایط بحرانی خبر داد و خواستار بازنگری در سیاست‌های تولیدی و هوشمندسازی صنایع برای مقابله با چالش‌های منطقه‌ای شد.

بخش خصوصی، ستون اصلی تاب‌آوری تولید در بحران‌های اخیر کشور
  • کد نوشته: 2225
  • ۱۰ تیر
  • 32 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • برچسب ها
    – اخبار استانها –

    به گزارش کمال مهر، محسن امینی، رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق بازرگانی ایران در جمع خبرنگاران با اشاره به عبور کشور از مقطعی حساس در پی تحولات اخیر اذعان کرد: اکنون نگاه‌ها بیش از پیش به نقش فعالان اقتصادی و بخش تولید معطوف شده است. بخش خصوصی با وجود کمبود برخی زیرساخت‌ها، توانست با قدرت در میدان باقی بماند و این شرایط آزمونی جدی برای سنجش آمادگی و تاب‌آوری بخش تولید کشور بود.

    وی با اشاره به تجربه سال‌های سخت تحریم افزود: صنایع ایران به سطحی از هماهنگی، تجربه و پایداری رسیده‌اند که حتی در شرایط بحرانی نیز عملکرد قابل قبولی ارائه می‌کنند؛ این موفقیت نشانگر توانمندی بخش خصوصی و نقش کلیدی آن در حفظ ثبات اقتصادی کشور است.در حالی که بخش عمده‌ای از ظرفیت دولت به مسائل امنیتی و سیاست خارجی معطوف بود، بخش خصوصی مسئولیت تأمین نیازهای بازار، تداوم تولید و جلوگیری از بحران را بر عهده گرفت.

    رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق بازرگانی ایران مطرح کرد: اتاق‌های بازرگانی نیز به‌عنوان پل ارتباطی میان فعالان اقتصادی و تصمیم‌گیران، با پیگیری‌های مستمر در کمیسیون‌های تخصصی به رفع موانع تولید و خدمات‌رسانی کمک کردند. امروز دیگر نمی‌توان با سیاست‌های سنتی در شرایط پیچیده منطقه‌ای و جهانی تولید را پیش برد و نیازمند پویایی، کاهش بروکراسی، تسهیل صادرات، حمایت هدفمند از تولید و هوشمندسازی صنایع هستیم.

    امینی با بیان اینکه صنعت باید بخشی از سازوکار دفاع ملی کشور باشد؛ این یک ضرورت راهبردی است، اظهار کرد: بخش صنایع غذایی در دوران تحولات اخیر به ستون فقرات تاب‌آوری اجتماعی تبدیل شده و هرگونه بحران در آن می‌تواند تعادل اجتماعی را به خطر اندازد. کمیسیون برنامه‌هایی برای توسعه ذخایر راهبردی، کاهش وابستگی ارزی، ایجاد زنجیره ارزش داخلی و افزایش صادرات غیرنفتی در دست بررسی داشته و ایران ظرفیت تبدیل شدن به قطب غذایی منطقه را دارد، به شرط برنامه‌ریزی دقیق و حمایت هدفمند.

    انتهای پیام/

     
     

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *