به گزارش گروه بین الملل«کمال مهر»“تیتریک“؛ به نقل از cnn، هیچ علامتی از کاهش بحران تجاوز در هند دیده نمی شود.
با گذشت شش سال از تجاوز گروهی به اتوبوس دانش آموزان در دهلی نو که جهان را شوکه کرد، زنان هندی هنوز آن را به خاطر دارند.
سرنوشت “جیوتی سینگ پاندی” معروف به Nirbhaya که به زبان هندی به معنی نترس و بی باک است، خشم جهان را برانگیخت. این دانشجوی ۲۳ ساله رشته ی فیزیوتراپی پس از تجاوزی وحشیانه توسط شش مرد در یک اتوبوس در حال حرکت در سال ۲۰۱۲ چند روز پس از این حادثه بر اثر جراحات وارده، درگذشت. این حوادث، هند را بستوه آورده است.
شش سال پس از آن فاجعه روز یکشنبه (امروز)، یک دختر سه ساله در دهلی نو مورد تجاوز و ضرب و شتم قرار گرفت و در کنار جاده رها شد.
پدر این کودک نو پا، وی را با لباس هایی کثیف در کف اتاقشان یافت. این دختر اکنون با شرایطی پایدار در بیمارستان محلی بستری است. رانجیت، گارد امنیتی ۴۰ ساله، در مورد این حمله تحت بازجویی است.
جایشری باجوریا، نویسنده گزارشی در مورد موانعی که قربانیان تجاوز جنسی در هنگام درخواست عدالت با آنها مواجه هستند، گفت: “متأسفانه، پس از تجاوز و قتل جیوتی سینگ پاندی، تغییرات سیستماتیک که باید تغییر در قانون و سیاست را به همراه داشته باشد، شش سال را از دست داده است.”
اعتراضات گسترده
طبق گزارش اداره ملی ثبت جرائم، روزانه حدود ۱۰۰ مورد تجاوز جنسی به پلیس هندوستان گزارش می شود. نزدیک به ۳۹۰۰۰ حمله در سال ۲۰۱۶ رخ داده که نسبت به سال قبل ۱۲ درصد افزایش داشته است.
تنها در هفته گذشته، یک زن انگلیسی در راه بازگشت به هتلش در یک محله توریستی محبوب در هند مورد تجاوز قرار گرفت.
رانجانا کوماری، مدیر مرکز تحقیق اجتماعی مستقر در دهلی و از رهبران جنبش برابری زنان در هند، گفت: “هیچ اراده سیاسی برای انجام کار در مورد ایمنی زنان وجود ندارد. وعده های زیادی داده شد، اما زنان تخریب شده اند.”
طبق گزارش اداره ملی جرایم مالی، هر روز حدود ۱۰۰ مورد تجاوز جنسی به پلیس در هند گزارش شده است. در سال ۲۰۱۶ تقریبا ۳۹،۰۰۰ حمله ادعایی رخ داده است که افزایش ۱۲ درصدی نسبت به سال قبل است.
در بسیاری از پرونده ها، خشونت مربوط به طبقات مختلف هند و اختلافات مذهبی است.
در ماه آوریل، یک دختر هشت ساله در ایالت شمالی جامو و کشمیر با خوراندن موادمخدر مورد تجاوز گروهی قرار گرفت و سپس خفه شد.
پلیس ۸ مظنون را دستگیر کرد که تمام آنها هندی بودند. بازرسان ادعا می کنند که ربودن این دختر در راستای تلاش برای ترساندن عشایر مسلمان برای خروج از منطقه بوده است.
این حادثه منجر به اعتراضات گسترده در سراسر هند شد. وزرای دو دولت مجبور به استعفا شدند و پس از آن به اعتراضات حمایت از برخی متهمان پیوستند.
در پی این پرونده، دولت قوانین جدیدی را برای افزایش مدت زندان و معرفی مجازات اعدام برای تجاوز به دختران زیر ۱۲ سال به اجرا درآورد.
باجوریا گفت: ” تمرکز زیادی بر مجازات که اغلب به وسیله اقدام پوپولیستی مطرح می شود، وجود دارد. تغییرات سیستماتیک از دست رفته اند. مجازات ها و قوانین سخت تری نیاز است. اجرای قانون مفقود شده است.”
معصومه میرحسینی – تیتریک
انتهای پیام/