به گزارش گروه استانی«کمال مهر»، کسب رتبه اول منطقه در تولید برق، افزایش ۱۱ درصدی تولید برق در کشور، کسب رتبه چهاردهم تولید برق در جهان و افزایش ظرفیت منصوبه تولید برق کشور از ۷۰۲۴ هزار مگاوات به ۸۰۰۷۸ هزار مگاوات را می توان ثمره ۴۰ سالگی انقلاب دانست.
البرز نیز از توسعه شبکه توزیع برق پس از ۴ دهه بی نصیب نمانده است و امروز به برکت انقلاب غالب روستاهای استان از این نعمت برخوردار شده اند و کورسوی فانوس های قدیمی در مناطق کم برخوردار به دست فراموشی سپرده شده است.
ناصر اسکندری مدیرعامل شرکت توزیع برق البرز درباره دستاوردهای ۴۰ ساله استان در حوزه برق رسانی به خبرنگار تیتریک، می گوید: تعداد کل مشترکین استان البرز از ۶۴ هزار و ۴۳۲ مورد در سال ۱۳۵۷ به ۱ میلیون و ۳۱۶ هزار و ۵۳۱ مورد در سال ۱۳۹۷ رسیده است.
تعداد ترانسفورماتورهای توزیع استان البرز از یک هزار و ۴۳۵ دستگاه در سال ۱۳۵۷ به ۱۴ هزار و ۸۶۷ دستگاه در سال ۱۳۹۷ رسیده و طول شبکه فشار ضعیف استان البرز از ۳۱۵ کیلومتر در سال ۱۳۵۷ به ۷ هزار و ۷۰۷ کیلومتر در سال ۱۳۹۷ ارتقا یافته است.
ظرفیت ترانسفورماتورهای توزیع استان البرز از ۲۲۸ مگاولت آمپر در سال ۱۳۵۷ به ۳ هزار و ۱۰ مگاولت آمپر در سال ۱۳۹۷ رسیده و تعداد روستاهای برق دار البرز در سال ۱۳۵۷ قریب به ۴۲ روستا بوده است در حالی که در سال ۱۳۹۷ ۳۹۲ روستای البرز از نعمت برق بهره مند شده اند.
متوسط مصرف مشترک خانگی استان البرز از ۶۰ کیلووات ساعت در سال ۱۳۵۷ به ۱ هزار و ۸۱۶ کیلووات ساعت در سال ۱۳۹۷ رسیده است، همچنین طول شبکه فشار متوسط استان البرز از ۱ هزار و ۷۶۹ کیلومتر در سال ۱۳۵۷ به ۵ هزار و ۱۸۶ کیلومتر در سال ۱۳۹۷ ارتقا یافته است.
مصرف برق خانگی استان البرز در سال ۱۳۵۹ قریب به ۹ درصد بوده است اما در سال ۱۳۹۷ این آمار به ۳۵ درصد رسیده است و بدون شک مقایسه فعالیت های انجام شده شرکت توزیع برق این خطه در طول ۴ دهه نمود عینی آن را در مناطق محروم نشان می دهد و دلیل این پیشرفت ها را چیزی نمی توان نامید به جز تلاش متولیان امر.
برق دار شدن تمام روستاهای بالای ۱۰ خانوار کشور، افزایش ۱۳ برابری روستاهای برق دار کشور، افزایش ۱۰۰ برابری ظرفیت تولید انرژی های تجدید پذیر و افزایش ۱۱ برابری ظرفیت نصب شده نیروگاه ها از جمله دستاوردهای شبکه برق ایران در طول ۴۰ سال است.
انتهای پیام/